Oğuz Yılmaz 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Eline sağlık Köksal hocam. Seninle görüştük ama boya korumayı hediye edince elemanlar, bizim iş biraz sonraya kaldı. Ama aklımdasın, umarım seni yakalayabilrim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Abi forumdan arkadaşımız Selçuk Kaş Mondi'yi satıp yeni bir araba(Jazz) aldı ve döşemeleri çok pis. Valet Pro Carpet Cleaner önerdim. Uygun mudur abi, nasıl uygulamalıyız? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 Eline sağlık Köksal hocam. Seninle görüştük ama boya korumayı hediye edince elemanlar, bizim iş biraz sonraya kaldı. Ama aklımdasın, umarım seni yakalayabilrim Buralardayım ömrü dolunca görüşürüz [emoji6] Abi forumdan arkadaşımız Selçuk Kaş Mondi'yi satıp yeni bir araba(Jazz) aldı ve döşemeleri çok pis. Valet Pro Carpet Cleaner önerdim. Uygun mudur abi, nasıl uygulamalıyız?1/20 sulandirip 2 lt lik ilaçlama pompası ile koltuğa sıkıp orta sert bir fırça ile fırçaladıktan sonra halı yıkama ile çektirsin, güzel sonuç alır [emoji4] Köpük niye yapmadı diye düşünmesin carpet cleaner köpüren bir ürün değil [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Emeğinize sağlık.Yapılan uygulamaları çok beğendim.Gerçekten iyi emek vermişsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Hyundaiclubtr den bir arkadaşımın yeni aldığı Ceed ile ilgilendim genel olarak temizdi ama detaylara inince işlemler biraz uzadı. Yıkama sonrası lokal olarak kil yaptım, far-stoplar çizilmiş onları hallettim, camlara su kaydırıcı ve 2 kat seramik kaplama yaptım. Sol ön ve sağ ön kapıda yapışkan izleri vardı, hallettim tabi Arka camdan çıkan kir Bu kadar detaydan sonra biraz da büyük resme bakalım 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Bu garaja bende gelmek istiyorum. Eskişehirden gelen var, Sakarya uzak değil Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Bu garaja bende gelmek istiyorum. Ben gittim, huzur var 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Köksal,bu araçta motor temizliği yapıldımı ? Yoksa fotoğraf makinesimi kötü çekiyor ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Ben gittim, huzur var Daha dut, erik yeni çiçek açtı, meyveler olunca gel 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Ben gittim, huzur var Bir ara beraber gidelim... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) Köksal,bu araçta motor temizliği yapıldımı ? Yoksa fotoğraf makinesimi kötü çekiyor ? Temizlik yapıldı abi, note 2 ile çekiyorum fotoları. Fark belli olmuyor mu? 13 Nisan 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Temizlik yapıldı abi, note 2 ile çekiyorum fotoları. Fark belli olmuyor mu? Hava filtresi kirli gibi duruyor,belki de cihazın çekim kalitesi ile alakalıda olabilir. Sen o telefonu değiştir Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Motor temizlerken hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 Hava filtresi kirli gibi duruyor,belki de cihazın çekim kalitesi ile alakalıda olabilir. Sen o telefonu değiştir Güneşin etkisiyle öyle çıkmış sanırım. Hediyelik varsa kabulümdür Motor temizlerken hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Motorun kirlilik durumuna göre değişiyor, sabit kullandığım bir ürün yok. Motor ne derece kirli ise ona göre güçlü temizleyici kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Güneşin etkisiyle öyle çıkmış sanırım. Hediyelik varsa kabulümdür . O kadar iş yapıyorsun,onuda mı biz alalım [emoji23] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2016 Yazar Paylaş 31 Mart 2016 O kadar iş yapıyorsun,onuda mı biz alalım [emoji23] Bi işte sana yapayım abi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Bi işte sana yapayım abi Bir ipte,iki Canbaz oynamaz Köksal Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Köksal abi ön camı içten sildikten sonra iz bırakmaması için hangi bezi yada hangi ürünü kullanmamız lazım. Benim ön camı silmesi bayağı bi zahmetli de ( Yarın birgün c-max alırsan ne demek istediğimi anlayacaksın abi ) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Köksal abi ön camı içten sildikten sonra iz bırakmaması için hangi bezi yada hangi ürünü kullanmamız lazım. Benim ön camı silmesi bayağı bi zahmetli de ( Yarın birgün c-max alırsan ne demek istediğimi anlayacaksın abi )Meguiars cam temizleyici kullandım bikaç yıl, bu aralar 3d cam temizleyici deniyorum. En temiz iş çıkaran ikili ise ipa+Tüysüz mf cam bezi Büyük aracın derdi de büyük olurmuş [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Meguiars cam temizleyici kullandım bikaç yıl, bu aralar 3d cam temizleyici deniyorum. En temiz iş çıkaran ikili ise ipa+Tüysüz mf cam bezi Büyük aracın derdi de büyük olurmuş [emoji6] Bende ipa kullanıyorum ama bez konusunda hatalıyım sanırım abi içi buğu yapınca silme işleminde yaptığım hareketler camda beliriyor çünkü [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Köksal,bugün o verdiğin 3M malzemeyi süreyim dedim,sürmez olaydım ne kadar kötüymüş,arabanın üstünde resmen bir yağ tabakası yaptı.üstüne bir turtle wax vurdum anca kendine geldi.o kadar zamanımı yedi,sanırım daha da kullanmam Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 (düzenlendi) Köksal,bugün o verdiğin 3M malzemeyi süreyim dedim,sürmez olaydım ne kadar kötüymüş,arabanın üstünde resmen bir yağ tabakası yaptı.üstüne bir turtle wax vurdum anca kendine geldi.o kadar zamanımı yedi,sanırım daha da kullanmam Abi sen ne amaçla kullandın ki? ince pasta o. Bende sonuç bu [emoji6] 16 Nisan 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Valla seni bilmem ama,benim aracın kaputunda bildiğin yağ tabakası ve beneklenme yaptı zor çıkardım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts