Mehmet Kaya 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Hocam böyle şeyler yazmayın. Tam bekarlık sultanlık moduna girdim arkasından bu yazı. Şimdi kız arkadaşım gelse "hadi evlenelim" dese tamam derim. Yakmayın beni. Hasan diyecek birşeyim yok. Ananın yeri ayrı ama eşin yeride ayrı. Evliliği tavsiye ederim. Biraz yorucu olsada her gül gibi onunda dikenleri var. Kimki bana ben annemle babamla kardeşlerimle çok iyi anlaşıyorum hiç kavga etmiyorum diyorsa kesin yalan söylüyordur diyecem (kesin konuşmak pek istemiyorum ama) O yüzden kavgasız tartışmasız evde paylaşım yoktur derler. Boşver sen evlen kadın..... Anlatılmaz sadece ve sadece yaşanır. üstad noktayı koymuş bir eksik var anlaşılmaya çalışılmaz 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Bence evlilik insanın doğasına çok da uyumlu bir şey değil. Biraz ters. Fazlasıyla fedakarlık istiyor. Alper kardeş böyle konuşma, içimizde evlenmeyi düşünenler olabilir. hababamsınıfındaarkadaşlarınısataninekşabanıniçimizdecasusolabilirsmilisi:)) Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 kadın..... Anlatılmaz sadece ve sadece yaşanır. Şahin abim ne güzel demiş öyle. Bu yaz sonu nişanlanacağım inşallah. Böyle mesajlar beni mutlu ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Nişanlan da gör bakalım. Haşırt diye bi ses duydum Alper abi belki içindeki şeytan amatördür bizim sultanın? belki uzman değildir sıkıntı yaratmakta? Çok mu iyimserim? Ne olacak,başıma neler gelecek anlatsana abi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Semih bu anlatacağım sana: Bir tane kadın hacda şeytan taşlıyormuş. Almış birinci taşı atmış. Sonra ikinci taşı atmış. Tam almış üçüncü taşı atacakmış ki birdenbire şeytan kadının yanına gelmiş ve kolundan tutup demiş ki: " Yahu ne yapıyorsun kanka? Ayıp olmuyor mu?" Attığın taş kafama deydi abicim merak etme Hayırlısı ne diyelim. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 (düzenlendi) Bir tane kadın hacda şeytan taşlıyormuş. Almış birinci taşı atmış. Sonra ikinci taşı atmış. Tam almış üçüncü taşı atacakmış ki birdenbire şeytan kadının yanına gelmiş ve kolundan tutup demiş ki: " Yahu ne yapıyorsun kanka? Ayıp olmuyor mu?" "Sende mi brütüs?" hesabı olmuş.. :D 16 Nisan 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Haşırt diye bi ses duydum Alper abi belki içindeki şeytan amatördür bizim sultanın? belki uzman değildir sıkıntı yaratmakta? Çok mu iyimserim? Ne olacak,başıma neler gelecek anlatsana abi Nişanlılık ile evlilik arasındaki süreçte bütün kadınlar yaratık olur. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Nişanlılık ile evlilik arasındaki süreçte bütün kadınlar yaratık olur. Evlilik sonrası ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Evlilik sonrası ? Ondan sonrada sen yaratık olursun Evlilik güzeldir. İşin şakası bir yana. Güzel olmayan bir şey hadislerle övülmezdi 5 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Kadın vardır rezil eder Kadın vardır vezir eder. 2 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Vazgeçtim, yorum yapmayacağım.. Bencede yapmayın, çok dertli var bu forumda.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Vazgeçtim, yorum yapmayacağım.. Bence yapın, Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Doğru olan objektif yorumları beğenerek zaten belli ettim. Mizah içeren eleştirileri ve anektodları da tebessümle okudum. Ancak yorum yaparsam bazı mesajları da alıntılamam gerekir ki, gerçekten gerek yok. Eleştirmek elbet ki herkesin en doğal hakkı, ancak herşeyin bir dozu olmalı.. Alınmııış, alınmııış... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Alınmııış, alınmııış... Onun kocası şunu yapıyordan iyidir ama abi, di mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Mert bu konuyu kendi açtığını görsün, anında sildirir.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Onun kocası şunu yapıyordan iyidir ama abi, di mi ? E tabii canım. En kızdığım şeylerdendir. İnadına yapmam. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 (düzenlendi) 20'li yaşlarımda evlenenlere yada evli olan Erkeklere aptalmış derdim, 30'lu yaşlarımda evlendim hatamı yaptım diye bir sürü yıllar düşündüm, 40'lı yaşlarımda iyiki evlenmişim diye düşünmeye başladım. 50'li yaşlarımı sürüyorum evlenmemiş olanların ne kadar aptallık yapmış olduklarını düşünmeye başladım, 60'lı yıllarım 5 yıl sonra başlıyor.Ömrüm olurda burda olursam hatırlatın ne düşündüğümü yazarım Peygamberimiz buyurmuş. " kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmıştır,sakın olaki onu düzeltmeye kalkışmayın sonra kırarsınız" 5 Eylül 2012 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 E tabii canım. En kızdığım şeylerdendir. İnadına yapmam. Aynen abi, ama çok zevkli oluyor bilerek yapmamak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Vazgeçtim, yorum yapmayacağım.. Aslında bu konuyu yüksek topuklardan gizlenmesi lazımdı Doğru olan objektif yorumları beğenerek zaten belli ettim. Mizah içeren eleştirileri ve anektodları da tebessümle okudum. Ancak yorum yaparsam bazı mesajları da alıntılamam gerekir ki, gerçekten gerek yok. Eleştirmek elbet ki herkesin en doğal hakkı, ancak herşeyin bir dozu olmalı.. Ayça Hanım bn 4 beğeni almışım. Demekki ben sınavdan geçmişim anlaşılan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Vallahi 2 gündür konuşmuyoruz Telefon çalmıyo, mesaj gelmiyo, aramadın diye trip atan yok, rapor vermeden istediğim saatte arabaya binip ankara turu yapıyorum bakalım nereye gidiyoruz... Ama Burak sende abartmıştın rapor işini. Geçen Ankarada telefon geldi. Rengin soldu nefesin kesildi. Bunun ortayolunu bularak ilişkinizi yaşayın. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Şehrin birinde kocaman bir çadır kurmuşlar.Çadırın önünde uzun bir kuyruk.Çadırın önünde bir adam bağırıyor. -Gel vatandaş gel!Gören pişman görmeyen bin pişman.Ver beş kuruş sen de gör! Adamın biri merak etmiş ,sormuş çadırdan çıkanlara -Ne var kardeş içerde? (Affınıza sığınarak) İçerden çıkan adam cevap vermiş. -*** k Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Bana sormayın bişey dersem evde silahlar konuşur.... 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Bana sormayın bişey dersem evde silahlar konuşur.... mesleğin de dezavantajları var, ben çok levye falan yerim kafama 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts