Ayhan Asil 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Köksal bu malzemelere verilen paralarla kaç araç alınır. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2015 Köksal bu malzemelere verilen paralarla kaç araç alınır. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2015 Yazar Paylaş 2 Eylül 2015 Yeni Wax silme bezlerim geldi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Yeni Wax silme bezlerim geldi Keşke benim olsa Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ekim 2015 Yazar Paylaş 3 Ekim 2015 (düzenlendi) Bugün arkadaş uğradı aracına bakım yaptık. Fotoları öncesi sonrası yaptım kolaylıkla takip edilsin diye 3 Ekim 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ekim 2015 Yazar Paylaş 3 Ekim 2015 Yine döktürmüşsün yoksun sanki epeydir?Bayram öncesi sonrası biraz ara vermiştim. 29 ekim haftası murat sonata yi getircek 1 hafta kalacak garajda, o zaman çılgın bi detay yapacam ona 1 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Bursaya şube açmayı düşünüyormusunuz köksal bey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Arabanın rengi değişmiş [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Maşallah abi arabalar elinde fabrikadan ilk çıktığı gun gibi mükemmel :-) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ekim 2015 Yazar Paylaş 13 Ekim 2015 (düzenlendi) Köksal Abi, Fiesta 2011 aracım var, detaylı iç bakım istiyorum, motor temizliği ve pasta cila olarak nekadar tutar günahımız abi.Mesaj attım Geçenlerde yaptığım uygulama, Araç cuma akşamı geldiği için ilk halinin gündüz çekimleri yok ama bikaç foto çektim tabi Kilsiz olmaz Final bu sefer çabuk geldi 13 Ekim 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Gerçekten çok güzel olmuş bu uygulama. Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Köksal abi koltukları silmek için Atas Detap ve Atas Vinet kullanmamızı halen önerir misin? 2010 yılında bunları önermişsin abi değişiklik var mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2015 Yazar Paylaş 14 Ekim 2015 Köksal abi koltukları silmek için Atas Detap ve Atas Vinet kullanmamızı halen önerir misin? 2010 yılında bunları önermişsin abi değişiklik var mı? Emre cim bu 2 ürün halen elimde az da olsa mevcut olup şu an ki favorim valet pro classic carpet cleaner Örnek temizlik yaptığım ofis koltukları 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Köksal abi, elimdeki malzemeleri sana söyleyim sen de bana şunu şunu da al, şunlarla şu işi yap diye bi reçete yaz sana zahmet; 1-2011 model ve sanıyorum ilk sahibi tarafından hiç boya bakımı yapılmamış, pürüzlü ve kısmen matlaşmış beyaz renk araç 2- auto glym radiant wax 3-meg cleaner wax 4-meg nxt 2.0 Kil sipariş edicem zaten, pasta gerekli mi yoksa olmadan da idare edebilir miyiz? Not: bütün işlemler elle yapılacak, makina imkanım yok Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ekim 2015 Yazar Paylaş 16 Ekim 2015 Köksal abi, elimdeki malzemeleri sana söyleyim sen de bana şunu şunu da al, şunlarla şu işi yap diye bi reçete yaz sana zahmet; 1-2011 model ve sanıyorum ilk sahibi tarafından hiç boya bakımı yapılmamış, pürüzlü ve kısmen matlaşmış beyaz renk araç 2- auto glym radiant wax 3-meg cleaner wax 4-meg nxt 2.0 Kil sipariş edicem zaten, pasta gerekli mi yoksa olmadan da idare edebilir miyiz? Not: bütün işlemler elle yapılacak, makina imkanım yok Makine imkanı yoksa pasta olayına girme, kil-radiant wax-nxt 2.0 iyidir. Bimden de en azından 2 paket 5 li bol tüylü mf bez al, fiyat performans çok iyi. Bi de radiant wax uygulamak için el aplikatoru alırsan faydasını görürsün. Cepten yazıyorum aplikator linki veremiyorum ama detailing dükkanı sitesinde kolayca bulursun. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Makine imkanı yoksa pasta olayına girme, kil-radiant wax-nxt 2.0 iyidir. Bimden de en azından 2 paket 5 li bol tüylü mf bez al, fiyat performans çok iyi. Bi de radiant wax uygulamak için el aplikatoru alırsan faydasını görürsün. Cepten yazıyorum aplikator linki veremiyorum ama detailing dükkanı sitesinde kolayca bulursun.Şu iş görür mü abi aplikatör yerine? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ekim 2015 Yazar Paylaş 16 Ekim 2015 Şu iş görür mü abi aplikatör yerine? Bu wax uygularken iyi olur, radiant wax dolgulu pasta diyebiliriz oyüzden biraz daha sert bi pedle iyi olur. Autoglym in üstü el şeklinde aplikatoru var kırmızı ve mavi, sanırım kırmızı olan sert süngerdi. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Az önce detailing dükkanının direk dükkanına gidip ihtiyaçlarımı aldım. [emoji2] Tanışıp çayını içtim, biraz da senin dedikodunu yaptık abi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ekim 2015 Yazar Paylaş 17 Ekim 2015 Az önce detailing dükkanının direk dükkanına gidip ihtiyaçlarımı aldım. [emoji2] Tanışıp çayını içtim, biraz da senin dedikodunu yaptık abi Yasin sevdiğim bir arkadaşımdır, ufak bi çınlama vardı demek sizdenmiş 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Köksal kardeşim yaptıklarını inçeledikten sonra helal olsun bravo dedim. Eline sağlık valla . Keşke Mersin'de olsan diye içimden bile geçirdim valla ne yalan söyliyeyim. İşlerim çok olmasa yarın Ankara'da olurdum. Bravo eline sağlık. Ankara çok Şanslı valla 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts