Erkan Gültekin1 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Güzel araç beğeniyorum bunları bir arkadaşımda da var pırıl pırıl yapmışsınız ellere sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 (düzenlendi) Ben böyle görünce bir heves bütün malzemeleri alıp (bütün malzemeler dediğim bir camsil birde eski bez) arabanın başına geliyorum ' neyse sonra yaparım' deyip bırakıyorum.. 10 Ağustos 2015 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 çok güzel çalışmalarınızdan birisi daha arka bagaj perdesi orijinal mi ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Köksal Hocam, eline sağlık, bu güne kadar hiç temizlik yapılmamış mı? Deri koltuk güzel ama temizlik işi çok zor, tabi bana göre. 1 kez yapılmış sanırım ama ne kadar süre geçmiş üstünden bilemedim. Derinin avantajı da var dezavantajı da Ben böyle görünce bir heves bütün malzemeleri alıp (bütün malzemeler dediğim bir camsil birde eski bez) arabanın başına geliyorum ' neyse sonra yaparım' deyip bırakıyorum.. Abi nasip olur da tanışırsak ben senin için bikaç malzeme getiririm yanımda, belki janjanlı ambalajlar gaza getirir veya kaputun ortasına 30x30 cm biryere pasta uygulayıp olay yerinden hızla uzaklaşabilirim de çok güzel çalışmalarınızdan birisi daha arka bagaj perdesi orijinal mi ? Perde orjinal değilmiş, sahibi kendisi yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Abi nasip olur da tanışırsak ben senin için bikaç malzeme getiririm yanımda, belki janjanlı ambalajlar gaza getirir veya kaputun ortasına 30x30 cm biryere pasta uygulayıp olay yerinden hızla uzaklaşabilirim de İlla yılanı salıocam diyorsun yani 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 (düzenlendi) Ellerine sağlık abi mis olmuş 10 Ağustos 2015 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2015 (düzenlendi) İlla yılanı salıocam diyorsun yani Abi ince ince çalışmak lazım 10 Ağustos 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 gene ustalığını konuşturmuşsun Köksal abi:) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2015 Arkadaş tatil öncesi inceden bir temizliğe getirdi bu akşam, biraz önce yolladım. Büyük Reçineleri temizledim küçükler için kil uygulaması gelecek aya. Çoğunun son hali karanlığa kaldı ama olanları ekleyeyim Plastige saranlar da temizlendi ama son fotolar karanlığa kaldı Icini de süpürüp plastiklere koruma, havalandırmaya köpük, dışına da hızlı cila attım. 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 İyi ki seni tanıyor başka birşey demek istemiyorum şu anda.. Arabayı yanlış yere park ettiği açık Yine son hali harika olmuş eline sağlık kanka.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 (düzenlendi) Bugün gelen şirinler 18 Ağustos 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Hiç boş durmuyorsun kardeşim Sonaxın jant temizleyicisinden memnunmusun? Ben pek memnun kalmadım. Uygulamada mı hata yapıyorum acaba. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Pedler tamam da mikrofiber bez nasıl bir şey Üstad? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 Hiç boş durmuyorsun kardeşim Sonaxın jant temizleyicisinden memnunmusun? Ben pek memnun kalmadım. Uygulamada mı hata yapıyorum acaba. Ben memnunum(açılmamış 1 şişe daha var), demir tozu sökücü özelliği çok güzel. Sıkıyorum gerekirse fırça ile yayıyorum 4-5 dk ya morarıp temizliyor ne varsa(iğrenç kokuyor tabi biraz uzak durmalı). Sürekli değil, detaylı yıkamalarımda (2-3 ayda 1) kullanıyorum. Pedler tamam da mikrofiber bez nasıl bir şey Üstad? O pedi deri koltuklara conditioner uygulamak için aldım, mikrofiber kaplı içi sünger, kımıl kımıl 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Ben memnunum(açılmamış 1 şişe daha var), demir tozu sökücü özelliği çok güzel. Sıkıyorum gerekirse fırça ile yayıyorum 4-5 dk ya morarıp temizliyor ne varsa(iğrenç kokuyor tabi biraz uzak durmalı). Sürekli değil, detaylı yıkamalarımda (2-3 ayda 1) kullanıyorum. O pedi deri koltuklara conditioner uygulamak için aldım, mikrofiber kaplı içi sünger, kımıl kımıl İçi sünger mikrofiber bezi neden aldın? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 (düzenlendi) İçi sünger mikrofiber bezi neden aldın? O pedi deri koltuklara conditioner uygulamak için aldım kullanım olarak deride en ideali bence bu ped 18 Ağustos 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Bugün gelen şirinler Köksal bey, bana tavsiye ettiğiniz siteden ben de aldım el pedi ve mikrofiber bez, daha gelmedi bakalım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 Köksal bey, bana tavsiye ettiğiniz siteden ben de aldım el pedi ve mikrofiber bez, daha gelmedi bakalım Hangisinden almıştınız? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Hangisinden almıştınız? -3D HD Mikrofiber Bez Yeşil, AutoGlym Cila Uygulama Sünger Pedi HTPA, -Meguiars Even Coat Microfiber Applicator Pads - Mikrofiber El İle Uygulama Pedi 2'li, -Meguiars El İle Uygulama Pedi 10Cm -HD Poxy Hybrid Montan Nano Wax ve Sealant 945 ml aldım. ...vs sitesinden. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 -3D HD Mikrofiber Bez Yeşil, AutoGlym Cila Uygulama Sünger Pedi HTPA, -Meguiars Even Coat Microfiber Applicator Pads - Mikrofiber El İle Uygulama Pedi 2'li, -Meguiars El İle Uygulama Pedi 10Cm -HD Poxy Hybrid Montan Nano Wax ve Sealant 945 ml aldım. ...vs sitesinden. En önemli yeri ... ile geçmişsin Mehmet hocam, garajvs den mi aldın? Siparişle ilgili bir sıkıntı mı var? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 En önemli yeri ... ile geçmişsin Mehmet hocam, garajvs den mi aldın? Siparişle ilgili bir sıkıntı mı var?Köksal bey site ismi vermek serbest mi olmayabilir diye vermedim. Evet o site. Dün sipariş geçtim. Bir saat içinde kargoya verildi. Daha gelmedi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2015 (düzenlendi) Giresun dan gelirken millet turşu, fasulye, fındık vs getirir ben bunları getirdim 11 tane cam suyu,3d ac 0 3d grand slam 3d safe acid wheel cleaner küçük şişelerMor küçük şişeler 50 to 1 glass cleaner15/40 motor yağı (kompresör için)Politek macun Sun fixBeyaz su şişesindeki wieberr şampuanHD biberondaki 3d leather conditionerKırmızı kapak no name balata spreyiMotip ler balata spreyi, kontak temizleyici, klima temizleyici 21 Ağustos 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 vaş depo tutacan yakında köksalım eve sığman sen 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2015 vaş depo tutacan yakında köksalım eve sığman sen Abi yarısı annemin evinde 'yakında kira isticem' diyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts