Misafir 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 ali abi daha önce temizlik şirketi çalıştırdıgımdan iyi biliyorum. Tuzruhu iyi bir beton ve alçı sökücü ama eğer fayans üstünde ise ve dökülürse mükemmel şekilde derz kaldırıyor Bu tarz beton sökücüler derzlere pek zarar vermiyor tabi fiyatlarıda pek ucuz değildi benim zamanımda Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Bize gelince "elma sirkesi", başkalarına "3D Detailing Ac 0" Ohh. Ne ala mualla.. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Pas ta çözüyor galiba. Seramik üzerinde pas lekesi çok kötü duruyor. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Güzel bir ürün özellikle Kereme çok yarardı ama Kerem işi halletti.. Video için de şu cümle geldi aklıma .. Less is More Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2015 Kerem cim bu pozum senin için gelsin Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Hep bi pozlar.. Hep bi pozlar. 6 saat sirkeyle arabayı sen ovmadın tabi. Anca poz ver.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 ürün elime ulaştı bu gün deneyip resimleri ve bilgiyi paylaşacağım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Deneme yapıldı köksalım ürün benim betonlara işlemedi maalesef yahu [emoji17] Uygulama öncesi Uygulama sonrası ortalama 1 saatlik zaman şişenin yarısından fazlası Boca edildi Sonuç [emoji17] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2015 Okan abi firmaya sorup bilgi alayım. Sen tam olarak nasıl uyguladın? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Okan abi firmaya sorup bilgi alayım. Sen tam olarak nasıl uyguladın? Köksalım ürünü batık bölgeye sıktım bekledim sıktım bekledim olmadı ovaladım olmadı uygulamamı yanlış sence ne dersin ? 1 liraya yırttık.. Elma sirkesi demi köksalım önerdide çıkmadı onunla ALLAH tekrarını göstermesin Keremin çıkmıyor meret Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Köksalım ürünü batık bölgeye sıktım bekledim sıktım bekledim olmadı ovaladım olmadı uygulamamı yanlış sence ne dersin ? Elma sirkesi demi köksalım önerdide çıkmadı onunla ALLAH tekrarını göstermesin Keremin çıkmıyor meret Aynen abi.. Gerçenten en pis şey bence. Dediğim gibi ben 2 şişe sirke ile bol bol ovaladım. Beton 6 saat sonuda ancak çıktı ve deli gibi yordu. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 (düzenlendi) HCl ile çıkması lazım. Hidroklorik asit yani. Betonu kesin halleder de boyayı ne yapar bilemem. 1 Ağustos 2015 tarihinde Erhan Karaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2015 Köksalım ürünü batık bölgeye sıktım bekledim sıktım bekledim olmadı ovaladım olmadı uygulamamı yanlış sence ne dersin ? Elma sirkesi demi köksalım önerdide çıkmadı onunla ALLAH tekrarını göstermesin Keremin çıkmıyor meret Firmaya ilettim abi cevap gelince paylaşacağım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2015 (düzenlendi) Selamlar arkadaşlar, Araç geçenlerde farlarını temizlediğim tucson. Derilere özel bakım yapıp buhar ile temizledim üzerine deri bakım ürünü uyguladım. Plastik, halı ve tavan döşemesi de gereken ilgiyi gördü tabi ki. Buyrun fotolara, Bu kirlerin hepsi gitti ancak sonrasını cekmeyi unutmuşum Sunroof lastiği siyah leke yapmış 50/50 yapılmış hali (kumaş içe doğru çökmüş ve gölge kir gibi görünmüs) Başka bir 50/50 Arka koltuğun altı(kenardaki plastigi temizlemistim) Temizleyici ile çıkmayan kirler Koltuktaki deri yıpranması önceden yapılan bir temizlikten kalmış Stepne sökülüp heryer dip köşe temizlendi tekrar doldurduk eşyaları Araç dışı kirli geldiği için garajdan kirli çıkmasına gönlüm razı olmadı dışını da güzelce yıkadım Bunların dışında havalandırma kanallarına temizleyici köpük uyguladım, aracın cam suyunu wurth cam suyu ile tamamladım. Ileri bir tarihe dışına uygulama için de konuşup uğurladım aracı. Izlediginiz için teşekkürler 9 Ağustos 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 9 Ağustos 2015 Paylaş 9 Ağustos 2015 Deri döşemeyle uğraşmak zor hele ki böyle kirli olunca.. Ellerine sağlık kanka uğraştığına değmiş süper görünüyor şu an.. Bir de polisaj yapıldımı tam olacak 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Ağustos 2015 Paylaş 9 Ağustos 2015 Eline sağlık Köksal çok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Üstad döktürmüş yine Eline sağlık abi, krem rengi geri gelmiş tekrar Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Köksal Hocam, eline sağlık, bu güne kadar hiç temizlik yapılmamış mı? Deri koltuk güzel ama temizlik işi çok zor, tabi bana göre. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts