İçeriğe Yönlendir

Gaz Pedalı Sorunu

Fatih Can

Recommended Posts

Fatih Can

hayırlı aksamlar bizde de connect var 1.8 motor turbo dizel 75 lik yada 90 lık olması lazım her neyse konuya giriyim bi gün aracı calıstırdım biraz yürüdü sonra istop etti calıstırdım gaz veriyorum gaz yemiyo araba işte tamire götürdük pedal arzalı dediler deiştirdik söyle bi 6 ay kullandık gene aynısı oldu bu sefer gene yaptırdık gene oldu bu aksamda arabayla dolasmaya cıkmıstım nerden cıktıysam :( gene aynısı oldu yüzümde hiç bi boztundu yok ha gene pedal bozuldu dedim ve arabayı sesizce park ettim:) pedalı defalarca değiştirdigimiz halde hala neden böyle oluyor yardımcı olursanız cok cok sevinirim simdi den cok teşekkür ediyorum

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu

Demekki gaz pedalını periyodik olarak :dil: 6 aydan 6 aya bozan başka birşey var.Arızanın asıl kaynağı bulunmalı.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

gaz pedalı nasıl bozulmuş bende bunu anlamadım. Tam olarak ne değişti ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
gaz pedalı nasıl bozulmuş bende bunu anlamadım. Tam olarak ne değişti ?

Bunlarda elektronik ya, telli değil bildiğim kadarı ile :)

Yorum bağlantısı
Fatih Can
(düzenlendi)

valla bilemiyorum ama arza söyle belli ediyor kendisini araba cekısten ve giderken gazı bırakıyor yawasca yıgılıyor gaza cökyüorum devri alıyo bagırıyo gitmiyor cok gıcık bi şey

şimdi çaglar abi bilemiyorum babam servis dışında yaptırdı parça garantisi warmı yokmu bilemiyorum simdi bi servisi aradı pejo servis adamlar geldi arbayı götürüyolar suan

ayrıca arabanın 3 kerede kazası var hep önden

tarihinde Fatih Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...