İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Bu Da Bizim Taka

Soner Kayışlı

Recommended Posts

Soner Kayışlı
(düzenlendi)
:s tarihinde Soner Kay??l? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

resimler çok küçük tam inceleyemedim.

ama görünen köy kılavuz istemez temiz araç iyi günlerde kullanın.beyaz olması artı deger boyasına çok iyi bakman lazım.kolçak güzel kullanışlı.far ampulün hariç aracın çok iyi.kapı açma kollarını beyaz yapmanı tavsiye ederdim ama camlar siyah film olunca bütünleşmiş.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı

böyle iyi idir umarım abicim alalı 4 ay oldu daha iyisi sizlerin olsun

Yorum bağlantısı
Selim Çevirme

hayırlı olsun.. güle güle kullanın :s

plaka ampüllerini siz mi değiştirdiniz ?

Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı
(düzenlendi)

teşekkürler. yok hayır herşey aldıgımda vardı ben ekstra bişe yapmadım hiç sanırım flaş patladıgında led gibi gözüktü lambalar sarı orjinal renk

buda gerisi

tarihinde Soner Kay??l? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

xenon degilse lütfen o beyaz ampulleri çıkartın,karşıdan gelenin gözünü çok alıyo..

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Allah kaza bela vermesin..yakında benim beyaz martı da huzurlarınızda olacak inşallah... :s

Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı
xenon degilse lütfen o beyaz ampulleri çıkartın,karşıdan gelenin gözünü çok alıyo..

ampuller xenon dur.

Allah kaza bela vermesin..yakında benim beyaz martı da huzurlarınızda olacak inşallah... :flowers:

teşekkürler abi daha iyi sizinlerin olsun

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

:bomb: Güle güle kullanın.

Asıl xenonlar gözü daha çok rahatsız eder. Beyaz ampüllerle önünüzü göremezsiniz. Beyazın hertürlüsü kötü yani :good1:

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Soner Kayışlı

Merhabalar 2004 1.6 focusumu satmayı düşünüyrum. ara tavan hariç komple boyalı sol ön çamurluk sökülüp işlem görmüş. arka sağ çamurluk işlem görmüş sol alt marşbiyel işlem görmüş. ama saşide kesinlikle sağlam herhangi bi işlem görmemiş. aracı aldığım da 66500 km deydi şimdi 76500 de iç döşemeler ve göğüste deforme yok denecek kadar az bütün mekanik elektronik sistemleri çalışıyor. aks bilyası, sol ön ve arka rulmanları değişti , sol arka teker abs sensörü değişti yağ ve filtresi, hava filtresi , polen filtresi 2 ay önce değişti. araçta ekstradan zenon park sensörü ve çalik jant mevcuttur. atiker marka sıralı sistem lpg kiti vardır ve ruhsata işlidir. geçen hafta rot ve balans ayarı yapılmıştır lastiklerin gayat iyidir. camlar flim kaplıdır. aracı satmayı düşünmemizin sebebi yüksek model başka bir araç almaktır. fikirleriniz nelerdir. aracı 8 ay önce 17600 tl aldım sizce ne kadar yapar. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay

Ben takasta 18.500 e verdim. 3-4 gün sonra takasa bıraktığım yerde, akşama kalmadan 18.900 den satıldı.

o da 2004 focus I comfort idi. 142 bi deydi. 5 parça boya, değişeni yoktu.

Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı

Tavsiyeleriniz için teşekkürler takas en mantıklısı gibi görünüyor şimdilik. herkese iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
:D:) Maşallah :wub::good1: Janlar dışında her şey güzel. Ben Jantları beğenmedim. :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...