Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Geçen heroic i kaçırdık bi yenisi olabilir Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Abi senin arabaya da bakmadım ben di mi ona da bakayım [emoji4] [emoji1] Ne zaman istersen [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Köksal merhaba, lada samaraları biliyorsundur iç trimleri tamamen bakalit. Biraz soluk biraz da ince gözenekleri artık kirlenmiş. Ben kendi imkanımla kapı eşiğinde deneme yaptım kirleri çıkardım ama istediğim gibi olmadı. Canlılık kazandıramadım, bakalitler için nasıl bir ürün tavsiye edersin, hem temizlesin hem canlılık kazandırsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Valla şaka maka kadro gittikçe güzellesiyor. Benim garaja sığmaz isek heroic detailing i ayarlarım [emoji6] kendin kaşındın. garaj büyük mü bari. bir soru sordum cevap vermek yerine gel dedin gelicem ama bu saatten sonra tek gelmem en kısa zamanda yap bir ayarlama artık top sende. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Köksal merhaba, lada samaraları biliyorsundur iç trimleri tamamen bakalit. Biraz soluk biraz da ince gözenekleri artık kirlenmiş. Ben kendi imkanımla kapı eşiğinde deneme yaptım kirleri çıkardım ama istediğim gibi olmadı. Canlılık kazandıramadım, bakalitler için nasıl bir ürün tavsiye edersin, hem temizlesin hem canlılık kazandırsın. Abi yakından çekilmiş bir foto olursa süper olur kendin kaşındın. garaj büyük mü bari. bir soru sordum cevap vermek yerine gel dedin gelicem ama bu saatten sonra tek gelmem en kısa zamanda yap bir ayarlama artık top sende. Detay diyince kendimi tutamıyorum, dokunmak şart 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Umarım yorum yapabileceğin şekilde çekmişimdir resimleri. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Umarım yorum yapabileceğin şekilde çekmişimdir resimleri. Abi genel temizleyici bir ürünü köpük yapan şişede köpük olarak yüzeye sıkıp diş fırçası ile araları temizleyip en sona plastik koruyucu/torpido parlatıcı sıkabilirsin. Zorlu görünen lekelere buharlı temizlik işe yarayabilir, spot test(ufak alanda deneme) yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Genel temizlik ürünü temin ederim, dediğin gibi yaparım, canlılık için de; Şu ürünü önermişiz başka bir konuda http://www.724odeal.com/tr/home/629-torpido-sivi-cila.html Mehmet Abi de şu ürünü önermiş http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kalwax-sut-silikon-sprey-500-ml-02212-pm-otev02212 Bunları denedikten sonra tekrar paylaşırım sonucu, teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Mehmet Abi de şu ürünü önermiş http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kalwax-sut-silikon-sprey-500-ml-02212-pm-otev02212 bundan bende aldım hafta sonu iç kısımda denemeleri yapıcam bakalım nasıl olucak. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 bundan bende aldım hafta sonu iç kısımda denemeleri yapıcam bakalım nasıl olucak. Tamam paylaşırsın Serkan, benim işlem sadece parlatma koruma değil öncesinde temizlik yapmam lazım. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Köksal Bey'e yakın bir semte tayin istiyorum bu tayin döneminde[emoji18] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Yeni silahım kardeşi ile birlikte 10 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Vayy ,hayırlı olsun Köksal, rodajı benim araba da yapabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Vayy ,hayırlı olsun Köksal, rodajı benim araba da yapabilirsin.Abi rodaji aldığım gün bmw 3 kasa gt de yaptım [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 (düzenlendi) Bana cila,wax ne önerirsin amatör işi 21 Mayıs 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Bana cila,wax ne önerirsin amatör işiAbi wax olarak hd poxy wax ı beğeniyorum, yıkama sonrası su ile kurutuyorum aracı, fazla bez sürmeye de gerek kalmıyor. Garajvs de(Giresun'da) uygulamıştım istanbula dönünce video çektim. Garajvs den alabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Oo kanka hayırlı olsun güzelmiş kaça aldın? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Oo kanka hayırlı olsun güzelmiş kaça aldın?Thanks canım, bin papelin biraz üstünde Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Yeni silahların hayırlı olsun abi.Bende bugün koçtaşta pp marka makineye baktım geldim.Sen flex almışsın ya Seni bulmuşken sorayım.Amatör makinelerin kutusundan sadece yün ped çıkıyor.Sünger ped olmuyor.Çok fark var mı pasta ve cila tüm aşamaları yün pedle yapsam ilk aldığımda ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Yeni silahların hayırlı olsun abi.Bende bugün koçtaşta pp marka makineye baktım geldim.Sen flex almışsın ya Seni bulmuşken sorayım.Amatör makinelerin kutusundan sadece yün ped çıkıyor.Sünger ped olmuyor.Çok fark var mı pasta ve cila tüm aşamaları yün pedle yapsam ilk aldığımda ?Yün ped kalın pasta ile ağır asindirici olarak kullanılıyor, hare giderme ve parlaklık için işine yaramaz ama yine de bi aracın çiziklerini almak için kullanabilirsin (sonrasında muhtemelen dağılır). Elinde hare gidermek için de orta ve yumuşak sünger pedler bulunsun 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Yün ped kalın pasta ile ağır asindirici olarak kullanılıyor, hare giderme ve parlaklık için işine yaramaz ama yine de bi aracın çiziklerini almak için kullanabilirsin (sonrasında muhtemelen dağılır). Elinde hare gidermek için de orta ve yumuşak sünger pedler bulunsun Anladım.Peki bir veya iki sünger ped ile bu iş hallolur mu yoksa pasta ,hare giderici ve cila için 3 ayrı ped almam gerekli mi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Anladım.Peki bir veya iki sünger ped ile bu iş hallolur mu yoksa pasta ,hare giderici ve cila için 3 ayrı ped almam gerekli mi Güzelinden bi yün ped (aslında 2-3 tane daha iyi olur uygulama yaptıkça doluyor ped) bi de orta sert polishing ped olsa yeterli olur ama spot tabla ve spot pedler de lazım dar alanlar için. Biraz da tecrübe ile alakalı alınan sonuç, teori başka pratik başka [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Güzelinden bi yün ped (aslında 2-3 tane daha iyi olur uygulama yaptıkça doluyor ped) bi de orta sert polishing ped olsa yeterli olur ama spot tabla ve spot pedler de lazım dar alanlar için. Biraz da tecrübe ile alakalı alınan sonuç, teori başka pratik başka [emoji6]Teşekkür ederim abi. Tabiki teori ve pratik başka şuanda hiçbir bilgim olmadığından ufaktan öğrenmek için soruyorum cevapların için çok sağol ilk uygulamalarımdan açıkçası pek birşey beklemem hare bırakmasam yeter sonrası tecrübe dediğin gibi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Teşekkür ederim abi. Tabiki teori ve pratik başka şuanda hiçbir bilgim olmadığından ufaktan öğrenmek için soruyorum cevapların için çok sağol ilk uygulamalarımdan açıkçası pek birşey beklemem hare bırakmasam yeter sonrası tecrübe dediğin gibi Her yaptığın uygulama seni ileri götürecek, istedigin sonucu almazsan yapamadım diye moralini bozma nasıl yapılmadığını çözmüş olursun. Bol araştır oku ama her yazılana da gözün kapalı kanma kendi tecrüben ile tart, kimin yazdığına bak. Değişken çok var bu işte ufak farklılıklar sonuca fazlaca etki edebilir. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts