Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Köksal, ne zaman gelem? Köksal, bu arkadaş gelince haberim olsun [emoji14] Bu arkadaş gelecek olursa da benim haberim olsun [emoji12] [emoji106] Köksal, bu arkadaşın haberi olunca haberim olsun. Sonra hep beraber Köksal'a.. haber verelim Ufağı büyüğü bilmem, detay deyince enjektör temizliği de olmalı .) Bayran sonrası görüşürüz o zaman. köksal bu arkadaşların geleceği zaman benimde mutlaka haberim olsun. bayram sonuna dut kalır mı? 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Ben de gelmek istiyorum günü şimdiden şeyetsek mi acaba Oradan da Marmara Et'e gidelim yakındı galiba, ramazan sonrası damarlarımızı açarız . Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Ufağı büyüğü bilmem, detay deyince enjektör temizliği de olmalı .) Bayran sonrası görüşürüz o zaman. Abi o kısımdan anlamam ben, wash and wax days diyelim havalı olsun köksal bu arkadaşların geleceği zaman benimde mutlaka haberim olsun. bayram sonuna dut kalır mı? Abi dut şu an bitti gibi, Adnan abinin ağaç yeni açıyor ama yeni hedef orası Ben de gelmek istiyorum günü şimdiden şeyetsek mi acaba Oradan da Marmara Et'e gidelim yakındı galiba, ramazan sonrası damarlarımızı açarız .Evet yakın sayılır olabilir aslında, bu ara full mesaiye kalıyorum bindiğim 2 taksiden birinin şoförü önünden geçerken övüyor mekanı 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Abi o kısımdan anlamam ben, wash and wax days diyelim havalı olsun daha önce kil, glaze wax falan demiştin ondan sormuştum, Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 (düzenlendi) daha önce kil, glaze wax falan demiştin ondan sormuştum, Aynen abi teklifim geçerli ve kısmet olursa yapıcaz Anlamadığım kısmı enjektör temizliği yapmak 1 Haziran 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Aynen abi teklifim geçerli ve kısmet olursa yapıcaz Anlamadığım kısmı enjektör temizliği yapmak Depoya bir bardak benzin atarız. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 (düzenlendi) Abi dut şu an bitti gibi, Adnan abinin ağaç yeni açıyor ama yeni hedef orası Ağaçta dut olduğu sürece ne zaman isterseniz sormaya bile gerenk yok [emoji106] Yukarıda ki aktivitelerden ben de faydalanacak miyim ? [emoji41] Az çok elim yatkındır çıraklık yaparım [emoji12] Hem benim polisaj makinem de var biliyoruz mu [emoji30] 1 Haziran 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Ağaçta dut olduğu sürece ne zaman isterseniz sormaya bile gerenk yok [emoji106] Yukarıda ki aktivitelerden ben de faydalanacak miyim ? [emoji41] Az çok elim yatkındır çıraklık yaparım [emoji12] Hem benim polisaj makinem de var biliyoruz mu [emoji30] Abi 2 hatta 3 koldan gireriz yoksa bi arabanın polisajı bikaç saatte bitecek iş değil. Sen de Hüseyin abinin fuşyonda antrenman yapmış olursun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 Selamlar arkadaşlar, Heroic Detailing`deki son detay buluşmasında detailbox tan aldığım 1 mayısta da uyguladığım ürünü paylaşayım dedim. Ürün deneme boy olmasına rağmen elinin ayarı olan birine rahatça yetiyor da artıyor (jantin şekli de önemli elbet). Ürünü sürüp 15-20 sn sonra sildim (öncesinde güzel bir temizlik tabi ki). Ürünün uygulaması kolay sür sil denilebilir. Bıraktığı his kaygan değil daha sert ve mat (sonax pnsde de aynı hissi aldım). Janta pek ürün kullanmam aslında (diğer ürünlerle kıyas yapamıyorum), temizliği kolaylaştırıyor ama suyu görünce pırıl pırıl yüzey bırakmıyor. Kurumuş kiri çözmekte beklediğim gibi olsa da esas olayı kuş pisliği gibi durumlarda. Bikaç foto ile mevzuya can gelsin (okumaktan sıkıldınız çok normal) Küçük Boy , uygulama 1 mayısta yapıldı 15 Mayıs bahçe hortumu ile ıslatıp parmakla kir durumuna bakıyorum Bu kirlerin çıkması için jant temizleyiciye gerek kalmadı şampuan+jant fırçası yeterli oluyor (boyadaki kir bile tek yıkamada çıkmazken jant kirinin çıkmasını beklemek fazla olur bence). 27 Mayıs Yağmur yağarken hızlıca ıslak mendille sildim (bikaç sn sürdü) ve mendil kuru bile olsa çıkacak gibi çok kolay temizlendi. Pek boncuk yapıp kendini gösteren bir ürün değil ama elimden geldiğince ömrünü takipte olacağım. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 tek janta 1 tüp mü? ki rmi çıkarıyor ? kaplamama mı yapıyor? Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Abi kuş nasıl sektirmiş oraya çok merak ettim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 (düzenlendi) tek janta 1 tüp mü? ki rmi çıkarıyor ? kaplamama mı yapıyor?Abi 60 ml ile böyle 3-4 takım jant yaparım. Koruma ürünü bu, boya koruma yerine jant koruma (ikisi de boyalı yüzey aynı kategoride aslında).Abi kuş nasıl sektirmiş oraya çok merak ettim Bende öyle bi şans var ki cam açıkken kapıdaki kol dayama yerine bile denk getirdiler (fotoyu bulamadım bulunca eklicem) [emoji1]Edit: buldum 23 Haziran 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Abi kuş nasıl sektirmiş oraya çok merak ettim İnce düşünmüştür . ben aracıma normal cila atarken başka bir süngerle jantlarada sürüyorum yıkanınca boncuk boncuk kalıyor ve kir çabuk çıkıyor . Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Çöl mağduru bahtsız bedevim benim 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Sen çok şanslı bir adamsın biiyoruz .. Ürünün koruma özelliği daha ön planda sanırım .. Parlaklık ya da boncuklanma 2. plan ... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Haziran 2016 Yazar Paylaş 24 Haziran 2016 Sen çok şanslı bir adamsın biiyoruz .. Ürünün koruma özelliği daha ön planda sanırım .. Parlaklık ya da boncuklanma 2. plan ... Gelirken St jantlari da getir onları da kaplayalim Jantlarda malum koruma ön planda olduğundan dediğin gibi boncuk 2. planda. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Köksal Bey bu farları neyle temizliyorsunuz, sıfır gibi olmuş.İç kısımlar için far veya stop sökülür yükseklik motoru vs daha sonra ince çekilmiş talaş içine 1-2 damla pril talaş ılık su ile yumuşatılır daha sonra farın stopun içine talaşlar dökülür bi miktar su ile heryerine temas edicek şekilde çalkalanır daha sonra bolsu ile durulanır durulama suyunu saf su ile yaparsanız kireç olayını bi nebze engellemiş olursunuz Olayı budurSM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 İç kısımlar için far veya stop sökülür yükseklik motoru vs daha sonra ince çekilmiş talaş içine 1-2 damla pril talaş ılık su ile yumuşatılır daha sonra farın stopun içine talaşlar dökülür bi miktar su ile heryerine temas edicek şekilde çalkalanır daha sonra bolsu ile durulanır durulama suyunu saf su ile yaparsanız kireç olayını bi nebze engellemiş olursunuz Olayı budur SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Deşifre oldun [emoji23] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Selamlar arkadaşlar, Geçenlerde detaycı ortamında sohbet ederken gözüme takılan mevzuya müdahale edeyim dedim etmisken de videoya alalım dedik. Başta hafif argo olsa da çok abartı olmadığından paylaşayım dedim. Umarım ihtiyacınız olmaz. 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Bugün arkadaş uğradı tamponu hasar almış yırtık olduğu için tam anlamıyla yapamasakta göçüğü toparladık Tamponun arkasında koruma barı olduğundan arkadan ulaşmak imkansızdı. Autoking de tamire gidecek muhtemelen(ilk haline mini onarıma girmez vs vs yokuş ma sürmüşler). 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Tazyikli su halleder. Kesinlikle ovalamadan iyi çalışma eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 On numara taktik. Kesinlikle ıslatıp çözülmesini beklemek gerekir. Sürdüğünüz an bitti. İzi kalır 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Tazyikli su halleder. Kesinlikle ovalamadan iyi çalışma eline sağlık. Tek başına yetmediği zamana çok denk geldim [emoji6] Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Tazyikli su halleder. Kesinlikle ovalamadan iyi çalışma eline sağlık. Pislikle birlikte verniğin kalktığına bi kere şahit olunca tutmaya cesaret edemiyor insan tazyikli suyu abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts