Seçkin Odabaş 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Aracınız hangi serviste seçkin bey izmir otokoçtamı?Neden sordugunuzu anlamadim yardiminiz.olursa otokoca da cektirebilirim Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bugun 3. Gun arac serviste halen sokuldugunu soyluyorlar sonrasi garanti uzmaniyla yazismalar yapilicakmis bu kadar uzamasi normal mi servis isi yokusami suruyor bilgisi olan??? Yorum bağlantısı
Dogan Ceylan 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Arkadaslar dun yolda giderken aniden silkelemeye basladı arac ve starstop ısıgının yandıgını farkettim kapatmaya calıştım kapanmadı yolda arac silkeleyerek ilerliyor ayrıca motorda titreme var sorun ne olabilir teşekkürler...2012focus 1.0 ecoboost Yorum bağlantısı
Dogan Ceylan 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 şimdi çalıştırdım kaputu açtım motor sanki yerinde durmuyor nerde sorun olabilir Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Buji kabloları falan çıkmış da olabilir ama bir çok sebebi de olabilir. Servise göstermekte fayda var 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Cok gecmeden bir srrvise gotur bu araclarda nedendir bilmiyorum buyuk sorun yaratiyor benim aracim hararet yapti suan serviste garabtinin bitmesine 3 ay var resmem surunduruyorlar ama pesini birakmayacagim sende acil servise git birde yag cubugunu cek yagi kontrol et Yorum bağlantısı
Dogan Ceylan 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 salı randevu aldım ama canım sıkıldı nedir derdi? 2012 kasımda almıştım garantisi bitmiş mi oluyor... Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Garantisi 3 yil diye biliyorum yinede servisle gorus beyaz duman atma su.eksiltme varmi? Bak muhakkak Yorum bağlantısı
Dogan Ceylan 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Su eksilme yok araç çalıştığında motor yerinden fırlayacak mis gibi oluyor enteresan bide starstop ışığı sönmüyor inşallah büyük sorun yoktur aracı kullanmiyorum Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Carsamba actigim hararet ve garanti baslikli sorunumun ulastigi noktayi anlatmak ve bilgisi olan varsa yardimini rica ediyorum aracim hareret yapti ve srrvise cektik motorun su aldigini ve sokuldukten sonra net birsey soyleyebileklerini ilettiler motor sokuldu ve durum yarim motor yapilmasi gerektigini ilettiler sorunum su aracta su kacagi vs yok ozellikle hortumlarini vs kontrol ettirdim baska bir tamirciyi aradim ve suyu motora nasil aldigini sordum silindir kapaginda su hucrelerindendir dedi silindir kapagi catlamis ama motorun altina dogru sorun ilerlememis. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Carsamba actigim hararet ve garanti baslikli sorunumun ulastigi noktayi anlatmak ve bilgisi olan varsa yardimini rica ediyorum aracim hareret yapti ve srrvise cektik motorun su aldigini ve sokuldukten sonra net birsey soyleyebileklerini ilettiler motor sokuldu ve durum yarim motor yapilmasi gerektigini ilettiler sorunum su aracta su kacagi vs yok ozellikle hortumlarini vs kontrol ettirdim baska bir tamirciyi aradim ve suyu motora nasil aldigini sordum silindir kapaginda su hucrelerindendir dedi silindir kapagi catlamis ama motorun altina dogru sorun ilerlememis. Önceki konunuzdan devam edebilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Necat Ertan 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Yetkili serviste olsa motor rektifiyesi gerektiren sorunların tespitini dışarıda anlaşmalı revizyoncularına yaptırıyorlar diye biliyorum. Sorun tespit edillip akabinde garantiye başvuracakları için bekleteceklerdir. Sorun kaynağı tespit edilse dahi, garanti kapsamında onarım yapılıp yapılmayacağı belli olmadan müşteriye dönüş yapmazlar. Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Tsk ederim bekletmelerini anliyorum da garantiden veya degili ne zamam ve nasil yapiyorlar bununla.ilgili bir netlik yok. Yorum bağlantısı
Utku oğuz 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Çok geçmiş olsun sorun yaşayan herkese....ben de 1.0 kullanıcısı olduğum için forumu dikkatle takip ediyorum...Aynı durum 2013 model 1.0 B-max için de söz konusu olabilir mi ? Bununla ilgili servise bir talepte bulunmalı mıyım ? saygılar.... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Çok geçmiş olsun sorun yaşayan herkese....ben de 1.0 kullanıcısı olduğum için forumu dikkatle takip ediyorum...Aynı durum 2013 model 1.0 B-max için de söz konusu olabilir mi ? Bununla ilgili servise bir talepte bulunmalı mıyım ? saygılar....Servisler eski tip hortum nedeniyle beni de çağırdılat bülten yayınlayıp. Benim hortum yeni tip olmasına rağmen yenilendi. Bence servise kontrol ettirin. En güzel cevabı servisten alırsınız. Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Servisler eski tip hortum nedeniyle beni de çağırdılat bülten yayınlayıp. Benim hortum yeni tip olmasına rağmen yenilendi. Bence servise kontrol ettirin. En güzel cevabı servisten alırsınız.Hangi servis cagirdi sizi? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Hangi servis cagirdi sizi? Tan oto ankara. Ama bülten yayınlanınca hangi serviste kayıtınız varsa o arıyor. Kontrol ettirmenizde fayda var. Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Tan oto ankara. Ama bülten yayınlanınca hangi serviste kayıtınız varsa o arıyor. Kontrol ettirmenizde fayda var.Benim suan aracim hararetteb dolayi serviste muhtemelen sorunda bu ama inkar ediyorlar boyle bisey oldugunu servise bu hortumlarin problemli oldugunu ve servislerin bu hortumu degistirdigini soyledim onlarin cevabida kulaktan dolma bunlar grrceklik payi yok dediler bu konuda net bir bilgi veya belgeye sahipseniz paylasirmisiniz aracim 8. Gunu serviste hala bir cevap vermediler.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Benim suan aracim hararetteb dolayi serviste muhtemelen sorunda bu ama inkar ediyorlar boyle bisey oldugunu servise bu hortumlarin problemli oldugunu ve servislerin bu hortumu degistirdigini soyledim onlarin cevabida kulaktan dolma bunlar grrceklik payi yok dediler bu konuda net bir bilgi veya belgeye sahipseniz paylasirmisiniz aracim 8. Gunu serviste hala bir cevap vermediler.. Bülten bende yok ama bu durumu Ford otosan a bildirmenizi öneririm. Bülten yayınlandığında size en yakın servis vasıtasıyla ulaşıp aracınızı servise çağırmak zorundalar. Bunu yapmadılarsa bu suçlarını örtbas etmek için bülten yok demiş olabilirler size. Otosan bu bültenle ilgili size bülten no gibi yardımda bulunup aracınızla ilgili gerekli yardımı yapacaktır. Hatta benim hortum yeni tip olmasına rağmen yine de değiştirmişlerdi. Konuyu mutlaka otosan a bildirin. Size bir zararı olmaz ama hakkınızı korumuş olursunuz. Aslında ilk başta 1.6 ecoboostlarda bu sorun çıkmıştı. Sonrasında 1.0 ların da hortum sıkıntısı olduğunu anladılar. Ve bülten çıkarttılar. @Kaan Yağızer abim daha iyi bilir durumu aslında. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Eğer yararı olacaksa size aracımın plakasını şasi numarasını da verebilirim. Kontrol edebilirler hortum değişikliğini. Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Tsk.ederim yarin otosanla gorusucem bu konuyu sizden tektar yardim alabilirim Yorum bağlantısı
Seçkin Odabaş 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Arkadaslar araci servis garantiden yapiyor ama aklimda sorular var araca yarim motor.yapilicak ne kadar saglikli olur sonrasinda bir sorun olursa nasil olur arabanim duzgun yapildigini nerden ve nasil anlayabilirim performansini etkilermi Yorum bağlantısı
Recommended Posts