Hasan Aksüt 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Eş konusunda çok şanlısınız. Acaba o ne düşünüyor? Bir de takdir etmek yeterli oldu mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2010 Yazar Paylaş 30 Ekim 2010 Vallaha helal Yakında almamaya da başlasın. Servis falan yok mu? Her zaman müsait olacak mı eşin almaya mehmet abi? Ev yakın Sani.. Ev-okul arası 250-300 metre anca... Eşim sağlıklı olduğu sürece müsait olur Sani. Eş konusunda çok şanlısınız. Acaba o ne düşünüyor? Bir de takdir etmek yeterli oldu mu? O benden daha şanslı Burda yazdım ama kendine söylemedim.. Eve gidince takdir edeyim bari Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 Ne diyecen : "E hadi gel de seni tebrik edeyim: aferin" mi diyecen? Ulen hem bıyıklısın, hem de yontulman eksik yapılmış biggrin.gif Çok kritik bir durum. Yüksek puanlarda, kafaya yenebilecek saksı da çok muhtemel. Ben yüksek puan için çaba harcardım. Zira saksı gelmese bile yıllara malzeme olmak daha kötü. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 İşlem tamam arkadaşlar... Önce 10 gün falan hanım sınıfta yanlarında durdu... Sonra 1 hafta koridorda bekledi. Devamında bir hafta okul bahçesinde bekledi.. Sonrası bir hafta, bakkala gidiyorum diyerek kaçtı, çıkış saatlerinde çikolata ile döndü.. Geçen hafta dedeleri bizdeydi (babam), dedenize ilaç vereceğim eve gidip geleceğim diyerek izin aldı.. Artık; beklemene gerek yok anne, çıkış saatinde gel al bizi diyorlar.. Eşimi, gösterdiği sabırdan dolayı takdir ediyorum Tüm anneler melektir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2010 Yazar Paylaş 31 Ekim 2010 Ne diyecen : "E hadi gel de seni tebrik edeyim: aferin" mi diyecen? Ulen hem bıyıklısın, hem de yontulman eksik yapılmış Senin yaşına yakın evlilik hayatım var benim... Ben bilirim ne yapacağımı Yorum bağlantısı
Bedri Baki 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 İşlem tamam arkadaşlar... Önce 10 gün falan hanım sınıfta yanlarında durdu... Sonra 1 hafta koridorda bekledi. Devamında bir hafta okul bahçesinde bekledi.. Sonrası bir hafta, bakkala gidiyorum diyerek kaçtı, çıkış saatlerinde çikolata ile döndü.. Geçen hafta dedeleri bizdeydi (babam), dedenize ilaç vereceğim eve gidip geleceğim diyerek izin aldı.. Artık; beklemene gerek yok anne, çıkış saatinde gel al bizi diyorlar.. Eşimi, gösterdiği sabırdan dolayı takdir ediyorum Mehmet abi sizin yaptığınıza eğitim bilimlerinde sistemetik duyarsızlaştırma deniliyor. Korkuların yok edilmesinde çok etkili bir yöntemdir. Ama eşinizin yaptığı gibi sabır gösterilmesi gerekiyor Örneğin hayvanlardan korkan bir çocuğun korkusunun giderilmesi için önce hayvanlarla ilgili resimler gösterilir ve çizgi filmler izlettirilir. Sonra hayvanat bahçesine götürülür. Sonra hayvanlarla oynayan çocuklar gösterilir ve çocuk anne-babasıyla hayvana yaklaşır ve dokunur. Sonra da kendisi dokunmaya ve oynamaya başlar ve korkusu gitmiş olur. Okul korkusu içinde aynı durum söz konusu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts