Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Bu güzelmiş Onur, Ebay'dan mı getirteceğiz... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Hz. Mevlana sevgili derken yaradan aşkından mı bahsediyor acep? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 (düzenlendi) Hz. Mevlana sevgili derken yaradan aşkından mı bahsediyor acep? O da olabilir Abi de öbür durumda da aslında pek farklı değil.Yunus Emre, Mevlana zaten asıl Yaradan aşkını konu alıyorlar. 27 Ağustos 2011 tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Kadınları anlamak diye bir şey yok zaten, onları hissetmek var. Sanırım biz erkeklerin yaptığı en büyük hata kadınların anlaşılması gereken karmaşık yapılar olduğunu düşünmek; bu da ardından diğer hataya yani kadınları anlamaya ya da yorumlamaya çalışmaya itiyor bizi. Vardan yok, yoktan var çıkarabiliyoruz. Sözlere değil iletişimin bizde hissettirdiklerine bakılmalı ve bu da kişiye has olmalı... Her kadının bir frekansı vardır ve erkeğin yapması gereken telsizini o frekansa ayarlamaktır... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Ben de şöyle bir ekleme yapayım.Kadınlarda ilgili tek öğrendiğim ve işe yarayan bir şey var.Mutlu olmak istiyorsan eşini sevdiğini mutlu edeceksin.Aslında kadınları dinlemeyi öğrenirsek isteklerinin öyle ulaşılmaz ve anlaşılmaz olduğunu görürüz ve eğer kadın önemsendiğini ve dinlendiğini hissederse karşısındakine huzur ve mutluluk verir.Benim gördüğüm tek isteklerinin karşısındakinin gerçek anlamda kendisini dinlemesidir. Bu da Bükçe'nin video'su Forum bekarı olarak ben çözmüşüm galiba olayıda acaba o yüzden mi bekarım şimdi kafam karıştı Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Forum bekarı olarak ben çözmüşüm galiba olayıda acaba o yüzden mi bekarım şimdi kafam karıştı Tahir Bey olayı çözenler bazen biraz arkadan ama sağlam adımlarla gelirler, sonra da kendileri için en iyi evliliği yaparlar. Dilerim sizin de öyle olur. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Tahir Bey olayı çözenler bazen biraz arkadan ama sağlam adımlarla gelirler, sonra da kendileri için en iyi evliliği yaparlar. Dilerim sizin de öyle olur. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İşin espirisi bir yana birazda çabam o yönde Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İşin espirisi bir yana birazda çabam o yönde Tahir Bey bence siz bu başlığa girmeyin okumayın .Yoksa evlenmekten vazgeçeceksiniz Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Uzun diye es geçmeyin... Okuyun arkadaşlar.. Faydasını göreceksiniz.. Bükçe Dili .................................. .................... ........................ Kullansınlar ki yüzleri gülsün. Tek kelime ile "harika" elinize dilinize sağlık,,,, Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 (düzenlendi) Ne kadar dert varmış kadınlar ile ilgili, Bence onları anlamaya çalışmayın anlayamazsınızda çünkü onlarda bizleri anlamıyorlar zaten. Yaradılışımızdaki mana ve karekter yapılarımız o kadar farklıki. Kadınlar duygularıyla erkekler mantığı ile hareket ederler. Bütün bilinmesi gereken onlar ile birlikte yaşamayı kabullenmek. Unutmayınki burda yazı yazan her erkeği bir kadın dünyaya getirmiştir. 28 Aralık 2011 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Bu yazıyı okuyunca bu konuyu da buldum. Okurken bile gerildim. ERKEK- Söyle. KADIN- . . . . . . . . . . . . ERKEK- Söylesene! KADIN- Acelen varsa söylemiyim. ERKEK- Acelem yok ama çikicam, söyle KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme. ERKEK- Ya niye üstüne geliyim. Bisey söylemiycek miydin? KADIN- Yok bisey yok. Ne söylicem ki sana? ERKEK- Yanlis anladim demek ki. Çikiyom ben o zaman. KADIN- Çik sen, çik. Hep kaç! ERKEK- Yok kaçirmam otobüsü bugün. Bak daha onbes dakka var. KADIN- Altinda kalirsin insallah! ERKEK- Ne? KADIN- Bisey söylicem demistim. Ama beni dinliycek zamanin yok tabii. ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN- Git, tamam git! ERKEK- Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o zaman. Söyle,dinliyom. KADIN- Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina. Söyle söyle diyip. ERKEK- Euzübillahiminnnn. . . KADIN- Ne? ERKEK- Yok bisey. Söylicen mi? KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyom.Arkadaslarin özlemislerdir seni. ERKEK- Hayatim, hergün görüyorlar beni. Niye özlesinler? KADIN- Özlerler. Onlari can kulagiyla dinlersin çünkü. Nedense ise giderken çok neseli oluyorsun. Ne bekliyorsa seni orda. ERKEK- Bi dolu is bekliyo. Ne beklicek ki? KADIN- Biliyorum o isleri. Iki ayakli, boyali, parfümlü isler. ERKEK- Yok artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba. KADIN- Evet bozuk. Sabahtan beri pesinden kosuyoruz, bisey söylicez diye. ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri. KADIN- Sorun da bu zaten. Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorum.Benim söz hakkim mi var bu evde? ERKEK- Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin. Konusmaya da hakkim olmasin. Su televizyon benden degerlidir bu evde. ERKEK- Yok artik o kadar da degil, iyice abarttin. Senin canin sikkin anladim. KADIN- Ne? O kadar da degil mi? ERKEK- Degil tabii. KADIN- Yani ona yakin. Anladim. Avukata gidiyorum. ERKEK- Ne? - KADIN-Avukata gidiyorum. Bu is biter. Hüüüüüüü! ! . . .. . ERKEK- Ya, ne dedim ki ben simdi? KADIN- Allahim bi de soruyo. Hemen gidiyorum. ERKEK- Nereye? KADIN- Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum. ERKEK- Hey allahim. Her lafi kiçindan anlamak zorunda misin? KADIN- Oha! ERKEK- Hayir güzelim. Yani herseyi yanlis anliyorsun, onu söylüyorum. KADIN- Hayvan. ERKEK- Peki tamam. Agzimdan kaçti, özür dilerim. KADIN- Bir kiçimiz eksikti. ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur. Yüzüme kiç diyosan. ERKEK- Sustuuum. KADIN- Susma! ERKEK- Ne? . . . . Nasi? KADIN- Susma! Bisey söyle, kaçma. Sus, konu kapansin. Git isine mutlu mutlu.Hayat devam etsin. Yok öyle. ERKEK- Tamaaam konusalim. Ise gitmiyom o zaman. KADIN- Naaparsan yap. Ben gidiyorum. ERKEK- Nereye? KADIN- Odama. ERKEK- Eeeee? KADIN- Ne istiyorsun? ERKEK- Konusmak. KADIN- Günaydiiiin! ERKEK- Eveeet, heh he! KADIN- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ERKEK- Yaa dur! saka yaptim. Ortam yumusasin diye. Aglama ya! KADIN- Hüüüüüü! . . . . Üzme sen kendini benim için. ERKEK- Kimin için üzcem, karim diil misin? KADIN- Olmaz olaydim. ERKEK- Tatlim. . . Büyütüyorsun ama. KADIN- Ne? ERKEK- Biraz abartmiyor musun? KADIN- Ben mi? ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . ! ? KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum. ERKEK- Ne? KADIN- Hemen esyalarimi topluyorum. ERKEK- Saçmalama! KADIN- Birak kolumu, biraaak! Zorba herif. ERKEK- Tamam. Dokunmuyorum. Ama gitme, konusalim. KADIN- Uzak dur! Polisi ararim. ERKEK- Yok artik. Hirsiz miyim ben? KADIN- Evet, hirsizsin. Hayatimi, yasama sevincimi çaldin. ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! KADIN- Söylicek bisey bulamadin. Dilini mi yuttun? ERKEK- Bütün bunlari ne zaman yaptigimi düsünüyorum. KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! ERKEK- Hayir ama. . . . . KADIN- Tamam. Kavga istiyosan, kavga ederiz. Noolcaksa olsun. ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! KADIN- Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda. Evliligimiz atirdiyor. ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! KADIN- Siritma! Yemin ederim. Avukati aricam. ERKEK- Istersen ara ama. . . . . KADIN- Peki, hemen çeviriyorum. ERKEK- Nisantasi'ndan gidelim. KADIN- Senin gelmene gerek yok. Ben taksiyle giderim. ERKEK- Ben de geliyim. Hem su uzun deri cekete de bakariz. KADIN- Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? ERKEK- Ajandana not almisin bugün bana söylemek için. Orda gördüm. Simdi aklima geldi. KADIN- E. . evet. Sey! ERKEK- Ben de arayip ayirttirdim. KADIN- Inanmiyorum. ERKEK- Giderken aliriz. KADIN- Nereye? ERKEK- Avukata. KADIN- Eee. . . evet. ERKEK- Ya da istersen bugun gitmeyelim avukata. Direk ceketi almaya gidelim. KADIN- Aaaa. . . eeeeee. . . . olur. ERKEK- Hayatim? KADIN- Efendim? ERKEK- Sen bana ne söylicektin? KADIN- Bosveeeer 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Mahmut korkma, hepsi böyle değildir be 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Mahmut korkma, hepsi böyle değildir be İnşallah Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Evliliğin tadı tuzu. Gerçeğe yakın yerleri var bazen. Önemli olan huysuzluk yapan bir kadınla tartışmaya girmemek. Çünkü karşınızda istediği zaman istediği ruh haline girebilen bir varlık var Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Mahmut korkma, hepsi böyle değildir be Kendi adına konuş.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Kendi adına konuş.. Lütfen yalan söylemeyelim. Forumun yöneticilerine yakışmıyor... Benimki böyle değil demedim ki.. hepsi böyle değil dedim.. Bizim evde de benzer durumlar var.. Hanım: Benim dinlemiyorsun.. Ben: Dinliyorum. Hanım: Söyle bakalım en son ne dedim.. Ben: Beni dinlemiyorsun dedin.. Hanım: Bir önceki cümlem neydi.. Ben: Bişey mi demiştin ki. duymadım... Hanım: Beni dinlemiyorsun, çocuklarla ilgilenmiyorsun, balkondaki kalabakları depo indir demiştim.. Mutfağın musluğu bir haftadır kaçırıyor, balkon demirlerini ne zaman boyayacaksın, şu koridora bi halı alalım demiştim.. Mervenin terliği dar gelyor, Ardanın tişörtleri olmaz oldu.. Eve hapsolduk, sen her gün dışardasın, bi pazarımız var onda da evden çıkmıyorsun.. vb. vb. vb. vb. .... Ben: Bakarız.. Servet duymasın bu cümlemi... 4 Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Hep aynı hep aynı.Değişen birşey yok bu dinleme konusunda.Emmi nin yazdıklarının farklı türlüsünü bende çok yaşıyorum özü aynı. Ben:Ayarlaruz derim espri olsun diye Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Servet duymasın bu cümlemi... Okumayabilir, ama duyar..Bu forumda sır tutulduğunu görmedim hiç.. 4 Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 bana göre memleketin en önemli gizli gündemi eşler arasındaki uyuşmazlık. Uyuşamayacak ne var bu kadar anlamak mümkün değil. hayatımızda paylaşamayacağımız hesaplasak kaç konu var? Bizler Allah'ın sünnetüllah'ını mı ayakta tutuyoruz, yoksa menfaatlerimizi mi? ama herkes acayip dertli. Rabbim sabırlar ve anlayış versin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 ama herkes acayip dertli. Rabbim sabırlar ve anlayış versin. Değilim alıştım... Adam iflas ediyor ve geri dönüşü de yok.. Evde fakirlik baş gösteriyor... Çocuk soruyor.. Baba biz bu fakirliği kaç gün çekeceğiz.. Baba cevap veriyor, 40 gün oğlum.. Çocuk şöyle bir bakıyor, tablo çok kötü.. Soruyor: Peki baba 40 gün sonra ne olacak... Alışacağız oğlum diyor baba... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts