İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Garajı

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Serkan Aktay

Ben bunu yillardir kagit mendil ile yapiyorum. Bir parca mendili ustunu koyuyorum sonra suyla islatiyorum. Hemen cikiyor ve bezi yikama derdi olmuyor.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bizim buranın havyanları senelik sıçıyor. Dün tavanda 10 cm çapında pislik temizledim

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Ben gördüğümde ıslak mendille kolayca çıkarıyorum bizim memleketin kuşları kaliteli yiyemiyor heralde sıkıntı yok :D

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Kullandığınız ürün Sonax BSD değil mi? Aracımda birkaç yıkamada bir uyguluyorum ben BSD'yi.Güneş altında bir hafta park halinde duran aracımdaki kuş pisliğini bir bardak su dökerek yerinden kaldırıyor. Bez vs. kullanmıyorum bile.Suyu döküyorum pislik su ile akıp gidiyor.Yüzeyde kaygan bir film tabakası oluşturuyor.Aracı yıkarken daha az su ve efor sarf ediyorum. Ürünün reklamını yapmış gibi oluyorum ama cidden çok güzel ve kaliteli bir ürün :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Basit bir şey gibi görünen ama önemli bir konu bence paylaştığın şey Köksal abi, millet yumuşatmadan ovarak çıkartmayı daha çok tercih ediyor ama seninki gibi yumuşatma en etkili ve sorunsuzu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Bizim buranın havyanları senelik sıçıyor. Dün tavanda 10 cm çapında pislik temizledim

Sizin oralarda uçan hindi falan mı var acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kullandığınız ürün Sonax BSD değil mi? Aracımda birkaç yıkamada bir uyguluyorum ben BSD'yi.Güneş altında bir hafta park halinde duran aracımdaki kuş pisliğini bir bardak su dökerek yerinden kaldırıyor. Bez vs. kullanmıyorum bile.Suyu döküyorum pislik su ile akıp gidiyor.Yüzeyde kaygan bir film tabakası oluşturuyor.Aracı yıkarken daha az su ve efor sarf ediyorum. Ürünün reklamını yapmış gibi oluyorum ama cidden çok güzel ve kaliteli bir ürün :)

Evet sonax bsd, illa bu ürün olacak diye bi kural yok tabi ki. Bsd yi ben de begeniyorum. Maksat yöntemi göstermek ;)

Basit bir şey gibi görünen ama önemli bir konu bence paylaştığın şey Köksal abi, millet yumuşatmadan ovarak çıkartmayı daha çok tercih ediyor ama seninki gibi yumuşatma en etkili ve sorunsuzu.

Yeni veya cıvık halde iken silmesi elbet kolay ama martı gibi bazı kuşların atıkları diğerlerine göre daha zorlu oluyor ve kurumuş haline haldır huldur girişmek boyaya zarar veriyor. Önemli olan en hafif müdahale ile durumu kurtarmak. Less is more [emoji6]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

uzun süre ıslak olması esas...

en bedava çözüm: gazte kağıdını ıslatın bekleyin ıslatın bekleyın ıslatın bkleyin..... ıslatın bekleyin.... hamur gibi olunca çekip alın..

Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak

Sizin oralarda uçan hindi falan mı var acaba

Yok Hocam Uçan Martı lar çok fazla kocaeli de  :)  Bu arada bende de aynı sorun var. İstinasız her sabah işe gitmeden bi temizlik yapıyoruz . Bulunduğumuz bölgede şehir ışıkları (apartman,cafe,sokak lambaları vs )çok fazla olduğu için mübarek hayvanlar sabaha kadar uçuyor. :angry:

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül
(düzenlendi)

Gelirken St jantlari da getir onları da kaplayalim ;)

Jantlarda malum koruma ön planda olduğundan dediğin gibi boncuk 2. planda.

Üzerinde mi getireyim ayrı olarak mı :)

tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Üzerinde mi getireyim ayrı olarak mı :)

Ayrı getirirsen geri götüremeyebilirsin [emoji1]
Yorum bağlantısı

uzun süre ıslak olması esas...

en bedava çözüm: gazte kağıdını ıslatın bekleyin ıslatın bekleyın ıslatın bkleyin..... ıslatın bekleyin.... hamur gibi olunca çekip alın..

İdolümsün abi.

Yorum bağlantısı

İshal o burada da var :)
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kuş pisliklerini böyle temizlemeye kalksam hergün yarım saatimi harcamam lazım arabanın başında :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Selamlar arkadaşlar,

Geçen yaz yaptığım bir testi paylaşayım dedim (bugüne kısmetmiş). Araç 2006 300 küsür bin kmlerde ranger. Yedek parçacı kuzenimin köy-sanayi-yayla neresi olursa patır kütür girdiği bir araç. Izinde memlekette iken baktım araba iyice sararmış, Garajvs Ziya abiyle sohbet ederken(ikisi de Giresun sanayisinde komşu) aklımıza geldi, hallederim dedim.

Malzemeler (yedek mermi olsun diye fazladan aldım ama gerek kalmadı speed yetti), sıfır tabla lı ped ve Ziya abinin rotary flex

9fa3deb59048dba925c4ea7a21c02363.jpg

Olay sadece zift sandım Decabit le girdim ama fayda etse de tam beyazlığı yakalayamadım (köprüyü geçeli çok olmuş), bu arada fotoların sırası karışık olabilir

cb08d3186545fe0d3c0d134dd8fdac0d.jpg

f23838c80e782965dbe29ae6ab93934f.jpg

eeda352b9fde57045315612be1c7fc10.jpg

7392379b02cb3ab8a34816a49a16db9a.jpg

6f16575402a0b5b956e6fb818ab1462e.jpg

eff3f973cebe561b68d9b8bd81b56ebc.jpg

7354fb987445f03aedc2bfdc62b602d5.jpg

b06d6bc30d01cd9634cbdefc03654b16.jpg

77249428f04343d54eb136e4840ada48.jpg

Bu şekilde bütün aracı hızlıca geçtim (tam sanayi işi oldu) ama sonuçtan herkes memnun kaldı.

Ürün hakkındaki yorumum, kullanımı kolay(Ağustos öğle sonrası gölgede kuruma sorunu yaşamadım) cutting seviyesi beklediğim gibi (orta seviye kesme özelliği sunuyor, pedle bunu arttırmak azaltmak size kalıyor). Orta sert veya biraz yıpranmış boyalarda güzel sonuç vereceğini düşünüyorum. 0.5 lt lik ambalajı ile çeyiz de yer alması gereken bi ürün.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

kağıt peçeteyi ıslatıp pisliğin üzerinde biraz bekletmek, sonra silmek. hepsi bu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...