İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Garajı

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Bi bizi misafir edemedin şu garajda

Sen misafir misin?
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Abi o pasta kalıntılarını neyle aldın?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bu arada geçenlerde yaptığım focus, yeni alınmış ve parlak binilmek üzere bana gelmiş olmasına rağmen müşterisi çıkmış ve satılmış(tucson u getiren aynı arkadaşım bu akşam söyledi)

4a05ffd82970f13ef8bec95035fdd9b8.jpg

Abi o pasta kalıntılarını neyle aldın?

3d grand slam ve detay fırçası ile yumuşatıp mf bezle aldım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hemşerimin araba güzelmiş daha da güzel olmuş [emoji122]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Eline sağlık Köksal. Mis olmuş yine.  :good1:

Mekansızlıktan benim Zr53 işi de ertelendi bu hafta. Kapalı garaj bulamadım koca Çorlu da.. Hava da yağmurlu olunca açık havada da yapamadım.  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Eline sağlık Köksal abi :bravo:

Eline sağlık Köksal. Mis olmuş yine.  :good1:

Mekansızlıktan benim Zr53 işi de ertelendi bu hafta. Kapalı garaj bulamadım koca Çorlu da.. Hava da yağmurlu olunca açık havada da yapamadım.  :)

Avm de mi yok abi koca çorluda. Ben avm otoparkında hallediyorum böyle işleri :)

0e14a8012d0e7b64f01491bb87502602.jpg
Yorum bağlantısı
Misafir

Avm de mi yok abi koca çorluda. Ben avm otoparkında hallediyorum böyle işleri :)

1 tane Avm otoparkı var Eren. Ama onunda üzeri kapalı sadece, etrafı açık. İş zr53 olunca biraz korkuyorum açıkçası. En ufak bir hatada daha kötü sonuç doğurabilir diye. O sebeple şartlar tamamen uygun  olsun istiyorum.  ;)

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Benim öyle bi güvenlik zoruyla otoparktan atılmışlığım vardır. O günden beri görevlisinden güvenlik müdürüne kadar hepsi beni tanır. Alışveriş için bile kapalıya girmiyorum artık orda :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim öyle bi güvenlik zoruyla otoparktan atılmışlığım vardır. O günden beri görevlisinden güvenlik müdürüne kadar hepsi beni tanır. Alışveriş için bile kapalıya girmiyorum artık orda :D

Bana da her defasında geliyorlar bir problem mi var beyefendi diye. Yok ailem içerde alışverişte bende can sıkıntısı uğraşıyorum işte diyorum :D

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Bana da her defasında geliyorlar bir problem mi var beyefendi diye. Yok ailem içerde alışverişte bende can sıkıntısı uğraşıyorum işte diyorum :D

Yok ben direk kovuldum, tabi bu ilki ricayla karışıktı. Daha sonra bir alt kata indim, bir daha kovuldum. :D 4 katlı otoparkta en alt kata kadar sürdü bu. -4.kattaki kovuluşum güvenlik ordusu eşliğindeydi, zaten inecek kat da kalmamıştı çıktım mecbur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Yok ben direk kovuldum, tabi bu ilki ricayla karışıktı. Daha sonra bir alt kata indim, bir daha kovuldum. :D 4 katlı otoparkta en alt kata kadar sürdü bu. -4.kattaki kovuluşum güvenlik ordusu eşliğindeydi, zaten inecek kat da kalmamıştı çıktım mecbur.

Ankarada avm den bol ne var :D

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Ankarada avm den bol ne var :D

Şimdikiyle aram iyi zaten, güvenlik gingerla geçerken kolay gelsin deyip geçiyor. Hatta taliplisi de çıkıyor arabanın :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Bu haftasonu arkadaşın a180 ile ilgilendim,2013 model 135 k km de. fotolar az ama öz oldu bu sefer :)

974673263d1daffdbc7d0d33594f734f.jpg

1c097388f6f5cf5191e25b95b70dbbd5.jpg

8ee3013fa4a5b465d035fa80f7340916.jpg

7af7be36b7f9c35ff73b4f76a2ccdd36.jpg

1e5e787a93ddd8b11cdfd86fd4eea43e.jpg

1b53a44b36e017ed7b60ec2fc5ae38b0.jpg

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Muazzam olmuş kanka.. Her ne kadar ayağa düşse de şu işler, işi doğrusuyla hakkıyla yapan hemen farkediliyor.. Eline koluna sağlık..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Muazzam olmuş kanka.. Her ne kadar ayağa düşse de şu işler, işi doğrusuyla hakkıyla yapan hemen farkediliyor.. Eline koluna sağlık..

Ayağa düşen ne canım
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Ayağa düşen ne canım

Seramic :D tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...