Ali Cihangiroğlu 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Bu sebeptendir ki Passat hayali kurarken Mondeo sahibi oldum. İyi birşey mi kötü bir şey mi ben de anlamadım. Bence iyi yaptınız, ayrıca passat ta mondi de premium falan değiller, heleki A4 ün yanına anca yaklaşırlar, A4 benimde çok beğendiğim bir model ama çok pahalı, sınıf olarak bmw merso gibi, vw da ford da bunların yanında eh işte kalıyor. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 (düzenlendi) Her iki aracıda kullandım ve mondeo sahibi olarak şunu söyleyebilirim: Passattaki torpido ,işlevsel ve gerekli olan bir sürü donanımı ,koltukları ,döşemesi,ses sistemi ,gösterişi ve daha sayabileceğim bir sürü artısıyla mondeoyu geride bırakıyor... Ama yola gidişini kıyasladığımda , 6 ileri Dsg şanzıman mı 5 ileri jatcomu sorusunun cevabını hemen buluyorsunuz.Mondeonun yol tutuşu ve motorla şanzıman arasındaki kombinasyon pasatta yok...Tüketim değerlerine baktığınızda da mondeo daha ağır basıyor...Ama donanımı karşılaştırmak passata haksızlık olur.Zaten fiyatına baktığınızda da bunu gözlemeniz çok zor değil. 2007 2,0 tdı comfort passatı 65 denilip 61 e almıştık...Ama aynı kasa ve aynı özelliklere sahip bir mondeo ki ghıa modeli taş patlasa 35-40 lira ...o da en iyimser tahminle...Passattaki highline modelini almak çok daha zor... 20 Aralık 2010 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts