Mert Yeldan 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Bu karşı cins adamı ya filozof yapar ya dert sahibi.. İnce dertten gidecem 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2010 Destek olunacak bir zamandır destek olmaya çalışırsın iter seni. Kendi haline bırakırsın ilgisiz demeye getirir. Bla bla bla.. 1 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Bunlar yeni birşey değil ki fazla takmaya değmez o yüzden. Doğanın kanunu gibi birşey bu 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2010 Yok zaten yook. Daha icat olmadı Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Bilirsiniz: Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış. Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış. Cin, adama – Bir dilek hakkın var. Dile benden ne dilersen! demiş. Adam da – İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum demiş. Cin: - Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste demiş. Adam : - Öyleyse kadınları anlamak istiyorum demiş. Cinin cevabı çok kısa ve net: - Şu senin köprü kaç şeritli olsun? 7 Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Murat hocam olayı kısaca özetlemiş. Benim ilave edeceğim,kesinlikle erkekler daha iyi-temiz kalpli-saf. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 hamamböcegini takip edeceksin , hamamböceği hızla bir istikamete doğru yol alirken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. bunun nedenini çözdün mü kadinlari da anladin demektir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 (düzenlendi) Kadınlardaki hafızaya hastayım ben 3-5 sene önceki olayı kelimesi kelimesine hatırlıyorlar,akıllara zarar ben akşam yediğim yemeği zor hatırlıyorum 10 Ağustos 2010 tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Ah bir de yeter sus dedin mi susmasını bilseler. Yorum bağlantısı
Ali Şendur 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 hamamböcegini takip edeceksin , hamamböceği hızla bir istikamete doğru yol alirken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. bunun nedenini çözdün mü kadinlari da anladin demektir. Yorum bağlantısı
Talip İnal 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Kadınların işletim sistemleri farklıdır. Yaptıkları, söyledikleri bize mantıksız gelebilir, ama onlara göre bir mantığı vardır. Onları anlamaya çalışmakla vakit kaybetmeyip oldukları gibi kabul ederek, mutlu ve huzurlu bir hayat sürülebilir. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Kız dediğin Google gibi çok bilmiş değil, youtube gibi eğlenceli olmalı... :lol2: 1 Yorum bağlantısı
Eray Sireli 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 (düzenlendi) Destek olunacak bir zamandır destek olmaya çalışırsın iter seni. Kendi haline bırakırsın ilgisiz demeye getirir. Bla bla bla.. Aslında onlarda bunu bilerek yapmıyorlar. Belli bir zaman geçince ve sen neden bunu yaptın deyince hatayı kabullenip özür diliyorlar. 3-5 sene önceki olayı kelimesi kelimesine hatırlıyorlar,akıllara zarar ben akşam yediğim yemeği zor hatırlıyorum :lol2: Bu özelliklerinden dolayıda hep haksız duruma düşüyorum çünkü hatırlamadığım için kendimi savunamıyorum. Birde sorun yaşadığınız kız arkadaşınızı veya eşinizi yanınıza alıp mutlaka "bir kadın bir erkek" dizisinin tüm bölümlerini üst üste izleyin. Aşırı faydası oluyor Sanki dizi değilde kendi hayatımızda olan enstanteler. 10 Ağustos 2010 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2010 Kız dediğin Google gibi çok bilmiş değil, youtube gibi eğlenceli olmalı... :lol2: Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 İki erkek konuşurken biri diğerine "dün karıma tek taş yüzük aldım bu yüzden 2 hafta benimle hiç konuşmayacak"der. Diğeri anlamsız gözlerle nedenini sorar. Cevap " Anlaşmamız öyleydi" :lol2: 1 Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Kadın milleti yıllardır sorunsuz,iyi anlaştığınız arkadaşlarınızı-komşularınızı-iş çevrenizdeki kişileri farklı bir gözle bakmanızı sağlar. :lol2: 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Burada yazılanları eşlerinizin mail adreslerine göndermek için Mehmet abiden yetki bekliyorum :lol2: 3 Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Kadınları hiç sevmiyim Cevherim... :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Forumda hiç kadın yok mu yahu bir tane cevap gelmemiş. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2010 Şu kendilerini dinleme kendileri ile başbaşa kalma olaylarına gıcık oluyorum :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Bizde genellikle ben kendimi dinliyorum başbaşa kalma olayı ne ki?Kötü bir şeyse bizimki inşallah bilmiyordur :lol2: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts