Guest Ramazan Demir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Bi arkadaşım sedanlarda volvo şasesi olduğunu sölemişti, hb lerde yokmuş..Doğruluk derecesini bilen varmıdır? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Bi arkadaşım sedanlarda volvo şasesi olduğunu sölemişti, hb lerde yokmuş..Doğruluk derecesini bilen varmıdır? Volvolarda focus şasisi var(dı). Hb-Sedan fark etmez,altyapısı aynı. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 Çakma Sedanlar:Peugeot 206 Sedan, Citroen C4 Sedan, Cilio Symbol, Polo Classic, Fiesta Sedan (Rusya'da var) Fiat Siena, Floresan... Ama Focus Sedan gözüme hoş geliyor... Honda'nın şu city denilen tipsiz arabasını da unutmamak lazım. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 Her sedan, aynı markanın Hb-Sw ne göre sessizdir, ama arka koltuğu yatırın, o zaman ses seviyesi aynı olur, arka koltuk izolasyon görevi görür.Aynı alt yapıya sahip sedan-hb in yol tutuşu aynı olur, hatta,belki de; ön-arka aksı tek tek tartabilsek, sedanın ağırlık dağılımında, arkaya 5-10kg fazla yük bineceği için, virajda önden dışa kayma eğiliminin daha az olacağını söylemek belgeli-destekli olur. +1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 Şuan ki düzende HB focus takribi bin lira ucuza satılıyor Şayet tam tersi olsaydı, yani HB Focus için bin lira fazla isteselerdi bunu verirdim. Bu nedenle Hb aracın fiyat avantajıda bulunmakta. Yorum bağlantısı
Taygun Mertcan 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 Valla tüm yorumları okudum,HB araçları çoğu arkadaş neredeyse kötüleme seviyesinde yorum yazmış (bayan arabası, fiyat, yol tutuş , bagaj küçüklüğü vb.) Tüm yorumlara saygı duyuyorum. Ancak Focus HB bagajı piyasadaki bir çok HB bagajından büyük, ayrıca bir valiz koyunca falan da dolmuyor. Orta büyüklükte 3 valiz çok çok rahat sığar. Ayrıca Sedan Focus da kullanmış birisi olarak park ve manevra konsunda HB'i tek geçerim. Yol tutuş konusunda da sedanla kafa kafaya mücadele edeceğine inanıyorum. Aracım diye söylemiyorum ama kime sorarsanız sorun tabi ki bu yoruma açıktır, bir HB bir sedandan daha yakışıklıdır. Eğer bu Ford Focus ise (2006 ve üstü kasalar) bu ifadem tam yerine oturacaktır. Kullanıcı yaşı konusunda haklısınız, bu konuda da şunu diyebilirim ne yaparsınız gönül yaşlanmıyor işte Bagaj hacmi gercektençoğu hb lere göre cok daha büyük ve kullanışlı, focusun sedanı güzel ama şirketlerin de tercihi bu yönde olduğundan cok fazla sedan var, gecen sene başka arabanın hb sini kullandım, bagaj vs cok küçüktü, şu focusum iyi de birde şu sürücü koltuğum gıcırdamasa:))) her yaşa da güzel duruyor:))) Yorum bağlantısı
Recommended Posts