Misafir 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Mondeo MK3 hemen herkesin hoşuna gidiyordur ama son zamanda piyasada çok acayip arabalar türedi..İlanlara bakıyorum;%60'ını Anadolu şehirlerine kaymış,değişik ilden plakalı ne olduğu belirsiz araçlar oluşturuyor..Çabuk alınıp-satılabilen bir araç da değil ama çözemedim Şirketlerde üst düzey yöneticiler için kullanılan 2006 ve 2007 tdci'ler 3 yaşını doldurdukları için piyasaya çıktılar. Belki de galeriler arsında da satışları gerçekleşti. Yani toplu alımla k Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2010 (düzenlendi) Mondeo MK3 hemen herkesin hoşuna gidiyordur ama son zamanda piyasada çok acayip arabalar türedi..İlanlara bakıyorum;%60'ını Anadolu şehirlerine kaymış,değişik ilden plakalı ne olduğu belirsiz araçlar oluşturuyor..Çabuk alınıp-satılabilen bir araç da değil ama çözemedim MK3 özellikle küçük yerlerde çok fazla bulunan bi araç değil,o yüzden yeterince tanınmıyor sanırım.Karasu'da 1 tane vardı,1.5 yıl önce benimle 2 oldu,insanlar birileri alınca cesaretleniyolar herhalde,şu an 5-6 mondeo var bildiğim.Genelde bu sınıfta Passat çok fazla görüyorum,Mondeo'nun passattan eksiği var mı?Pazarlama stratejisi etkiliyor herhalde.Çabuk alınıp satılmasına gelince uygun fiyata aldıysan,satış fiyatında uygunsa 1 günde bile satabilirsin.Artık alıcılar daha bilinçli olduğundan körü körüne tutulan araçlara yönelmiyor eskisi gibi. 6 Ağustos 2010 tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Şirketlerde üst düzey yöneticiler için kullanılan 2006 ve 2007 tdci'ler 3 yaşını doldurdukları için piyasaya çıktılar. Belki de galeriler arsında da satışları gerçekleşti. Yani toplu alımla k Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2010 Bu arada Mazda6 üste 3000TL istiyor,kabul edeyim mi?Pazarlık falan yapmadım. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2010 Ben alırdım. Pazarlıkla bi 500 daha indirseniz yanınıza kar. Aracın bi de lpg masrafı olacak,benzinle yakıt beni yorar.Erzurum da olması biraz düşündürüyor .Kamuda çalışıyor,gelmem imkansız diyor,ayrıca teklif benden gelmişti,racona göre benim gitmem gerekir herhalde. Gittik diyelim,ben veya karşı taraf vazgeçti,ondan çekiniyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2010 Hocam,parça fiyatları ve bulma olanakları mazda 3 gibiyse eğer (ki olmaması için sebep yok) pişman edebilir sizi.. Mondeo'nun parça fiyatları da çok uçuk,Allah'tan şimdilik ihtiyacımız olmadı.Sadece duydum,tam bilmiyorum,Mazda'nın parça fiyatları eskiye göre ucuzlamış diyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts