Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 bugun izin günümdü biraz araba ile ugraşayım dedim kargodan follow me modülünü aldım sabah ordan direk arkadaşın yanına gittim onla konuştuktan sonra elektrikci arkadaşı vardıı onun yanına gittik oturduk düşündük projeye baktık ve tamam dedik yaparız dedik işe koyuldu usta sagolsun 1 de başladı 3 e kadar uğraştı 2 saat. follow me takıldı yavaş yavaş yanıyor yavaş yavaş sönüyor modülde kapıları kitlediginde tekrar bi daha kitlediginde kapatıyor süreyi beklemiyor. kontagı açtıgında otomatik kesiyor elektrigi güzel oldu geçen sefer egzoz montajını yaptırırken park sensörleri zarar gormuştu sanırsam =) bugun 4 tane park sensörünün gözü değişti eski sensörler küçüktü yenileride büyüktü uymadı yuvası biraz genişletmemiz gerekti oda 1 tanesine zarar verdik genişletirken kaçırdık hafif olsun o kadarda ama gerçekten modülü montajı çok ugraştırdı merkezi kilit kablolarını bulma helede resim çekemedim park ve sisleri bağladık modüle video biraz ters olmuş ama kusura bakmayın o ara telefonun ekranı yan dönmüş fark etmedim çekerken:D en kısa sürede yeni video ve resimler gelicek ilerliyen günlerde başka planlarımda var araç için saygılar... video Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 2006 model üstünde stop ettikten sonra sellektör yapar gibi çekildiginde yanıyordu farlar ama benim araç 2005 model o yüzden yok birde orjinal follow me o kadar kullanışlı degil bu daha güzel bence en güzeli parklarında baglanması teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 çok iyi olmuş abi.modülü nerden temin ettin? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 abi uygulama çok güzel olmuş Lokman Abi'de de gördüm ama burda yapacak iyi bir elektrikçi bulmak çok zor yoksa acayip hoşuma gitti havalı oluyor :good1: Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Hemşerim hayırlı olsun,güle güle kullan,bu arabaya güzel bir gündüz farı yaptır bence Teşekkür ederim Hemşerim gündüz farı bende yaptırmayı düşünüyorumda montaj yapacak yer bulamiyorumki:D yer bulsam halledecemde yer yok:D ön tamponu kesip farların altına düşünüyorum sis farlarının oraya düşündüm ama orayada olmuyor araştırıyorum Lokman abide gündüz farı ile ilgili bi projesi var beklemedeyim gündüz farı için Bi dahaki fırsat bulup izin günümde direksiyon derisini yeniletecem ve hava filitresini değiştirecem ne zamandırlı aklımda olan K&N hava filitresini taktıracam Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 çok iyi olmuş abi.modülü nerden temin ettin? Çok teşekkür ederim kardeşim modülü bi arkadaştan aldım adanadan sağolsun çok yardımcı oldu her konuda ne kadar ona teşekkür etsem azdır Sen naptın Çağlarım farları bi gelişme varmı bugun Oktay abi ilede görüştüm daha gidememiş fırsatı olmamış ugrayıp bakmaya baktıgında haber verecek İnş o farlar sağlam çıkarda bi-xenon farlarımıza kavuşuruz abi uygulama çok güzel olmuş Lokman Abi'de de gördüm ama burda yapacak iyi bir elektrikçi bulmak çok zor yoksa acayip hoşuma gitti havalı oluyor :good1: Kardeşim çok teşekkür ederim Bende Lokman abide görmüştüm ve diger forumda arkadaşlarla aslında iyi bi elektrik ustası yapar yanında yollayınca şemada yolluyorlar kurulum şeması şemaya uydugun zaman hiç bi problem yok aslında montajıda kolay başında izledim devamlı bi tek merkezi kilit tetikleme kablosunu bulmak felan uğraştırıyor:S Güzel olmuş Yalçın güle güle kullan.. Teşekkür ederim Erkan abi Şu farlarada bi el atsaydım işlem tamamdı ama bi orjinal bi-xenon far bulamadim gitti Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Bu ara hiç fırsat olmadı abi tekrar görüşmek için.bir taraftan antremanlar bi taraftada kpds için kursa başladım. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Anladım kardeşim vallahi allah kolaylık versin işin zor yogun bi tempo başarılar dilerim şimdiden Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 sağolasın abicim...bir gelişme olursa haber veririm hemen abi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 tamam kardeşim haber bekliyorum senden ve Oktay abiden inş farlar sorunsuzdur diye umut ediyorum vallahi... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 abi bizim c-max'ın farları küçük bi-xenon sonradan far montajı olmuyor mercek montajı sorunlu orjinal arıyorum yoksa İlker abi ile baya görüştüm daha önce hiç yapmamış arka tarafı dar diyor orjinal far aramaya devam gündüz farları için ama tavsiyelerini bekliyorum nasıl bişe yaptırayım abi ? bi fikrin varmı Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 güzel bir uygulama, Maşallah Sinan. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 22 Eylül 2011 Yazar Paylaş 22 Eylül 2011 Teşekkür ederim Lokman abi yavaş yavaş elimizden geldikce sizlerden gördüklerimizi uyguluyoruz Gösterge ve hız sabitleyiciyi çok istiyorumda burda yapacak usta yok Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Direksiyon bende.Çok temiz.Çağlar sana vereyim yollayana kadar kullan. Sinan iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Vay Erkan abimmm yeni gördüm bu resimleri çok teşekkür ederim abi ya gerçekten çok ilgilendin bugun çok sağol abi Ne kadar teşekkür etsem az çok istedigim bi üründü arabada yapmak istedigim zaten direksiyon deriside benim yıpranmıştı... bi taşla 2 kuş oldu senin sayende Direksiyon bende.Çok temiz.Çağlar sana vereyim yollayana kadar kullan. Sinan iyi günlerde kullan Oktay abi vallahi bu direksiyonu çok aradım temiz buldumda fiyatta çok uçtular sagolsun Erkan abi 300tlden 160tlye indirince kaptım:D Mersinde sadece deri kaplatma için 150tl fiyat almıştım bedava ya üstünde çıkan direksiyonuda satarım artık sahibinden.comda =))) Çağlar kardeşim bence en kısa sürede bu sende cc işine el at ya mersinde yapacak usta yok hiç ne elektrikci nede teknik işten anlıyan =( yoksa benim yaptırmak istedigim çok şey var ama malesef imkanlar kısıtlı oluyor sizlerin yardımlarıyla bişeler yapmaya çalışıyorum... Çok teşekkür ederim Oktay abi sanada başına bela oldum biliyorum artık yeter diyorsun şu gündüz farı projesi bitsede kurtulsam diyorsun biliyorum ))) 5 Ekim 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Vallahi öle oldu Can abi sadece direksiyon kaplatmaya 150tl diyorlardi deri Erkan abi sağolsun 160tlye kompile direksiyonu aldı=))) Bide taktıgımda sorunsuz şekilde cc çalışırsa deme keyfime Can abi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Ayıp ettin.Elimden ne gelirse en iyi şekilde yapmaya çalışırım.Ben gerçekten çok haz ve zevk ile uğraşıyorum.İşten kurtulmak sadece öylesine yapanlara mahsuzdur diye düşünüyorum.Bunu zaten sen orada fazlasıyla yaşıyorsun Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Biliyorum abi teşekkür ederim ne kadar teşekkür etsem az geçen gün sis far modülü taktırdıgımda sag sigorta tarafını sökmüşlerdi döşemeyi kabloları toplamadan kabalaca toplamışlar kablolar belli ben düzelttim biraz ama olmadı bu sis kapaklarını taktırdıgım zaman orayıda düzelltirecem artık tekrardan çünkü kablolar dışarda malesef mersinde işinin ehli usta yok o konuda çok şanssızım yoksa yaptırmak istedigim çok şey var... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Direksiyon bende.Çok temiz.Çağlar sana vereyim yollayana kadar kullan. Sinan iyi günlerde kullan gündüz farlarıyla beraber alır bi test ederiz abi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 Emrinde Çağlar'ım ayıp ediyorsun bakalım cc yi çalıştırabilecekmiyim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Çalıştıramaz isen sana daha önceden söylediğim bir usta vardı Ankarada o halleder Sinan. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 bahaneyle gelmiş olursun abi far konusu kötü olmuş neden bir anda fikir değiştirdi anlamadım.o farları biz almazsak başkada kimse almaz ellerinde patlar.zaten 3-4 senedir duruyormuş Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 (düzenlendi) Çalıştıramaz isen sana daha önceden söylediğim bir usta vardı Ankarada o halleder Sinan. Lokman abi sorun işte Ankara'ya gitmeden çalıştırabilmek:) Servisse gidecem zaten montaj için ondan sonra ıds e baglatıp cc yi aktif ettimmi işlem tamam olur inşallah 5 Ekim 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi ?mla ve gereksiz k?saltma. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 çok ayıp etmiş abi.o fiyat yükselttikçe biz gidip fiyat düşürelim nasıl bizden başka alıcısı çıkmaz abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts