İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Garajı

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Adnan Çakır

Abi senin arabaya da bakmadım ben di mi ona da bakayım [emoji4]

[emoji1]

Ne zaman istersen [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Köksal merhaba, lada samaraları biliyorsundur iç trimleri tamamen bakalit. Biraz soluk biraz da ince gözenekleri artık kirlenmiş. Ben kendi imkanımla kapı eşiğinde deneme yaptım kirleri çıkardım ama istediğim gibi olmadı. Canlılık kazandıramadım, bakalitler için nasıl bir ürün tavsiye edersin, hem temizlesin hem canlılık kazandırsın. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Valla şaka maka kadro gittikçe güzellesiyor. Benim garaja sığmaz isek heroic detailing i ayarlarım [emoji6]

kendin kaşındın. garaj büyük mü bari. bir soru sordum cevap vermek yerine gel dedin gelicem ama bu saatten sonra tek gelmem en kısa zamanda yap bir ayarlama artık top sende. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal merhaba, lada samaraları biliyorsundur iç trimleri tamamen bakalit. Biraz soluk biraz da ince gözenekleri artık kirlenmiş. Ben kendi imkanımla kapı eşiğinde deneme yaptım kirleri çıkardım ama istediğim gibi olmadı. Canlılık kazandıramadım, bakalitler için nasıl bir ürün tavsiye edersin, hem temizlesin hem canlılık kazandırsın. 

Abi yakından çekilmiş bir foto olursa süper olur :)

kendin kaşındın. garaj büyük mü bari. bir soru sordum cevap vermek yerine gel dedin gelicem ama bu saatten sonra tek gelmem en kısa zamanda yap bir ayarlama artık top sende. 

Detay diyince kendimi tutamıyorum, dokunmak şart :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Umarım yorum yapabileceğin şekilde çekmişimdir resimleri.

OAPOO4.jpg

z5bqq7.jpg

GRlXXr.jpg

6P0GG0.jpg

WkdRRm.jpg

3LdJJ0.jpg

pzLVVr.jpg

NA7JJa.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Umarım yorum yapabileceğin şekilde çekmişimdir resimleri.

Abi genel temizleyici bir ürünü köpük yapan şişede köpük olarak yüzeye sıkıp diş fırçası ile araları temizleyip en sona plastik koruyucu/torpido parlatıcı sıkabilirsin. Zorlu görünen lekelere buharlı temizlik işe yarayabilir, spot test(ufak alanda deneme) yapmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Genel temizlik ürünü temin ederim, dediğin gibi yaparım, canlılık için de;

Şu ürünü önermişiz başka bir konuda http://www.724odeal.com/tr/home/629-torpido-sivi-cila.html

Mehmet Abi de şu ürünü önermiş http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kalwax-sut-silikon-sprey-500-ml-02212-pm-otev02212

Bunları denedikten sonra tekrar paylaşırım sonucu, teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

bundan bende aldım hafta sonu iç kısımda denemeleri yapıcam bakalım nasıl olucak.

Tamam paylaşırsın Serkan, benim işlem sadece parlatma koruma değil öncesinde temizlik yapmam lazım.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Köksal Bey'e yakın bir semte tayin istiyorum bu tayin döneminde[emoji18]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Adnan Çakır

Vayy ,hayırlı olsun Köksal, rodajı benim araba da yapabilirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Vayy ,hayırlı olsun Köksal, rodajı benim araba da yapabilirsin.

Abi rodaji aldığım gün bmw 3 kasa gt de yaptım [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Bana cila,wax ne önerirsin amatör işi

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bana cila,wax ne önerirsin amatör işi

Abi wax olarak hd poxy wax ı beğeniyorum, yıkama sonrası su ile kurutuyorum aracı, fazla bez sürmeye de gerek kalmıyor. Garajvs de(Giresun'da) uygulamıştım istanbula dönünce video çektim. Garajvs den alabilirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Oo kanka hayırlı olsun güzelmiş kaça aldın?

Thanks canım, bin papelin biraz üstünde
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Yeni silahların hayırlı olsun abi.Bende bugün koçtaşta pp marka makineye baktım geldim.Sen flex almışsın ya  :bye:  :nargile: Seni bulmuşken sorayım.Amatör makinelerin kutusundan sadece yün ped çıkıyor.Sünger ped olmuyor.Çok fark var mı pasta ve cila tüm aşamaları yün pedle yapsam ilk aldığımda ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yeni silahların hayırlı olsun abi.Bende bugün koçtaşta pp marka makineye baktım geldim.Sen flex almışsın ya :bye::nargile: Seni bulmuşken sorayım.Amatör makinelerin kutusundan sadece yün ped çıkıyor.Sünger ped olmuyor.Çok fark var mı pasta ve cila tüm aşamaları yün pedle yapsam ilk aldığımda ?

Yün ped kalın pasta ile ağır asindirici olarak kullanılıyor, hare giderme ve parlaklık için işine yaramaz ama yine de bi aracın çiziklerini almak için kullanabilirsin (sonrasında muhtemelen dağılır). Elinde hare gidermek için de orta ve yumuşak sünger pedler bulunsun ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Yün ped kalın pasta ile ağır asindirici olarak kullanılıyor, hare giderme ve parlaklık için işine yaramaz ama yine de bi aracın çiziklerini almak için kullanabilirsin (sonrasında muhtemelen dağılır). Elinde hare gidermek için de orta ve yumuşak sünger pedler bulunsun ;)

Anladım.Peki bir veya iki sünger ped ile bu iş hallolur mu yoksa pasta ,hare giderici ve cila için 3 ayrı ped almam gerekli mi  :flowers:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Anladım.Peki bir veya iki sünger ped ile bu iş hallolur mu yoksa pasta ,hare giderici ve cila için 3 ayrı ped almam gerekli mi :flowers:

Güzelinden bi yün ped (aslında 2-3 tane daha iyi olur uygulama yaptıkça doluyor ped) bi de orta sert polishing ped olsa yeterli olur ama spot tabla ve spot pedler de lazım dar alanlar için. Biraz da tecrübe ile alakalı alınan sonuç, teori başka pratik başka [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Güzelinden bi yün ped (aslında 2-3 tane daha iyi olur uygulama yaptıkça doluyor ped) bi de orta sert polishing ped olsa yeterli olur ama spot tabla ve spot pedler de lazım dar alanlar için. Biraz da tecrübe ile alakalı alınan sonuç, teori başka pratik başka [emoji6]

Teşekkür ederim abi. Tabiki teori ve pratik başka :) şuanda hiçbir bilgim olmadığından ufaktan öğrenmek için soruyorum cevapların için çok sağol :)

ilk uygulamalarımdan açıkçası pek birşey beklemem hare bırakmasam yeter sonrası tecrübe dediğin gibi :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Teşekkür ederim abi. Tabiki teori ve pratik başka :) şuanda hiçbir bilgim olmadığından ufaktan öğrenmek için soruyorum cevapların için çok sağol :)

ilk uygulamalarımdan açıkçası pek birşey beklemem hare bırakmasam yeter sonrası tecrübe dediğin gibi :)

Her yaptığın uygulama seni ileri götürecek, istedigin sonucu almazsan yapamadım diye moralini bozma nasıl yapılmadığını çözmüş olursun. Bol araştır oku ama her yazılana da gözün kapalı kanma kendi tecrüben ile tart, kimin yazdığına bak. Değişken çok var bu işte ufak farklılıklar sonuca fazlaca etki edebilir.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...