İçeriğe Yönlendir

2006 Focus'a 2009 G&#246stergesi Taktım

Savaş Kocaacar

Recommended Posts

Cihan Tiftik

Ya ford 5 senedir aynı direksiyonu kullanıyor ya daha ne deyim. Bence yeni mondeonun direksiyonu araştırılıp buna nakledilmeli. :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Güzel olmuş. Arabayada uymuş. Eskisi bizim fiestanın kadranlarının neredeyse aynısıydı.

Tahminimce bu kadran benim arabayada olur. Dış şekil ve ölçüler aynı gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar

Turkay bey bi tane vardı aldım onuda başka da yok bayadır bakıyorum denk gelmedi. bu fiyatlara başka görmedim 350-400 tl istiyorlar. ebay den alabilirsiniz. ama dediğim gibi herzaman denk gelmiyor. ben farlarıda ebay den almıştım. ama 2 aydır bakıyorum benim aldığım fiyatların en az 2 katı farlar. şans işi bu denk gelmiyor herzaman.

saygılar

Yorum bağlantısı
Turkay bey bi tane vardı aldım onuda başka da yok bayadır bakıyorum denk gelmedi. bu fiyatlara başka görmedim 350-400 tl istiyorlar. ebay den alabilirsiniz. ama dediğim gibi herzaman denk gelmiyor. ben farlarıda ebay den almıştım. ama 2 aydır bakıyorum benim aldığım fiyatların en az 2 katı farlar. şans işi bu denk gelmiyor herzaman.

saygılar

aynen ebay süreklli takip etmek lazım.şansın varsa o an gördü-ysen alıcaksın bi şekilde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
abi ebay'dan alışverişte kargo ve gümrük durumu nedir ?

Ufak şeyler, İngiltere'den çok ucuza ve hızlı gelir.. Zarf içinde gelir. Gümrük falan da olmaz..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Büyük eşyalarda bedel önemlidir.. Bununla ilgili forumda bir yazı vardı.. 150 dolara kadar vergi yok.. 150-1500 dolar arası % 10 du galiba..

Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar

Ben birçok malzeme aldım hiçbirine gümrük ödemedim. farlarıda ebay den almıştım kocaman kutularda geldi. onlarada gümrük ödemedim.gümrükle ilgili bir sıkıntım olmadı şu ana kadar. halende alışveriş yapıyorum. sanırım birazda şans işi bu gümrük olayı.

Yorum bağlantısı

kargo bedeline dikkat etmek lazım bu ayrıntı önemli emminin dedigi dogru.

kutu ebatından çok bedeline bakılıyor.

dreksiyon kutusu 115 dolar kargo bedeline kimisi 95 dolar yazmış kimisi 300dolar ve aynı ülke bunlar.teyp içinse teybe 75 dolar kargoyaya 150dolar yazmışlar.bunu sordugumda sorunsuz elinizde olacak fiyatı budur denmişti.

Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar

2009 focus klima kontrol panelini alıyoruz bugün arkadaşlar kısmetse uygun fiyatlı buldum biryerde. eğer çalışırsa paylaşıcam burdan. bakalım sonuç ne olacak.

Yorum bağlantısı
Kaan Korkmaz

Hocam enfes olmuş valla... Bende ebay'i takip ederim aslında ama bu şekilde birşey aklıma gelmemişti hiç... Satın aldığınız kullanıcının ismini yollayabilir misiniz bana acaba?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Olgun

Süppeeer olmuş...2004 Focus'uma da olur mu acaba...

Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar

Selamlar herkese tekrar. klima kontrol ünitemiz geldi. taktık şu an aracın üstünde çalışır durumda. ufak bir pürüz haricinde herşey iyi gibi fan artırma düğmesi fan hızını düşürüyor düşürme düğmesi artırıyor onun dışında bütün fonksiyonlar çalışıyor. ışıklandırmada kırmızı olduğu için göstergeyle harika uydu. ilk fırsatta reismlerini çekip koyucam buraya. şimdide yeni tip sony mp3 araştırıyorum bizim arabaya uyarmı diye. bakalım bundan sonrasında o var değişiklik düşündüğüm.

saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlker Duman

Ha ha.. :) Çok iyi ya..Konuyu okuduğumda hakikaten bravo demek geldi içimden Savaş Bey.. Çünkü sanırım biraz da cesaret isteyen işler bunlar. Ama demek ki ustanıza güveniniz tam..

Doğrusu sorun çıkarmıyorsa ileride bizler de bu tür şeyleri düşünürüz belki :(

Gelişmelerden habersiz bırakmazsınız umarım bizi..

İçten başarılar ve kolaylıklar diliyorum..

Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak

çok çok güzel olmuş güle güle kullanın kazasız belasız

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...