Varol Güner 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 aynı sorun bende de var.nasıl tamir edildiğini öğrenebilir miyim 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Benim gibi çakmağa takılandan alın, hem 300 watt hemde bozulmuyor... Vesile ile evdeki elektrikli süpürge bu cihaz ile araçta çalışırmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Çalışmaz. Süpürge 2000 watt. 45 kilo 2.2 KVA jeneratörle çalışır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Vesile ile evdeki elektrikli süpürge bu cihaz ile araçta çalışırmı? Evdeki küçük şarjlı süpürge bundan şarj edilebilir.. Yorum bağlantısı
Varol Güner 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 araçta varken kullanalım.küçük bir oto elektrikçiye gittim.sorunu anlayamadım servise götür dedi.cengiz bey den sorunu nasıl hallettiğini öğrenebilseydim yii olurdu.ö.m da attım ama daha dönmedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 (düzenlendi) oto elektrikçi değil laptop tamircisi yapabilir bence. bir sorun. kapasitör kurumuş olabilir mi diye de ekleyin. Kapasitör değilse transistör yanmış olabilir düşük ihtimal. o da değişir. ama laptop tamircisi (gerçek tamirci) ancak becerir. oto elektrikçisine devreyi söktürün kabloları da hangisi ne kağıda yazın elinize alın götürün şeklinde de olabilir. olmazsa yeni aldığınız kutuluyu aynı yuvaya monte etme şansı da olur. (içini sökerek). 15 Aralık 2011 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 araçta varken kullanalım.küçük bir oto elektrikçiye gittim.sorunu anlayamadım servise götür dedi.cengiz bey den sorunu nasıl hallettiğini öğrenebilseydim yii olurdu.ö.m da attım ama daha dönmedi. Kargo bedelini karşılayın ücretsiz onarımını yapayım. 2 Yorum bağlantısı
Varol Güner 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 ben iyisi mi önce bir servise götüreyim sorun neymiş baksınlar ona göre birşeyler yapayım. Kargo bedelini karşılayın ücretsiz onarımını yapayım. karşılarım hocam sorun değil.konvertörü mü sökmem gerekecek? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Servis tam teşhisi koysun, eğer invertör bozuk ise biz devreye girelim. 1 Yorum bağlantısı
Varol Güner 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 tamam hocam önce bir servise göstereyim invertör bozuk derse sana göndereyim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Tamamdır. Bu arada benim ortağa sordum. onunda aracında var. Açma kapama düğmesi yokmuş. Hiçte sağlıklı değil aslında. Bana kalsa güç hattına on-off düğmesi koyarım boşu boşuna açık kalmaz ve ömrünü tüketmez. 1 Yorum bağlantısı
Varol Güner 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 vallahi hocam ben anlamam.cumartesi gününe servis için randevu aldım.cumartesi baktırayım.invertör arızalıysa hemen sana gönderirim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Tamamdır. Bu arada benim ortağa sordum. onunda aracında var. Açma kapama düğmesi yokmuş. Hiçte sağlıklı değil aslında. Bana kalsa güç hattına on-off düğmesi koyarım boşu boşuna açık kalmaz ve ömrünü tüketmez. Sen ekle işte,olsaydı iyi olurdu falan diyeceğine.. Hatta fanda ekle, pervanesi 3 kanatlı olsun iyi soğutur.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Bana kalsa demişsin ya ondan dedim, yani sana kalmış işte... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Bende senin arabana ayna kokusu takarım...Elimden gelen bu ne yapayım... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Bende senin arabana ayna kokusu takarım...Elimden gelen bu ne yapayım... Birde boydan posterini basarsın 2 Yorum bağlantısı
Akif Özkan 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Tamamdır. Bu arada benim ortağa sordum. onunda aracında var. Açma kapama düğmesi yokmuş. Hiçte sağlıklı değil aslında. Bana kalsa güç hattına on-off düğmesi koyarım boşu boşuna açık kalmaz ve ömrünü tüketmez. Yükte olmadığı sürece çalışmamış olmuyormu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Yükte olmadığı sürece çalışmamış olmuyormu ? Çalışıyor ancak düşük güç tüketiyor. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Peki bu cihaza, laptop, şarjlı süpürge dışında hangi cihazları bağlayabiliriz. Anladığım kadarıyla üretilen watt önemli. Birde araç çalışmıyorken de kullanılır mı? Örneğin kış ayında araç içinde elektrikli battaniye ile uyumak zorunda kaldık ,işe yarar mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Peki bu cihaza, laptop, şarjlı süpürge dışında hangi cihazları bağlayabiliriz. Anladığım kadarıyla üretilen watt önemli. Birde araç çalışmıyorken de kullanılır mı? Örneğin kış ayında araç içinde elektrikli battaniye ile uyumak zorunda kaldık ,işe yarar mı? Araç kitapcığında ürünün sunduğu güç nedir bakmanız lazım. Kuga'da araç çalışmıyorken İnverter'de kapanıyor. Eğer kontağa bağlı olsa ve sizin örnekten yola çıkarak elektrikli battaniye kullansak 4-5 saatte akü zayıflar, cihaz düşük gerilimden kapanır, marş için size bişe bırakmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Eğer elektrikli battaniye çalıştıracak kadar güç verecek olursa ben arabadan eve hat döşer arabadan harcarım evin elektriğini Günde 3 saat kullansam yeter.. Hanım ütüleri ordan yapsın.. Geçen birisi de bana telefon açmış, matkap çalıştırabilir miyim diyordu Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Eğer elektrikli battaniye çalıştıracak kadar güç verecek olursa ben arabadan eve hat döşer arabadan harcarım evin elektriğini Günde 3 saat kullansam yeter.. Hanım ütüleri ordan yapsın.. Geçen birisi de bana telefon açmış, matkap çalıştırabilir miyim diyordu Darbelimiymiş matkap? Napsın adam, belki evden uzakta matkap kullanması gerekmiştir. Orada prizi görünce insan, doğal olarak neler takılır neler takılmaz diye pek düşünmüyor, cahilliğimize verin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts