Fatih Gedik 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Merhaba Arkadaşlar Ford Connect Fındık Kahvesi aracıma yan basamaklar ve tavan barları almayı düşünüyorum. Fakat aynı arabanın fındık kahvesi renginde almak istiyorum. Bursa'da bir kaç araba da gördüm fakat nereye sorduysam bir türlü bulamadım. Bursa'da nerde bulabilirim? Aşağıda resimde biri yaptırmış örnek olarak bakabilirsiniz. (Sahibini bulamadım. Sadece resim çektim.) Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Takmayın demem ama yan basmalar serviste aracı lifte kaldırırken çatur çutur gidiyor haberiniz olsun Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Profilinizden yaşadığınız şehiri seçerseniz yardım daha kolay olur.. Ben Bursa olarak söyleyeyim; Yalova yoluna baktınızmı birsürü aksesuarcı var oralarda.. Yorum bağlantısı
Fatih Gedik 6 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2010 Yalova yolunda çoğu aksesuarcıyı gezdim fakat hepsinde krom olarak var. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 biraz maliyeti yükseltir ama bulamayıpta illa o renk isterseniz mat gümüş olanından alıp bi macun bi boya istediğiniz gibi olur belki bu gördüğünüz sahibide kendi yaptırmıştır.çünkü ben hiç gövde renginde görmedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Bunların ömrü 3 ay, bağlantı yerlerinden kaportanın çürümesi de ayrı bir problem. Yorum bağlantısı
Fatih Gedik 6 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2010 biraz maliyeti yükseltir ama bulamayıpta illa o renk isterseniz mat gümüş olanından alıp bi macun bi boya istediğiniz gibi olur belki bu gördüğünüz sahibide kendi yaptırmıştır.çünkü ben hiç gövde renginde görmedim. Birde mavi renk için görmüştüm. Aynı arabanın rengindeydi. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 8 Ağustos 2010 Paylaş 8 Ağustos 2010 Bunların ömrü 3 ay, bağlantı yerlerinden kaportanın çürümesi de ayrı bir problem. bunu neye dayanrak söylüyorsunuz ? Benim aracımda var takalı 6 ay oldu.. Servis garantili olduğu için birşey olacaksa yeni yaptırmışken olsun düşüncesiyle ilk bir ay her gün o basamakların üzerine tek ayak basıp yaylandım. Günde bir kaç defa hemde. ( 80 kiloyum ) ne basamaklarda nede bağlantı noktalarında bir sıkıntı çıkmadı. Hafiften çıtırdamalar geldi ama herhangi bir problem yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Arıgümüş 8 Ağustos 2010 Paylaş 8 Ağustos 2010 Bunların ömrü 3 ay, bağlantı yerlerinden kaportanın çürümesi de ayrı bir problem. ben şimdiye kadar böyle bir duruma rastlamadım ne kendi arabamda nede başka arabalarda, ama montaj sırasında zedeleme yapılırsa o bolgelerden kaynaklı çürümelerde olabilir kanımca Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 benim sadece arka tampondaki yamuk duruyor onada tosladılar yoksa sağlam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts