Köksal Yılmaz 18 Ekim 2015 Yazar Paylaş 18 Ekim 2015 Köksal kardeşim yaptıklarını inçeledikten sonra helal olsun bravo dedim. Eline sağlık valla . Keşke Mersin'de olsan diye içimden bile geçirdim valla ne yalan söyliyeyim. İşlerim çok olmasa yarın Ankara'da olurdum. Bravo eline sağlık. Ankara çok Şanslı vallaBeğenmene sevindim abi, istanbula yolun düşerse beklerim abicim, ben istanbuldayım 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Beğenmene sevindim abi, istanbula yolun düşerse beklerim abicim, ben istanbuldayım ben nedense Ankara diye Aklımda. Birdaha istanbuldan araba alırsam yanındayım valla [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ekim 2015 Yazar Paylaş 18 Ekim 2015 ben nedense Ankara diye Aklımda. Birdaha istanbuldan araba alırsam yanındayım valla [emoji106] 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Hüseyin Sönmez abime hediyeleri için teşekkür ederim. Gelir gelmez denemelik bir araç buldum. 2012 civic 26 k km de ilk sahibinden. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Eline sağlık abi Maşallah yine döktürmüşsün. 3M ürünleri güzel. Bende detailturkey den hediye gelen bi likit wax var scotchguard marine wax diye geçiyor sanırım 3M in. Bayağı uzun ömürlü ve çok ıslak duruyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Eline sağlık abi Maşallah yine döktürmüşsün. 3M ürünleri güzel. Bende detailturkey den hediye gelen bi likit wax var scotchguard marine wax diye geçiyor sanırım 3M in. Bayağı uzun ömürlü ve çok ıslak duruyor Her zaman ürün deneme vaktim olmuyor. Eskisi kadar da ürün almıyorum artık, nokta atışı gidiyorum mümkün mertebe. Aklına yatan bi kutu wax al fazla kurcalama yoksa benim gibi 10 yıl yetecek wax ın olur Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Her zaman ürün deneme vaktim olmuyor. Eskisi kadar da ürün almıyorum artık, nokta atışı gidiyorum mümkün mertebe. Aklına yatan bi kutu wax al fazla kurcalama yoksa benim gibi 10 yıl yetecek wax ın olur Valla o hediye geldi diye kullandım daha da bitmedi Ama kaportaya collinate var şimdi onu yapıcam Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Hüseyin Sönmez abime hediyeleri için teşekkür ederim. Gelir gelmez denemelik bir araç buldum. 2012 civic 26 k km de ilk sahibinden. Köksal,bu 3M'leri hep merak etmişimdir,geçen az daha alacaktım evdeki ürünler geldi aklıma Nasıl sence ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2015 Yazar Paylaş 2 Kasım 2015 Köksal,bu 3M'leri hep merak etmişimdir,geçen az daha alacaktım evdeki ürünler geldi aklıma Nasıl sence ? Abi beyaz kapaklı finishing material i kullandım, parlak bir finish verdi hoşuma gitti, extra parlaklık için tavsiye ederim, hatta ilk buluşmamızda sana böleyim bu üründen, sarı kapağı henüz test etmedim ama o da parlaklığa katkı sağlayacak gibi duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Abi beyaz kapaklı finishing material i kullandım, parlak bir finish verdi hoşuma gitti, extra parlaklık için tavsiye ederim, hatta ilk buluşmamızda sana böleyim bu üründen, sarı kapağı henüz test etmedim ama o da parlaklığa katkı sağlayacak gibi duruyor Denemek isterim açıkcası,çok saol şimdiden. Yorum bağlantısı
Fatih Emre 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Merhaba ustalar,Aracımın tavanında irili ufaklı 5-6 adet vernik kalkması, soyulması var. Hastalığın ilerlemesini önlemek veya geciktirmek için wax türü bir şey mi kullanayım? Ne marka alayım? Veya ne yapmamı önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Merhaba ustalar, Aracımın tavanında irili ufaklı 5-6 adet vernik kalkması, soyulması var. Hastalığın ilerlemesini önlemek veya geciktirmek için wax türü bir şey mi kullanayım? Ne marka alayım? Veya ne yapmamı önerirsiniz? Zr53 koruma sağlayıp ilerlemesini geciktirecektir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Bana sorarsanız yapacak bir şey yok, boyatmak harici. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Kasım 2015 Yazar Paylaş 7 Kasım 2015 Bence fotosunu çekip saklayın lokal boya yapılabilir iyi bir boyacıda. Sonrasında da aracı komple korumasız bırakmayın ki başka yerden ilerlemesin. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Merhaba ustalar, Aracımın tavanında irili ufaklı 5-6 adet vernik kalkması, soyulması var. Hastalığın ilerlemesini önlemek veya geciktirmek için wax türü bir şey mi kullanayım? Ne marka alayım? Veya ne yapmamı önerirsiniz? Şahsi fikrim araçlarında kötü hastalığı bunlar ve başladımı gerisi geliyor. Çözüm resim çekerek, önce tavanda güzelce temizlik yaparak yeniden boyatmak. Yorum bağlantısı
Fatih Emre 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 yıkama +kil+scholl S40 el ile uygulama+ kurulama+ ZR53..... +24 saat sonra wax, bu şansımı denemek istiyorum. Yine olmaz ise vernik soyulması devam ederse boyatacağım. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 yıkama +kil+scholl S40 el ile uygulama+ kurulama+ ZR53..... +24 saat sonra wax, bu şansımı denemek istiyorum. Yine olmaz ise vernik soyulması devam ederse boyatacağım. S3 desen bir nebze anlarımda s40 Zr53 altına olmaz bence Yorum bağlantısı
Fatih Emre 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 S3 desen bir nebze anlarımda s40 Zr53 altına olmaz bence s40'ta wax, silikon yok. En ince pasta olarak geçiyor.(P5000) .Ben vernik katmanını kazısın istemiyorum, onun için en ince pastayı tercih ettim. Yanlış tercih mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Kasım 2015 Yazar Paylaş 11 Kasım 2015 s40 tan sonra ipa veya daha güçlü temizleyici kullanırsanız sorun olmaz zr53 için. Sonrasında wax atmak gereksiz yorgunluk bana göre. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Kasım 2015 Paylaş 11 Kasım 2015 s40 tan sonra ipa veya daha güçlü temizleyici kullanırsanız sorun olmaz zr53 için. Sonrasında wax atmak gereksiz yorgunluk bana göre. +10 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım 2015 Yazar Paylaş 15 Kasım 2015 (düzenlendi) Dün yaptığım uygulama, araç 2014 model 1.16i boyası çok temiz durumda idi. Detaylı yıkama sonrası kil ve 2 kat Gtechniq exo v2 uyguladım. Exo v2 testi (ses dışardan girmiş videoya) 15 Kasım 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Köksalcığım,hediye için tekrar teşekkürler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Kasım 2015 Yazar Paylaş 16 Kasım 2015 Köksalcığım,hediye için tekrar teşekkürler. Ne demek abi güle güle kullan, bu arada ince polishtir o finishing pede az miktarda koy, bekeretlidir Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Ne demek abi güle güle kullan, bu arada ince polishtir o finishing pede az miktarda koy, bekeretlidir Kıvamı güzel ama,öyle yapacağım tamamdır. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Zr53 uygulaması yapıyor musunuz Köksal bey. Yorum bağlantısı
Recommended Posts