Yasin Şimşek 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Her yaptığın uygulama seni ileri götürecek, istedigin sonucu almazsan yapamadım diye moralini bozma nasıl yapılmadığını çözmüş olursun. Bol araştır oku ama her yazılana da gözün kapalı kanma kendi tecrüben ile tart, kimin yazdığına bak. Değişken çok var bu işte ufak farklılıklar sonuca fazlaca etki edebilir.Çok haklısın abi internette bir tavsiye edilen ürün başka yerde kötüleniyor. Bu yüzden bende hep seni rahatsız ediyorum. Moral bozacağımı sanmam çünkü rahat çalışacak pek yerim yok. İki araba genişliğinde sokak ve ben bir yanını yaptıktan sonra aracı çevirip diğer yanını öyle yapmam gerekicek Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Abi wax olarak hd poxy wax ı beğeniyorum, yıkama sonrası su ile kurutuyorum aracı, fazla bez sürmeye de gerek kalmıyor. Garajvs de(Giresun'da) uygulamıştım istanbula dönünce video çektim. Garajvs den alabilirsin. Video da sorun var herhalde acamadim. Birde sana zahmet link versen [emoji12] çok olmuyorum umarım [emoji5] Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 Ne diyosuuun [emoji1] [emoji1] bu kacinci makina abi bosh vardi bi flex bi flex daha bide DA var diye hatirliyorum.masallah masallah [emoji1] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 Video da sorun var herhalde acamadim. Birde sana zahmet link versen [emoji12] çok olmuyorum umarım [emoji5] http://www.garajvs.com/hd-poxy-hybrid-montan-nano-wax-ve-sealant-480-ml-pmu381 önceden 1 lt lik boyu vardı o çok olurdu bu boyu iyi abiNe diyosuuun [emoji1] [emoji1] bu kacinci makina abi bosh vardi bi flex bi flex daha bide DA var diye hatirliyorum.masallah masallah [emoji1] [emoji1]Hepsini biriktirmiyorum model yükseltiyorum kendimce. Bu aldığım 7.polisaj makinem, kullandığım makinenin sayısını hatırlamıyorum [emoji1] Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 Hepsini biriktirmiyorum model yükseltiyorum kendimce. Bu aldığım 7.polisaj makinem, kullandığım makinenin sayısını hatırlamıyorum [emoji1] Efendim saygilar bizden oyleyse [emoji1] [emoji1] [emoji1] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Boyasız umut var mı sizce Köksal bey. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Boyasız umut var mı sizce Köksal bey. Ne çizmiş orayı ? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Öğrenciler topraklı bir taş ile yapmış sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Polisaj ile gider gitmese de baya bi azalır gibi duruyor Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 İş büyüdü... kasko nasıl işler bu durumlarda? Yapanı tespit etmek ne kazandırır. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 İş büyüdü... kasko nasıl işler bu durumlarda? Yapanı tespit etmek ne kazandırır. Beyazlıkların astar olduğu düşünülünce olay pastayı aşmış, çok geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Teşekkür ederim, beyaz ama tırnağa gelmiyor sağ dik çizgi hariç. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 Teşekkür ederim, beyaz ama tırnağa gelmiyor sağ dik çizgi hariç.100 mikron boyanın 0.1 mm olduğunu düşünürsek tırnağa takılması ölçü değil aslında, önemli olan görsel ise boya gitmiş gibi ne yazık ki. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Gözümüz gibi baktığımız araçlarımız nasıl kolay çiziliyor yahu. O videoyu izledim. Ufacık çocuk 30 saniyede işi bitiriyor. Kullandığım fk1000p buna fayda eder miydi bilmiyorum... Tekrar geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2016 Gözümüz gibi baktığımız araçlarımız nasıl kolay çiziliyor yahu. O videoyu izledim. Ufacık çocuk 30 saniyede işi bitiriyor. Kullandığım fk1000p buna fayda eder miydi bilmiyorum... Tekrar geçmiş olsun.. Ben biliyorum fayda etmez, 9h sertlik sunan seramikler dahil fayda etmez Emre cim 1 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 (düzenlendi) Hocam cok gecmis olsun.nacizhane fikrim bir ogretmen cocugu olarak ne olursunuz biraz daha guler yuzlu olun babamda sert biridir bunun deneyimini biz bi hayli yasadik.gecmis arabalarimizda boyle kotu deneyimlerimiz olmustu ogrenciden yana. 3kez lastigimiz dograndi.patlatilmadi bariz sekilde sogan gibi dogradi sifatsizin biri yada birkaci tarafindan. Boydan boya anahtar cizikleri falan vardi hep.o zamanlar boya takintisi diye seyler yoktu simdiki sosyetik arac sahiplerindeki gibi. 31 Mayıs 2016 tarihinde Ayberk Edim Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Hocam cok gecmis olsun.nacizhane fikrim bir ogretmen cocugu olarak ne olursunuz biraz daha guler yuzlu olun babamda sert biridir bunun deneyimini biz bi hayli yasadik.gecmis arabalarimizda boyle kotu deneyimlerimiz olmustu ogrenciden yana. 3kez lastigimiz dograndi.patlatilmadi bariz sekilde sogan gibi dogradi sifatsizin biri yada birkaci tarafindan. Boydan boya anahtar cizikleri falan vardi hep.o zamanlar boya takintisi diye seyler yoktu simdiki sosyetik arac sahiplerindeki gibi.Ben lisede öğretmenim, bu şekilde birşey yaşamadim şükür, öğrencilerin beni bende onları severim Site de 6 yaşında bir kız çocuğu yapmış, öncekiler okulda mi bilemiyorum tabi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Köksal, ne zaman gelem? Köksal, bu arkadaş gelince haberim olsun [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Köksal, bu arkadaş gelince haberim olsun [emoji14]Bu arkadaş gelecek olursa da benim haberim olsun [emoji12] [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Köksal, bu arkadaş gelince haberim olsun [emoji14] Köksal, bu arkadaşın haberi olunca haberim olsun. 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Sonra hep beraber Köksal'a.. haber verelim 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 (düzenlendi) Köksal, ne zaman gelem? Closed for Ramadan Bayram sonrası ufak bi buluşma olabülü abi Köksal, bu arkadaş gelince haberim olsun [emoji14] Salçanın hatrına haber vericem Bu arkadaş gelecek olursa da benim haberim olsun [emoji12] [emoji106] 1 Haziran 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Closed for Ramadan Bayram sonrası ufak bi buluşma olabülü abi Ufağı büyüğü bilmem, detay deyince enjektör temizliği de olmalı .) Bayran sonrası görüşürüz o zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts