Köksal Yılmaz 5 Mart 2016 Yazar Paylaş 5 Mart 2016 Bi bizi misafir edemedin şu garajdaSen misafir misin? 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Detailing de Köksal abinin üzerine tanımam eline sağlık Köksal abi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Sen misafir misin?[emoji1] [emoji2] [emoji1] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2016 Yazar Paylaş 5 Mart 2016 Bu arada geçenlerde yaptığım focus, yeni alınmış ve parlak binilmek üzere bana gelmiş olmasına rağmen müşterisi çıkmış ve satılmış(tucson u getiren aynı arkadaşım bu akşam söyledi) Abi o pasta kalıntılarını neyle aldın? 3d grand slam ve detay fırçası ile yumuşatıp mf bezle aldım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Hemşerimin araba güzelmiş daha da güzel olmuş [emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Eline sağlık Köksal. Mis olmuş yine. Mekansızlıktan benim Zr53 işi de ertelendi bu hafta. Kapalı garaj bulamadım koca Çorlu da.. Hava da yağmurlu olunca açık havada da yapamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Eline sağlık Köksal abi Eline sağlık Köksal. Mis olmuş yine. Mekansızlıktan benim Zr53 işi de ertelendi bu hafta. Kapalı garaj bulamadım koca Çorlu da.. Hava da yağmurlu olunca açık havada da yapamadım. Avm de mi yok abi koca çorluda. Ben avm otoparkında hallediyorum böyle işleri Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Eline sağlık Köksal abi Avm de mi yok abi koca çorluda. Ben avm otoparkında hallediyorum böyle işleri 1 tane Avm otoparkı var Eren. Ama onunda üzeri kapalı sadece, etrafı açık. İş zr53 olunca biraz korkuyorum açıkçası. En ufak bir hatada daha kötü sonuç doğurabilir diye. O sebeple şartlar tamamen uygun olsun istiyorum. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Eline sağlık Köksal abi Avm de mi yok abi koca çorluda. Ben avm otoparkında hallediyorum böyle işleri Benim öyle bi güvenlik zoruyla otoparktan atılmışlığım vardır. O günden beri görevlisinden güvenlik müdürüne kadar hepsi beni tanır. Alışveriş için bile kapalıya girmiyorum artık orda Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Benim öyle bi güvenlik zoruyla otoparktan atılmışlığım vardır. O günden beri görevlisinden güvenlik müdürüne kadar hepsi beni tanır. Alışveriş için bile kapalıya girmiyorum artık orda Bana da her defasında geliyorlar bir problem mi var beyefendi diye. Yok ailem içerde alışverişte bende can sıkıntısı uğraşıyorum işte diyorum Yorum bağlantısı
Canberk Eken 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Bana da her defasında geliyorlar bir problem mi var beyefendi diye. Yok ailem içerde alışverişte bende can sıkıntısı uğraşıyorum işte diyorum Yok ben direk kovuldum, tabi bu ilki ricayla karışıktı. Daha sonra bir alt kata indim, bir daha kovuldum. 4 katlı otoparkta en alt kata kadar sürdü bu. -4.kattaki kovuluşum güvenlik ordusu eşliğindeydi, zaten inecek kat da kalmamıştı çıktım mecbur. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Yok ben direk kovuldum, tabi bu ilki ricayla karışıktı. Daha sonra bir alt kata indim, bir daha kovuldum. 4 katlı otoparkta en alt kata kadar sürdü bu. -4.kattaki kovuluşum güvenlik ordusu eşliğindeydi, zaten inecek kat da kalmamıştı çıktım mecbur. Ankarada avm den bol ne var Yorum bağlantısı
Canberk Eken 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Ankarada avm den bol ne var Şimdikiyle aram iyi zaten, güvenlik gingerla geçerken kolay gelsin deyip geçiyor. Hatta taliplisi de çıkıyor arabanın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mart 2016 Yazar Paylaş 27 Mart 2016 (düzenlendi) Bu haftasonu arkadaşın a180 ile ilgilendim,2013 model 135 k km de. fotolar az ama öz oldu bu sefer 27 Mart 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Beyaz araba işçiliği bile zor gösteriyor abi Eline sağlık Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Muazzam olmuş kanka.. Her ne kadar ayağa düşse de şu işler, işi doğrusuyla hakkıyla yapan hemen farkediliyor.. Eline koluna sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Muazzam olmuş kanka.. Her ne kadar ayağa düşse de şu işler, işi doğrusuyla hakkıyla yapan hemen farkediliyor.. Eline koluna sağlık..Ayağa düşen ne canım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) Ayağa düşen ne canımSeramic 29 Mart 2016 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts