Mustafa Özcan 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Üstüne bide yumuşatıcı iyi gider. 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Valla ben de ıslak mendille temizliyordum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Valla benim boya iyi dayanıklıymış didim Haldır huldur ne bulursam dalıyorum ya ben... Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Ben bunu yillardir kagit mendil ile yapiyorum. Bir parca mendili ustunu koyuyorum sonra suyla islatiyorum. Hemen cikiyor ve bezi yikama derdi olmuyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Bizim buranın havyanları senelik sıçıyor. Dün tavanda 10 cm çapında pislik temizledim 5 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Ben gördüğümde ıslak mendille kolayca çıkarıyorum bizim memleketin kuşları kaliteli yiyemiyor heralde sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Alper Keskin 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Kullandığınız ürün Sonax BSD değil mi? Aracımda birkaç yıkamada bir uyguluyorum ben BSD'yi.Güneş altında bir hafta park halinde duran aracımdaki kuş pisliğini bir bardak su dökerek yerinden kaldırıyor. Bez vs. kullanmıyorum bile.Suyu döküyorum pislik su ile akıp gidiyor.Yüzeyde kaygan bir film tabakası oluşturuyor.Aracı yıkarken daha az su ve efor sarf ediyorum. Ürünün reklamını yapmış gibi oluyorum ama cidden çok güzel ve kaliteli bir ürün 2 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Basit bir şey gibi görünen ama önemli bir konu bence paylaştığın şey Köksal abi, millet yumuşatmadan ovarak çıkartmayı daha çok tercih ediyor ama seninki gibi yumuşatma en etkili ve sorunsuzu. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Bizim buranın havyanları senelik sıçıyor. Dün tavanda 10 cm çapında pislik temizledim Sizin oralarda uçan hindi falan mı var acaba 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Kullandığınız ürün Sonax BSD değil mi? Aracımda birkaç yıkamada bir uyguluyorum ben BSD'yi.Güneş altında bir hafta park halinde duran aracımdaki kuş pisliğini bir bardak su dökerek yerinden kaldırıyor. Bez vs. kullanmıyorum bile.Suyu döküyorum pislik su ile akıp gidiyor.Yüzeyde kaygan bir film tabakası oluşturuyor.Aracı yıkarken daha az su ve efor sarf ediyorum. Ürünün reklamını yapmış gibi oluyorum ama cidden çok güzel ve kaliteli bir ürün Evet sonax bsd, illa bu ürün olacak diye bi kural yok tabi ki. Bsd yi ben de begeniyorum. Maksat yöntemi göstermek Basit bir şey gibi görünen ama önemli bir konu bence paylaştığın şey Köksal abi, millet yumuşatmadan ovarak çıkartmayı daha çok tercih ediyor ama seninki gibi yumuşatma en etkili ve sorunsuzu.Yeni veya cıvık halde iken silmesi elbet kolay ama martı gibi bazı kuşların atıkları diğerlerine göre daha zorlu oluyor ve kurumuş haline haldır huldur girişmek boyaya zarar veriyor. Önemli olan en hafif müdahale ile durumu kurtarmak. Less is more [emoji6] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Islak mendil, cozmezse kuru mendili islatarak devam ediyorum ben hep Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 uzun süre ıslak olması esas... en bedava çözüm: gazte kağıdını ıslatın bekleyin ıslatın bekleyın ıslatın bkleyin..... ıslatın bekleyin.... hamur gibi olunca çekip alın.. Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Sizin oralarda uçan hindi falan mı var acaba Yok Hocam Uçan Martı lar çok fazla kocaeli de Bu arada bende de aynı sorun var. İstinasız her sabah işe gitmeden bi temizlik yapıyoruz . Bulunduğumuz bölgede şehir ışıkları (apartman,cafe,sokak lambaları vs )çok fazla olduğu için mübarek hayvanlar sabaha kadar uçuyor. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 (düzenlendi) Gelirken St jantlari da getir onları da kaplayalim Jantlarda malum koruma ön planda olduğundan dediğin gibi boncuk 2. planda. Üzerinde mi getireyim ayrı olarak mı 26 Haziran 2016 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Üzerinde mi getireyim ayrı olarak mı Ayrı getirirsen geri götüremeyebilirsin [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 uzun süre ıslak olması esas... en bedava çözüm: gazte kağıdını ıslatın bekleyin ıslatın bekleyın ıslatın bkleyin..... ıslatın bekleyin.... hamur gibi olunca çekip alın.. İdolümsün abi. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Bizim buranın havyanları senelik sıçıyor. Dün tavanda 10 cm çapında pislik temizledimİshal o burada da var Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Kuş pisliklerini böyle temizlemeye kalksam hergün yarım saatimi harcamam lazım arabanın başında 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 Selamlar arkadaşlar, Geçen yaz yaptığım bir testi paylaşayım dedim (bugüne kısmetmiş). Araç 2006 300 küsür bin kmlerde ranger. Yedek parçacı kuzenimin köy-sanayi-yayla neresi olursa patır kütür girdiği bir araç. Izinde memlekette iken baktım araba iyice sararmış, Garajvs Ziya abiyle sohbet ederken(ikisi de Giresun sanayisinde komşu) aklımıza geldi, hallederim dedim. Malzemeler (yedek mermi olsun diye fazladan aldım ama gerek kalmadı speed yetti), sıfır tabla lı ped ve Ziya abinin rotary flex Olay sadece zift sandım Decabit le girdim ama fayda etse de tam beyazlığı yakalayamadım (köprüyü geçeli çok olmuş), bu arada fotoların sırası karışık olabilir Bu şekilde bütün aracı hızlıca geçtim (tam sanayi işi oldu) ama sonuçtan herkes memnun kaldı. Ürün hakkındaki yorumum, kullanımı kolay(Ağustos öğle sonrası gölgede kuruma sorunu yaşamadım) cutting seviyesi beklediğim gibi (orta seviye kesme özelliği sunuyor, pedle bunu arttırmak azaltmak size kalıyor). Orta sert veya biraz yıpranmış boyalarda güzel sonuç vereceğini düşünüyorum. 0.5 lt lik ambalajı ile çeyiz de yer alması gereken bi ürün. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Ellerine emeğine sağlık kardeş, güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 kağıt peçeteyi ıslatıp pisliğin üzerinde biraz bekletmek, sonra silmek. hepsi bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts