İçeriğe Yönlendir

Motordan Gelen Ses

Mehmet Varankaya

Recommended Posts

Mehmet Varankaya

18000 lik bakımdan sonra motordan bi uğultu sesi gelmeye başladı. ses gelip gidiyor. servise gittim direksiyon hidroliğinden denildi ve garantiden değiştirdik. ama değişen bişey olmadı. tekrar gittim direksiyon soketinden denildi ve değiştirildi. ama yine değişen olmadı ses hala devam ediyor. anlaşılan servis bu işi çözemeyecek nasıl ustaysa, konuşmaya geldimi ustalığını konuşturuyo. ankarada sadece ford üzerine çalışan tecrübeli bi yer tavsiye edebilirmisiniz.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu
18000 lik bakımdan sonra motordan bi uğultu sesi gelmeye başladı. ses gelip gidiyor. servise gittim direksiyon hidroliğinden denildi ve garantiden değiştirdik. ama değişen bişey olmadı. tekrar gittim direksiyon soketinden denildi ve değiştirildi. ama yine değişen olmadı ses hala devam ediyor. anlaşılan servis bu işi çözemeyecek nasıl ustaysa, konuşmaya geldimi ustalığını konuşturuyo. ankarada sadece ford üzerine çalışan tecrübeli bi yer tavsiye edebilirmisiniz.

Ses araç dururken mi geliyor?Rölantide veya boşta gaz verince veya araç yürür halde belirli vites-devir?.Bakımdan sonraki küçük bir ihmalle turbo hortumunu yerinden çıkarmış olabilirler.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Varankaya

ses araç dururken gelip gidiyor . belirli bir devir-vites durumunda değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...