Sait İnam 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 (düzenlendi) 2010 model ford focus 1.6 tdci trend modeli kendi caspımda modifiye yaptım -spor yay -necvox dvd player -audison srx 4 anfi -focal 165 v1 mid takımı -30 cm bass -lenso beyaz jant -sis farı -krom panjur -bagaj üstü spolier -eksoz ucu -cam filmi sizce daha neler yapılabilir benim düşündüklerim ---tavanı siyah kaplama ---zenon far ---? http://img837.images...30082010282.jpg http://img337.images...02092010287.jpg http://img299.images...02092010286.jpg http://img163.images...02092010290.jpg 26 Aralık 2011 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Foto?raflar? maksimum 800x600 olarak y�kl�yoruz.. yeniden y�klerseniz, d�zeltiriz.. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 Bende de 2005 sedan Tdci var... Modifiye olarak Tdci Focus sedan bir araca yapılabilecek tek şey var bence, Chip Tuning... Yani motoru limitler dahilinde güçlendirmek... Belki de yaşlanıyorum galiba... Hb olsa ne yaparsan yap yakışır ama sedana ??? Bu benim görüşüm... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 Bu jant focsu için yaratılmış Bizim burada da bir hb var sizinkinin comfort hb versiyonu. Çok sade bu hali. bence dış kısma sadece mercekli far kalmış Xenonuda mercek ile takın derim. Folyo işine girecekseniz ST sitili 2 çizik attırın mavisiniden cam tavan havası güzel olmuyor Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 Mercekli far+1. Bi de egzoz uçlarını biraz daha içeri alırsanız dışına yapılacak her şey bitmiş demektir bence. İllede bir şey yapılacaksa; Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 En basiti plakalıklar iptal edilebilir, veya App plaka bastırılabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 Maşallah Arkadaşların mercekli Xenon önerisine katılıyorum. Bir de bu modifiye konusundaki cehaletimi affedin ama arka tampona bir şeyler yapıyorlar; böyle siyah bir parça... Anlatamadım bak şimdi :rolleyes: Cihan yetiş Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 Beyaz olunca fazla söze gerek kalmıyor ama en kısa zamanda siyah zeminli mercekli far gerekiyor. Birde eksoz çok abartı olmuş gibi. Fotograftanmı bilemiyorum ama sanki aracın sağ tarafı darbeli gibi duruyor.Özellikle sağ kapı ve alt marşbiyel, sağ taraf C sütunu ve ön arka tamponlar tam oturtulamamış ve boyalı gibi görünüyorlar. Eğer darbe yoksa acilen kapı ayarı yaptırınız... kazasız, cezasız, belasız günlerde güle güle kullanınız... Yorum bağlantısı
Enis Sever 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Xenonu kesinlikle mercekli yapın ama far almayın bunun yerine mevcut farın içine bi xenon mercek uygulayın Yorum bağlantısı
Sait İnam 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 farları bi-xenon mercek uygulaması yaptım içini siyaha boyadım angel eyes taktım bir günde ancak bir farı yapabildim digerinide insallah yarın yapacagım resimi gece cektim tel ile tam net degil ayrıntılı resim ekleyecegim plaka olmamış be abi zaten kaplama idi cıkardım normal plaka nın siyah bölümlerini kestim daha güzel görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Güle güle kullan. Biraz daha bilgi alabilir miyiz. Merceklerin markası nedir, nerden, kaça aldın. Yapım aşamasıyla ilgili detaylı fotolar var mı? farları bi-xenon mercek uygulaması yaptım içini siyaha boyadım angel eyes taktım bir günde ancak bir farı yapabildim digerinide insallah yarın yapacagım resimi gece cektim tel ile tam net degil ayrıntılı resim ekleyecegim Yorum bağlantısı
Sait İnam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 Güle güle kullan. Biraz daha bilgi alabilir miyiz. Merceklerin markası nedir, nerden, kaça aldın. Yapım aşamasıyla ilgili detaylı fotolar var mı? malesef foto cekmedim ama digerini yaparken cekerim mercekler bosch bixenon d2s 80 tl xenon kit ebay dan kargo dahil 80 tl ye 4300 k d2s kit 35 w mercedes c kasa mercek cercevesi 20tl engel eye 25tl Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Jantların kenarındaki kırmızı şerit bence yakışmamış. ( Jantın kendisi öyle biliyorum ama tamamen şahsi fikrim ) Komple beyaz olursa daha hoş durur gibi geliyor. Onun haricinde aracınız çok güzel. Kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Sait İnam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 bir örnek site ekleyebilirim bu sitede gerekli mazemelerde satılıyor reklam yapmak için degil bilgi vermesi amacıyla ekliyorum siteye giriş--->>>> Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Yararlı bir site. Sanırım mercekleri satın aldığınız kişinin sitesi. Bende ordan almıştım. Yorum bağlantısı
Sait İnam 9 Ocak 2012 Yazar Paylaş 9 Ocak 2012 focus 2,5 lerin farı açılmıyor diye biliyordum,farın içini nasıl açtığınızdan bahsederseniz sevinirim ısıtma tabancasıyla ısıtarak düz tornavida yardımıyla actım epey yorucu ve uzun bir iş bir far 5-6 saat süürüyor toplamda benimki amatör oldugu için uzun surdu bu işi yapanlar sanırım farın koplesini fırında 200 derecede ısıtıyorlar ve ikiye parcalıyorlar rahatlıkla bende öle yapacaktım ama far bizim fırına sıgmadı malesef Yorum bağlantısı
Sait İnam 9 Ocak 2012 Yazar Paylaş 9 Ocak 2012 DÜN GECE EBAY DA GEZİNİRKEN KLİMA KONTROL DÜGMELERİNİN DEGİŞİK VERSİYONUNU GÖRDÜM VE ALDIM KARGO DAHİL 38 TL İNŞALLA AKSİLİK CIKMADAN ELİME ULASIR 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Bencede plaka olmamış.Çok değişik duruyor.Arabanızda güzel Maşallah.Kazasız belasız ve cazasız binmeniz dileğiyle.Klima kontrol düğmeleride şimdiden hayırlı olsun.En yakın zamanda resimleri bekliyoruz.Benimde yapmayı düşündüğüm bir uygulama... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Bende de 2005 sedan Tdci var... Modifiye olarak Tdci Focus sedan bir araca yapılabilecek tek şey var bence, Chip Tuning... Yani motoru limitler dahilinde güçlendirmek... Belki de yaşlanıyorum galiba... Hb olsa ne yaparsan yap yakışır ama sedana ??? Bu benim görüşüm... Sefa'nın arabası gayet başarılı değil mi abi? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 O cümlede (beyaz) kelimesini unutmuştum... Sefa'nın arabası (Bilo) bence dünyada tek... Sefa'nın arabası gayet başarılı değil mi abi? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 O cümlede (beyaz) kelimesini unutmuştum... Sefa'nın arabası (Bilo) bence dünyada tek... Peki o zaman Emre Demir'in beyaz focusu başarılı değil miydi abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts