Fatih Akar 19 Ağustos 2010 Paylaş 19 Ağustos 2010 (düzenlendi) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-e...-28641901/detay alın size gps kullanıyorum daha önce de açıklamıştım ne iş olsa yapıyor bu arada illegal program vs paylaşmadım sadece cihaz pm le sorabilirsiniz ayrıca geri vites kamerası da taktım kullanıyorum 30 tl civarına maloldu 19 Ağustos 2010 tarihinde Fatih Akar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Ağustos 2010 Paylaş 19 Ağustos 2010 Markası ne bunun... Oldu ya bozuldu, kime yaptıracağız ? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 19 Ağustos 2010 Paylaş 19 Ağustos 2010 5" Dev ekran cümlesi çok hoşuma gitti Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Markası ne bunun... Oldu ya bozuldu, kime yaptıracağız ? Kullan at oluyor abi bunlar Tatile giderken kullanırsan dönüşte bir tane daha alman lazım veya yolu ezberlemen şart Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 bu arada illegal program vs paylaşmadım sadece cihaz pm le sorabilirsinizayrıca geri vites kamerası da taktım kullanıyorum 30 tl civarına maloldu Pm le sormamız gerekiyordu galiba..:lol2: Geri vites kamerası vitese takınca otomatik devreye giriyor mu yoksa ekrandan menüye girip Av girişini mi seçiyorsunuz ? Eğer öyleyse pekte pratik bir sistem olmaz benim düşünceme göre, bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Fatih Akar 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 (düzenlendi) cihazın garantisi yok yaklasık 10 tane arkadasımla beraber aldık birkaç defa yazılımsal sorun çıktı ancak çözdük hiçbir donanım arızası yok (10 cihaazda da) geri vites kamerası istediğiniz şekilde çalışabilir.kameraya çalışma voltajı gönderdiğinizde gps cihazı otomatik olarak görüntüyü ekrana veriyor. ben geri vites kamerası ile kullanıyorum geri ye aldığımda otomatik olarak kamera görüntüsünü alıyorum ekranda. yaklaşık 10 aydır kullanıyoruz. pm den soru konusuna gelince daha önce açmıştım bu konuyu illegal yazılım vs diye konuyu silmiş adminler aslında hiçbirşey de paylaşmamıştım. program vs. sorularınızı pm den sorabilirsiniz. 20 Ağustos 2010 tarihinde Fatih Akar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts