İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim C-max'ım Ve Yaptığım Ekstralar

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş
Airbegi farklıymış maaalesef yarın halledecez sanırım...:p

Şu hız sabitleyici işini bi çözsem varya adak adadım yemin ederim :D

İnş temiz bi c-max direksiyonu buluruz Erkan abi senide yoruyorum ama böle :)

Vallahi nasıl hakkını ödiyecem bilmiyorum sagollasın herşeye koşturuyorsun kendi işin gibi çok teşekkür ederim abi :lol2:

Yorum bağlantısı
Misafir
ben atlamışım orayı :D hayırlı olsun Sinan.

Çağlar o benim verdiğim linkleri sen araştırdınmı, paund değil euro. sağ ve sol ayrı ayrı toplam 180 euro. kargo ne kadar tutar birde onu araştır, xenonlar üstündemi filan.

Adem abi pound olarak yazmıştı abi.İngiletere den buraya gelecek birilerini bulsak çok uygun olur

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
Lafı bile olmaz Yalçın kafana takma ..:)

Teşekkür ederim abi :D

Erkan abi , İbrahim beyin konusunu fazla ben kirletmeyeyim ben burdan sorayım abi

522.jpg

Ne dersin Erkan abi nasıl olur bunada bi set alıp taksak ? yakışırmı sence bu jantlara

tarihinde Sinan Yal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yakışı yakışırda Yalçınım ...:D

Servis uğraşmaz caliper takmayla ,uğraşsada çok para ister..

Ankaraya gelme durumun var sanırım gelirsen takarız buda...:)

Abi yetkili servis degil yav devamlı bakım yaptırdıgım nazımızın gececegi özel servis =) zaten ön tekerler sökülecek balata degişim için arkalarda biz extradan söktürürüz birer tane vida atmıyormu sadece zormu yav bu kadar...

Ankaraya gelicem abi ankaradan istanbula gecicem hatta bakalım bi işleri ayarlayıp izin alsam ilk fırsatta gelicem ama bu kadar zor degilse biz ozamana bırakmıyalım bunu

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Ya zor değil Yalçın ..:)

Orjınal caliperlerin üstüne 2 adet delik deliniyor..1,5 cm 5lik uçla..

Tornacılarda kılavuz var yiv açmak için ,6 lık oluyor onunla yiv açılıyor...

Sonra plastik caliperler deliniyor..

Enson 1,5 cm 6 lık alyanlı vida ile sıkılıyor hemsi bu ama işin ehli birisine yaptırman lazım...ben alıştım yarım saatte itiyor...:D

Abi mersinde ben bu işi yaptıracagım bi yer tanımıyorum abi ben vaz geçtim bu işten=))) Aslında bilene kolayda burda daha önce takmamış bilmiyene zor olur en iyisi Ankaraya geldigimizde hallederiz 2dk :p

Yorum bağlantısı
Misafir
Çağlar Ademinki farklı sanırım, bak burdaki mesaja bir bak bakalım.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/Duenden-Bu...92#entry1218592

Bu adamlarla iyi yazışma yapılırsa ilk iki ilandaki tekli ama saglı sollu olanlar için avro olarak çok iyi fiyat.Fakat ikisi için en az 100avro civarı kargo isterler.Diğer ilandaki tekli onun diğerinide bulup yazışılabilir fiyatı çok iyi son ilandakinin ise oda tekli ve 8 saat sonra açık artırması bitecek.son saniyede muhakkak gider fiyatı yüksek.

Sinan farlar hayırlı olsun bence çok iyi seçim yaptın :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Bu adamlarla iyi yazışma yapılırsa ilk iki ilandaki tekli ama saglı sollu olanlar için avro olarak çok iyi fiyat.Fakat ikisi için en az 100avro civarı kargo isterler.Diğer ilandaki tekli onun diğerinide bulup yazışılabilir fiyatı çok iyi son ilandakinin ise oda tekli ve 8 saat sonra açık artırması bitecek.son saniyede muhakkak gider fiyatı yüksek.

Sinan farlar hayırlı olsun bence çok iyi seçim yaptın :p

Oktay abi ben çok araştırdım 1 seneden fazla oldu ama yok piyasada Erkan abi buldu Mustafa abinin aldıgı yerden 1000tl para istediler o kadarda para verilmez yav bi far setine ben arabayı değiştirecektim vaz geçtim o yüzden bu kadar masraf ettim yoksa etmezdim hiç vallahi...

Teşekkür ederim Oktay abi gündüz farlarıyla çok güzel bi görüntü çıkacak ortaya :D

Bu seçimi yapmamı sağlayan tek kişi sensin abi vallahi senle o kadar konuştuktan sonra karar verdim yoksa hiç aklımda yoktu senin sayende aldım :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Ne oldu yazılım işi :)

Suha abi yazılım yaptıracaktımda Can abi orada yaptırma dedi uğraşma dedi istanbula geldiginde hallederiz dedi öle kaldı

bu aralar ankara ordan istanbula geçme planım varda :)

Bi dahaki bakıma gittigimde egr yi iptal ettirecem senin araçta egr iptalmi abi ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Sinan farlar hayırlı olsun bence çok iyi seçim yaptın :)

sağ-sol tek olanları ordan gelecek birisi olursa çok uygun fiyata gelecek abi

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)

Mustafa abiden aldıgım bi-xenon farlar takıldı far ayarları yapıldı...

Farları takarken akü bitti :D çok aç kapa yapınca marşşa basınca çalışmadı araba=)) takviye yapıp çalıştırdık

ordan ayarlarını yaptırmaya gittik güzel oldu akşam bi bakalım nasıl bi fark var merak ediyorum

tarihinde Sinan Yal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı olsun.

Benimde zamanında far montajı esnasında aküm bitmişti. :lol:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Güle güle kullan Yalçın, sevindim işlemin bitmesine,

ama akü işine telefonu kapattıktan sonra bayaa güldüm :flowers:

Teşekkür ederim Mustafa abi vallahi bende çok sevindim sorunsuz bi şekilde taktırdım :p

Ama sonra test sırasında. akü bitti =)) sag far çalışmadı sellektör yapınca sorun var zannettik sonra arkadaşa dedim bi kontaga basarmısın diye=)) bastı tık yok :D akü bitmiş

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Mustafa abiden aldıgım bi-xenon farlar takıldı far ayarları yapıldı...

Farları takarken akü bitti :flowers: çok aç kapa yapınca marşşa basınca çalışmadı araba=)) takviye yapıp çalıştırdık

ordan ayarlarını yaptırmaya gittik güzel oldu akşam bi bakalım nasıl bi fark var merak ediyorum

Hayırlı olsun Yalçın kardeş. Fotoğrafları bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Hayırlı olsun.

Benimde zamanında far montajı esnasında aküm bitmişti. :)

Teşekkür ederim Hüseyin abi

Ya abi hiç sorma ya =))) taktık farları ilk çalıştırdık sorun yok sellektör felan yaptık denedik sonra dedim farları kapat ondan sonra sellektör yap arkadaşa sellekör yaptı sorun yok sonra tekrar yaptı mercegin biri çalışmadı sol mercek ve normal ampül yandı:nazar: sonra tekrar yaptı oda söndü tek uzunlar sellektör yapıyordu =))sonra uzunlarda gider gibi oldu ışık kuvvetinde dedim bi marşşa bas :) tık yok akü bitmiş :D takviye yaptık çalıştırdık bi sıkıntı olmadı sorunsuz şekilde montaj işlemi bitti.

Hayırlı olsun Yalçın kardeş. Fotoğrafları bekliyoruz.

Teşekkür ederim Ali abi

En kısa sürede resimleri çekecem :rolleyes:

Yalçınım tekrar hayırlı olsun ..:)

Fotoğraf çekte bi bakalım nasıl olmuş..

Teşekkür ederim Erkan abi :nazar:

Sende artık musait bi zamanda şu farları bi-xenon işini hallet bence abi ama senin farlardaki angeller çok güzel onlar bilene yeter ya

Abi en kısa sürede resim eklicem çekemedim telefonun sarjjı bitmişti

hadi bakalım Sinan resimleri bekliyoruz.

Lokman abi yarın resimleri ekliyorum =) telefonun sarjjı bitmiş çekecektim bugun ama

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah..

Teşekkür ederim Mehmet abi :nazar:

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

hayırlı olsun mercerkli farların baya bir uğraştan sonra kavuştun sinan

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
hayırlı olsun mercerkli farların baya bir uğraştan sonra kavuştun sinan

Teşekkür ederim Bülent abi uzun süre orjinal aradım ama bulamayinca artık uğraşmiyim dedim Mustafa abide fiyatta bi güzellik yapınca benim için dayanamadım aldım :) ya her bişe yaptıgımda yeter artık bişe yaptırmicam diyorum ama :) bi türlü duramıyorum =))

Sinan güle güle kullan sonunda kavuştun muradına..

Teşekkür ederim Adem abi :nazar:

Sinan, far mı buldun.. ?

Yok abi orjinal degil Mustafa abinin aracından çıkartıgı farları aldim kendi yaptıgı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yok abi orjinal degil Mustafa abinin aracından çıkartıgı farları aldim kendi yaptıgı...

Hımm. görmüştüm.. arabadan birlikte sökmüştük... Işığı kötü değildi.. Güle güle kullan..

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Hımm. görmüştüm.. arabadan birlikte sökmüştük... Işığı kötü değildi.. Güle güle kullan..

Teşekkür ederim Mehmet abi vallahi ben bi fark daha anliyamadım hatta bana eski söktügüm farlar daha iyi aydınlatıyor gibi geliyor halen :D)) ama iyi yanı ışıgı her yere eşit yayması o güzel bakalım daha testte edemedim dogru düzgün karanlık bi yere gidip test etmeyi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Her yeri görmeye alıştın da ondan...

Bunda sadece görmen gereken yeri görüyorsun.. Ama görmen gereken yerileri de daha iyi görüyorsun..

Alışırsın..

Benim ortak, ben bişey görmüyorum diye, c-max'ın orjinal hella mercekli farlarını söktürdü bana, benim depoda duruyor.. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...