Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Zr53 uygulaması yapıyor musunuz Köksal bey.Yaptığım oldu/oluyor ama onun yerine exo v2 tavsiye ediyorum. Fiyatı biraz fazla ama ömrü 2.5 katı, hem de çift kat uygulanıyor. Benim pek sevdiğim bir ürün değil zr53. Araç sahibi olarak düşünün, herhangi bir gözden kaçan yer olduğunda aracınıza 2000 lik zımpara yapılmasını göze alır mıydınız? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 On tampon da boya bozuklukları var ama yinede komple pasta cila ve koruma yaptırmak istiyorum. Bahsettiğiniz ürünle birlikte hepsi epey pahalı tutar sanırım, özelden fiyat verebilir misiniz. Birde sadece hafta sonları yapıyorsunuz sanirim, bir gün yeterli geliyor mu? Git gel mi yapıyoruz? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 On tampon da boya bozuklukları var ama yinede komple pasta cila ve koruma yaptırmak istiyorum. Bahsettiğiniz ürünle birlikte hepsi epey pahalı tutar sanırım, özelden fiyat verebilir misiniz. Birde sadece hafta sonları yapıyorsunuz sanirim, bir gün yeterli geliyor mu? Git gel mi yapıyoruz?Aslında canlı bi görmek iyi olur hem tanışmış oluruz. Kil-pasta vs olacaksa en az 1.5-2 gün kalması lazım. Zaten nano yapılacak ise zeminin çiziksiz ve temiz olması gerekir ki yapılan uygulamaya değsin. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Buluşmalar hep akşam oluyor gündüz görmek gerekir sanırım. Salı hariç öğleden sonra musaitim aslında ama sizin iş durumunuz nasıl ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Buluşmalar hep akşam oluyor gündüz görmek gerekir sanırım. Salı hariç öğleden sonra musaitim aslında ama sizin iş durumunuz nasıl ?Benim gündüz gözüyle c.tesi pazar müsait olabiliyorum, malum banka sabah 9 akşam 6. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 (düzenlendi) Mallar nasıl deneyebildin mi?Honda da denedim beyaz kapağı(flex orbital ile) güzel de sonuç aldım kaliteli ürünün sonucu da kaliteli oluyor. Hakan abiye de böldüm biraz bakalım o nasıl sonuç alacak. (Sarıyı henüz deneyemedim) Bunlar da geçen hafta satılık ilanı vermeden el attığım dacia Sandero dan Kil olmadan olmaz Ankara gidiş dönüş sonrası 2-3 hafta kuruyan sinek böcek lekeleri (zift sökücü bile fayda etmedi, kil ile aldım) 30 Kasım 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Benim arabanın motor kaputunu görsen ağlarsın. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Eline sağlık Köksal sayende yeni bir ürün daha öğrenmiş olduk... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Benim arabanın motor kaputunu görsen ağlarsın.Abi yıllık izinlerimizi denk getirelim bu durumda Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Abi yıllık izinlerimizi denk getirelim bu durumda Sorma kim bilir ne zaman olcek, neyse bir ara bakarık artık. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 (düzenlendi) Bursadan bacanağım ve ailesi ziyaretimize geldiler, arabasını da yenileyince el atmadan yollamam ayıp olurdu. Araç 998 km de detaylı yıkama ve hafif kil sonrası g technic exo v2 uyguladım dün akşam 6 Aralık 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 (düzenlendi) Yolda sinekler bile yapışmamıştır, kayıp gitmislerdir:) Saygılarımla. 6 Aralık 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2015 Yazar Paylaş 6 Aralık 2015 Yolda sinekler bile yapışmamıştır, kayıp gitmislerdir:) Saygılarımla. Bmw 1.16 daki gibi bezle kayganlık testi yaptık tam not verdik abi. Muhtemelen bikaç ay sonra bursaya gidince kontrol ederim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Vay gardaşım ellerin dert görmesin bu arada g technic exo v2 iyi sardın haaa 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2015 Yazar Paylaş 13 Aralık 2015 (düzenlendi) Vay gardaşım ellerin dert görmesin bu arada g technic exo v2 iyi sardın haaa Abi exo oldukça hoşuma gitti, bu arada bu hafta ki konuğa gelelim, iç temizlik, ozonla temizlik, motor temizliği (susuz yapıyorum Mehmet hocam kızmasın) ve dışına yıkama+hızlı koruma geçtim. Araç 50 k km de idi ancak döşemeler oldukça kötü durumda idi. 50/50 13 Aralık 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Onlar nasıl koltuk yahu. Benim araç sıfır bunun yanında elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Ne dökmüşler böyle koltuklara ? Abi tahminim güneş kremini sürüp sahil turu yapmışlar Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Abi tahminim güneş kremini sürüp sahil turu yapmışlar Kokusuda çekilmez Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Kokusuda çekilmez Keşke hatırlatmasaydın be abi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 Geçenlerde exo yaptığım 1.16 satıldı yerine daha güzel bişey geldi. 40.yıl özel seri m paket. Ilk yıkamasını ben yaptım iyi oldu bu açıdan. Koruma olarak yine exo v2 tercih ettik. Motorun hafif tozunu aldık, plakadan anlaşılacağı üzere Ankara'dan alındı. Twin Turbo Yorgun ve mutlu, bmw den selamlar 14 Yorum bağlantısı
Recommended Posts