Mehmet Göktürk 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 (düzenlendi) araçlarımızın alternatörleri 90A ya da 120A(ısıtmalı koltuk kış paketi vs) oluyor. bu da 1000W gibi birşeydir. yüksek güçlü inverter satılıyor. Bağlayıp kullanabilirsiniz. 2000W felan bulunur. fiyatları 750-1000 lira civarıdır. (tam sinüs değil olanlar). Bunlar matkap vs çalıştırır. 10 dakika felan kullanılabilir aküden. 15 Aralık 2011 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 15 Aralık 2011 Yazar Paylaş 15 Aralık 2011 aynı sorun bende de var.nasıl tamir edildiğini öğrenebilir miyim Sorununuzu yeni okudum. Benim konvertor sorunumu karaköyde bi elektronikçi önce tamir etti sonra cihazın kendine has bi yazılım sayesin çalıştığını fark edince işe yaramayacağını anladı. Aynı kutu ve kablo ile fişi kullanarak 100 w gücünde orjinal kutunun içine kende geliştirdiği cihazı yaptı. (Buna ileveten bende anahtar ilave ederek konsolun iç kısmına anahtarı monte ettim. Aksi taktirde araç bi kaç gün içinde hiç çalışmaz ise aküyü zayıflattığını keşfettim.) Sorunsuz şekilde gerek cep telefon gerekse laptop şarj edebiliyorum. İşim bitince anahtarı kapıyorum. Günlerce araç kullanmadığım halde akümde zayıflamıyor artık. Diğer bir çözümde Ford Focus Yedek Parçacılarda hasarlı araçlardan çıkartılmış 2. el temin edebilirsiniz. Ortama 200 TL. Benim önerim tamir ettirmeyi deneyin olmassa içine yenisini taktırın ve kendiniz monte edin. Yorum bağlantısı
Barış Yalçınkaya 19 Ekim 2013 Paylaş 19 Ekim 2013 Benim arızalı olan invertörü Servet Aydin'in tavsiyesi uzerine Murat Bey'e tamir icin birakmistim. Bayramin ilk gunu mujdeyi verdi. Servis bedeli 2.000 tl olan Invertor, elektronik ustasi bacanağı tarafindan tamir edildi. Suan gayet guzel calisiyor. Murat DERE beyefendiye ilgisi ve buyuk yardimlari icin tesekkurler. 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Ekim 2013 Paylaş 19 Ekim 2013 Benim arızalı olan invertörü Servet Aydin'in tavsiyesi uzerine Murat Bey'e tamir icin birakmistim. Bayramin ilk gunu mujdeyi verdi. Servis bedeli 2.000 tl olan Invertor, elektronik ustasi bacanağı tarafindan tamir edildi. Suan gayet guzel calisiyor. Murat DERE beyefendiye ilgisi ve buyuk yardimlari icin tesekkurler. Yau Barış, "beyefendi, meyefendi", utanma duygum olsa utanacaktım ha. Bana "Murat Abi", burda "beyefendi", olur mu olm? Yapar benim bacanaam, "yapılmaz" denen neleri yaptı. Forumda konuları var, merak eden bulur. Şu tembelliği bir geçse daha neler yapacak. O kadar ki, tembellik diye bir din bulsa yayamaz. İlk gazı doğru verecen, gazı aldı mı gider gaari. Güle güle kullan Barış'çım. İnşallah tekrar sorun çıkarmaz. "Hiç uğraşma, yenisini al." diyenlere de bacanaamın selamı var. (O söylemedi de, ben söylüyom.) Ekiekiekieieee... 2 1 Yorum bağlantısı
ömür ersoy 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 arkadaşlar benimde şarj takılı iken aracı çalıştırınca gelen akım gitti öyle duruyo o günden beri inverteri cıkartmak için de uğraşamadım çok zahmetlimi acaba sökmem için nerden başlamam gerek. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 arkadaşlar benimde şarj takılı iken aracı çalıştırınca gelen akım gitti öyle duruyo o günden beri inverteri cıkartmak için de uğraşamadım çok zahmetlimi acaba sökmem için nerden başlamam gerek. Öncelikle sigortaları kontrol ettiniz mi ? Yorum bağlantısı
ömür ersoy 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Servis degismesi gerektigini soylemisti Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Servis degismesi gerektigini soylemisti Önce siz yine de sigortasını kontrol edin, sonra kolçağı komple sökersiniz.. Vites çerçevesi sağ dizinizin kenarındaki plastik de dahil sökülüyor sonra içinden inverter kolayca çıkar.. Yorum bağlantısı
Yusuf Gürsoy 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Aylar sonra hortlatıyorum herkese iyi akşamlar. Aracıma iMac bağlayınca eski bir iMac de olsa o günden beri priz çalışmamaya başladı... Öncelikle sigortacıya gittim kaput altındakilere baktı sorun yok dedi. Başka bir yerde mi sigortası acaba ? Daha sonra bunu nasıl sökebiliriz. Elim yatkın ancak herhangi bir vida falan sökmem gerekiyor mu ? İstanbuldayım nerede yaptırabilirim ? Yaptıran arkadaşa kargolasam bana yaptırabilir mi acaba ? Teşekkürler şimdiden. Bir abimiz kendi yapabileceğini söylemiş ama göndersem bakar mı hala uğraşıyor mu Hayırlı forumlar. Yorum bağlantısı
Yusuf Gürsoy 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 yok mu bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar ? Yorum bağlantısı
Yusuf Gürsoy 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 İyi ve kazasız günler. Aracım 2009 Focus Titanium Benzin+LPG Araçta bulunan prize biraz aceleci davranarak iMac bağlamıştım. Daha önce çalışıyordu. Sanırım sonradan akım değeri yüksek gelince transistörlerini yakmış. Çünkü tüm sigortalarını kontrol ettirdim. Eğer kolçak altında sigorta varsa bilemiyorum ona bakıtmadım. Servis masraf için bin liralardan bahsediyor. Forumda eski bir konuda 40 50 liraya tamir edildiği yazılmış. Sordum ama cevap gelmedi eski bir konu. Yaptıran ya da gönderebileceğim yapabilecek olan var mı? 50 100 liraya kadar karşılayabilirim. İstanbul içinde bir yer varsa götürebilirim perpaya yakınım. Şu an benim için elzem değil. Çift çakmaklık olduğundan aramıyorum ama takıntı işte. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Yok mu bilen kaldık böyle Bilen birileri olsa mutlaka cevaplar Yusuf bey Yeni konu açmanıza gerek yok. Forumda her konu mutlaka okunur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Servet AYDIN Sedef İstif Makinaları sanayi ve Ticaret Ltd şti İnönü mahallesi güzeller osb galvano sanayi sitesi cumhuriyet caddesi 2/21 Gebze Kocaeli Gönderin bakalım neler yapabiliriz 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Servet AYDIN Sedef İstif Makinaları sanayi ve Ticaret Ltd şti İnönü mahallesi güzeller osb galvano sanayi sitesi cumhuriyet caddesi 2/21 Gebze Kocaeli Gönderin bakalım neler yapabiliriz Gönderiyom, daılalım mı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Gönderiyom, daılalım mı?Ne gönderiyon la Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Daha önce bu inverteri şu linkteki gibi 350'likle değişen var mı? Yuvası 121*90*40 cm yazmış birisi. S-link sitesinde de çok yakın değerler var ama biraz büyük: 122*89*47 uydurabilen oldu mu? Ne gönderiyon la 230v çalışmıyor King. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 (düzenlendi) Gönder gelsin, hallederiz King'im seni yormadan önce şu uyar mı bir bakacağım. Hatta belki sigortası yanmıştır, elimde 20'lik yedeği var ilk ona bakacağım. Ben beceremezsem sana gönderirim. Ellerinden öpüyorum. Şu 2 Haziran 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Orjinal yeri nasıl bilgim yok Emre. Ha buda iş görür illaki Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Orjinal yeri nasıl bilgim yok Emre. Ha buda iş görür illaki Bir kere kazara kolçağı temizlerken farketmiştim. Yarın boşluk bulursam bir ameliyat edeceğim. Muhakkak yer vardır o mağarada abi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Orjinal yeri nasıl bilgim yok Emre. Ha buda iş görür illakiHer şeyini söktüm soketine ulaşamadım abi, kolçağı sökmeyi bilmediğim içşn geri topladım...20'lik sigortasını şöyle telle bypass etmişler. Yanacak sigorta olmadığı için sanırım inverter yandı... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 O ne yahu orjinali beyinden korumalı. buna sağlam girmişler öncesinde. elektrik şakay gelmez sonuçları kötü olur Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 O ne yahu orjinali beyinden korumalı. buna sağlam girmişler öncesinde. elektrik şakay gelmez sonuçları kötü olur Aklım almadı zaten abi. Yedeği vardı hemen değiştirdim... Yorum bağlantısı
Yavuz Urhan 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 -konuyu hortlatmış olacağım ama benimde aynı sorun var prize takıyorum 2-3 sn. çalışıyo hemen elektriği kesip prizin kenarındaki küçük sarı ışık yanıp sönmeye başlıyo. sigortası takılı olmasa hiç çalışmaz.-sorunu çözenler çözüm yolunu yazarlarsa çok faydalı olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts