İçeriğe Yönlendir

Tümseklerden Geçerken Ön Sağdan Gelen "lok Lok" Sesi

Volkan Metin

Recommended Posts

Mehmet Bayhan

fiestaların ön tampon bağlantıları yetersiz olduğu için tampon cok ufak birşekilde sallanıyor. aynı sorunu ben de yaşadım. ön sağ farın altına sert bir sünger benzeri bir parça sıkıştırın fark edeceksiniz. tamamponun iç taraflarına böyle sıkıştırmalar yaparak tamponun ses yapmasını engelledim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erkan Esin

Kasise geldiğimde kasisten geçtikten sonra süspansiyon sistemi olması gereken halini almaya yaklaştığında bu sesi duyuyorum. sanki YAY amortisörün açılmasından daha uzun da sonuna kadar açılıyormuş gibi bu genelde araba boş iken oluyor bende R14 ten R15 'e geçince daha çok farkeder oldum bu sesi standart bir durum diye tahmin ediyorum. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Ferhat Yılmaz

Selamlar.

Ön taraftan gelen ses beni inanılmaz bir şekilde rahatsız edici oldu. Hatda duymamak için yüksek sesli müzik dinlemeye başladım.

Ve bugün servise gitdim servis direksiyon kutusunun değişmesi gerektiğini söylediler ve salı sabahı randevu aldım.

Sonucu paylaşır olucam.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

2011 model aracın direksiyon kutusu değişiyorsa parça sorunludur diye bakmak yanlış olmaz sanırım..

Yorum bağlantısı
Guest Ferhat Yılmaz

Direksiyon kutusunun garanti dışı değişimi ne kadar tutar?

Servis fiyatı 2.700tl

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Direksiyon kutusunun garanti dışı değişimi ne kadar tutar?

Dün servise gittim havalandırma yöndermesi çalışmıyor diye bu arada direksiyon kutusunuda sordum arkadaş hemen ilgilendi.

2 dk söküp taktı gözümün önümde .Hiç bi işlem yapmadı sadece yerine geri taktı.Sıkıştırırken kaç defa sıkıldığını sayıyordu ? .Test için gittik ses yok bu sana bir ömür gider abi dedi.

Değiştirmek istersen buyur gel ama hazırlıklı gel deyince hiç üstelemedim.

Direksiyon kutusu derken pedallerin arkasındaki zırzavatı demek istedim.Yanlış anlaşılmasın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...