Emre Sağlam 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 sayın arkadaşlar başlık ne kadar doğru oldu ama dediğim gibi sağ alt marşpiyelde (sağ ön tekerin hemen arkası) bir yamukluk var ve ayrıca da iki marşpiyelde de krem rengini almış izler var. aracım 2. el. soruyorum sizlere kazalı şüphem doğru mu? Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 23 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2010 peki o krem rengi izler nedir? sanki orjinal boya atmış gibi birşey. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Aracı görmeden ne söylesek yanlış olur... En azından fotoğraf falan yükleyinki yardımcı olabilelim.. Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 31 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2010 en yakın zamanda yükleyeceğim fotoğrafı Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Krem rengi olanlar macundur büyük ihtimal. Bir yere sürtülmüştür altı. Genelde hep olur öyle şeyler Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 4 Eylül 2010 Yazar Paylaş 4 Eylül 2010 bu fotoğraf yamukluğu belirlen fotoğraf: (tekerleğin hemen dibindeki küçük kısım) http://img375.imageshack.us/img375/1526/05092010076.jpg bu da tam olarak olmasa da krem rengi izleri belli etmeye çalışıyor (çizgiden üst kısım çamurdur.) http://img59.imageshack.us/img59/4662/05092010075.jpg Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2010 Paylaş 5 Eylül 2010 Sanki daha önce işlem görmüş ve boya atmaya başlamış gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 5 Eylül 2010 Yazar Paylaş 5 Eylül 2010 işlem görmüştür ama niye o küçük kısım yamuk. acaba özellikle mi bıraktılar öyle not: çizgiden altı çamur değildir. krem rengi noktacıklardır. Yorum bağlantısı
Rafet Ural 5 Eylül 2010 Paylaş 5 Eylül 2010 Emre bey resımlere baktım bahsettıgınız o krem rengi noktacıklar gayet normal benım arabadada var.neden oldugunu söyleyeyım yazın zift eriyor yolda arabanın lastiğine yapışıyor sonra küçük mucurlar lastiğe yapışıyor ve sürat yapınca resimlerde gösterdiğiniz yerlere çarpıyor ve boya zarar görüyor.bu arabalarda lastik dışta duruyor (arkadan bakınca)1. resimdekı içe doğru eğiklik varmış hıssı yaratıyor.aslında arabanızda sorun yok.hepsınde aynı. ben arabayı aldıgımda bu noktalar yoktu yazın oldu.hatta paçalık almayı dusundum bu sebepten.var mı bu durumlar karşılasan baska arkadaslar.ne yapabılırız.boya koruma yaptırmak malıyetlı mı acaba. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 5 Eylül 2010 Paylaş 5 Eylül 2010 krem rengi kısımlar arabanın orjinal megesleri olabilir Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 5 Eylül 2010 Yazar Paylaş 5 Eylül 2010 rafet bey size katılıyorum ama, sol taraftaki aynı parça dışa doğru yani normal bombelikte isteğiniz varsa onun da fotoğrafını koyabilirim. fotoğraftakiparça ise içe doğru kavisli. Yorum bağlantısı
Rafet Ural 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Birde forumdaki ustalar baksın ne dıyecekler .sağ ve sol tarafta farklılık goruyorsanız.servislerde boya kontrol aleti var.ben almadan once ekspertiz raporu almıştım nerelerınde boya var bılıyorum arabamın.sizde çok şüphede kalırsanız servise gittiğinizde (boya yapılabılen servis) kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Kafaya takacak, yada bu hasardan yola çıkarak ulaşılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.. Ortağımın focusu 15 günlükken aynı şekilde taşa vurmuştum ben.. 2004 model bir aracın, sürekli taş darbelerne maruz kalan bir bölgesinde boya atmalarının olması da normaldir.. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Kendi arabanı niye daşa vurmadın da, garibin arabasına kıydınız sayın Emmi? Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 8 Eylül 2010 Yazar Paylaş 8 Eylül 2010 emmi abi senin bunu demen içimi rahatlattı aslında çok ta büyük birşey değil ama kurt işte insanın beynine girmeyedursun rahat bırakmıyor. neyse... Bu arada dediğiniz olay arkadaşınızın içine oturmuştur. Heleki 15 günlük araba olması Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Kendi arabanı niye daşa vurmadın da, garibin arabasına kıydınız sayın Emmi? Yeni almıştık.. Yıl 2000 Aylardan ağustor ve ben test ediyordum :lol: Bu arada dediğiniz olay arkadaşınızın içine oturmuştur. Heleki 15 günlük araba olması Yok canım.. Orası bence taşa çarpmak için yapılmış bir yer gibi duruyor Çarptım, yaptırdım, unuttuk.. Taaki, satılık ilanı verdiğimiz güne kadar Yorum bağlantısı
Emre Sağlam 9 Eylül 2010 Yazar Paylaş 9 Eylül 2010 çarpmak için yapılmışsa orası gerekeni yerine getirmişsiniz çarpma olayı aracın fiyatına ne kadar etki etti satarken? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 çarpmak için yapılmışsa orası gerekeni yerine getirmişsiniz çarpma olayı aracın fiyatına ne kadar etki etti satarken? O parçaya çarpılmış mı diye kimse bakmaz.. Zaten parçadan da sayılmaz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts