Köksal Yılmaz 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 Valla seni bilmem ama,benim aracın kaputunda bildiğin yağ tabakası ve beneklenme yaptı zor çıkardım.Wax niyetine sürüp bıraktı isen kurumuş ve beyazlık yapmıştır normaldir. Ipa ile silince çıkar abi. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Abi sen ne amaçla kullandın ki? ince pasta o. Bende sonuç bu [emoji6] işi bilenine sormak lazım dedikleri bu olsa gerek [emoji12][emoji12][emoji3][emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Köksal,bugün o verdiğin 3M malzemeyi süreyim dedim,sürmez olaydım ne kadar kötüymüş,arabanın üstünde resmen bir yağ tabakası yaptı.üstüne bir turtle wax vurdum anca kendine geldi.o kadar zamanımı yedi,sanırım daha da kullanmam Wax niyetine sürüp bıraktı isen kurumuş ve beyazlık yapmıştır normaldir. Ipa ile silince çıkar abi. Bilmeyince böyle şeeydiyor insan bazen. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Bilmeyince böyle şeeydiyor insan bazen.[emoji23][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Wax niyetine sürüp bıraktı isen kurumuş ve beyazlık yapmıştır normaldir. Ipa ile silince çıkar abi. Köksalcığım senin bu işi ne kadar yaptığını bilmem ama ben yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyorum Bilmeyince böyle şeeydiyor insan bazen. Abi,bilmemek değil ki bu.ama bildiğinden şaşmamak gerekmiş bunu anladım. [emoji23][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji23] Komik olan nedir ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 Köksalcığım senin bu işi ne kadar yaptığını bilmem ama ben yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyorum Abi,bilmemek değil ki bu.ama bildiğinden şaşmamak gerekmiş bunu anladım. Komik olan nedir ? Bilmediğim bi yarışta mıyız abi? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Bilmediğim bi yarışta mıyız abi?Ürünü ben zaten çıkardım,sana sadece durumu yazdım.ne yarışı olabilir ki ? Ben bu işi hobi olarak yapıyorum,ticaretini yapsam iş başka. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Köksalcığım senin bu işi ne kadar yaptığını bilmem ama ben yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyorum Abi,bilmemek değil ki bu.ama bildiğinden şaşmamak gerekmiş bunu anladım. Komik olan nedir ? "Bilmeyince böyle şeeydiyor insan bazen" komik olan bu yazıdır işte ben buna güldümm. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 Ürünü ben zaten çıkardım,sana sadece durumu yazdım.ne yarışı olabilir ki ? Ben bu işi hobi olarak yapıyorum,ticaretini yapsam iş başka.Sen durumu yazdın ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Hüseyin abinin hediyesi ürünü seninle paylaştım faydası olur diye ama konu nedense kimin kaç yıldır hobi mi ticari mi yaptığına geldi. Benim kaç yıldır neden yaptığım kimi neden ilgilendiriyor merak ettim doğrusu. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Köksal,yukarıda ben sana durumu yazdım,eyvallah bir ürün verdin al dene dedin,denedim ve sonucunu yazdım.nasıl çıkartırım yada çıkmıyor demedim,yarış kelimesi biraz tuhaf olmadımı sence ? O lafından bunu çıkardım bende,bunda ne var ? İsteyen istediğini yapar,ister hobi ister ticaret kime ne ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 Köksal,yukarıda ben sana durumu yazdım,eyvallah bir ürün verdin al dene dedin,denedim ve sonucunu yazdım.nasıl çıkartırım yada çıkmıyor demedim,yarış kelimesi biraz tuhaf olmadımı sence ? O lafından bunu çıkardım bende,bunda ne var ? İsteyen istediğini yapar,ister hobi ister ticaret kime ne ?Sevgili abicim ürünü çıkardın elbet ama ben daha verim alabileceğin yönünü belirttim(ürünün esas işlevini belirttim) emeğinin boşa gitmesini istemem. Ben sana yapamazsın demedim ki(kimseye bişeyi yapamazsın deme huyum yoktur), elbette yapabilirsin. Sen 15 yıldır yapıyorum seni bilmem diyince, nacizane tavsiyede bulunmak için kaç yıllık tecrübe gerekir bilemedim ondan sordum yarış mı var diye. Tam anlayamadık birbirimizi bu akşam sanırım. Ürünün tasarrufu sende abi gönlünce kullan. Hayırlı geceler. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Biraz öyle oldu sanırım,saol kardeşim sanada. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 (düzenlendi) Abi sen ne amaçla kullandın ki? ince pasta o. Bende sonuç bu [emoji6] 15 yıldır cila yapıyorum böyle kaput görmedim. 16 Nisan 2016 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 15 yıldır arabam yok ne yazık ki Uzaktan sevdim hep[emoji14] 3 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Abi benim nxt 2.0 sonrası aşırı toz toplama sorunum var, bir gecede bile baya toz kaplanmıştı araba. Bezle hafifçe her seferinde silmeye de kıyamıyorum. Bunun üstüne hızlı cila atsam, onun toz toplaması azalır mı, yoksa her gün arabaya su tutmaya devam mı? 18 Nisan 2016 tarihinde Canberk eken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 15 yıldır cila yapıyorum böyle kaput görmedim. Polisaj makinan varsa basit ya,yoksa ortak buluruz [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Abi geçen sene pasta cila yaptırmıştım. Bu senede yaptırsam olur mu fazla pasta yaptırmanın zararı varmıdır. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Abi benim nxt 2.0 sonrası aşırı toz toplama sorunum var, bir gecede bile baya toz kaplanmıştı araba. Bezle hafifçe her seferinde silmeye de kıyamıyorum. Bunun üstüne hızlı cila atsam, onun toz toplaması azalır mı, yoksa her gün arabaya su tutmaya devam mı? O toz sorunu benim de canımı sıkan bir durum, bezle parlatırken statik elektrik üretiyoruz farketmeden, bu da tozları çekiyor. İmkan varsa kireçsiz suyla tozu akıtıp araç sürülebilir. nxt denedim 1 kez sonra kullanmadım, hızlı cilanın az da olsa faydası olabilir. Abi geçen sene pasta cila yaptırmıştım. Bu senede yaptırsam olur mu fazla pasta yaptırmanın zararı varmıdır. Boyanın kalınlığını ölçmek lazım, layıkı ile yapıldıktan sonra sorun olmaz ama boyanın geçmişi önemli. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Antistatik hızlı cilalar var onları deneyebilirsiniz gençler[emoji14] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Antistatik hızlı cilalar var onları deneyebilirsiniz gençler[emoji14]Fk 425 vardı yıllar önce, aldım da deneyemeden arkadaşa satmıştım, var mı aklında yeni bişeyler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Silikon içeren cilalar çok çekiyor sanırım. Nxt çok meşhur özellikle toz toplamada Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Silikon içeren cilalar çok çekiyor sanırım. Nxt çok meşhur özellikle toz toplamada ah o nxt ilk makine deneyimimi onla yaptım nxt el ile atılırmış anladım 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 http://www.boyassi.com/urun/chemical-guys-extreme-synthetic-quick-detailer---antistatik-hizli-cila-473ml_1518.aspx Arkadaş kullandı siyah araç, yarı oranda farkediyor toz toplama. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 ah o nxt ilk makine deneyimimi onla yaptım nxt el ile atılırmış anladımMakina ile iyice hızlı dönerek bolca sürtünme ile deli gibi statik alan yaratmışsın bi de siyah arabada Yorum bağlantısı
Recommended Posts