Cengiz Yılmaz 17 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2019 Merhaba, Çıkmacıdan kullanılmış ınverter alıp yerine taktım. İşçiliği polen filtresi değiştirmek kadar zahmetli. İşçilik 30 dakkanızı alabiliyor. Şu anda eskisini yedek olarak saklıyorum. İhtiyacı olan arkadaş varsa buradan ulaşıp benimle irtibata geçebilir. 100 liraya vermeyi düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 1 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2019 Yusuf Gürsoy yazdı: İyi ve kazasız günler. Aracım 2009 Focus Titanium Benzin+LPG Araçta bulunan prize biraz aceleci davranarak iMac bağlamıştım. Daha önce çalışıyordu. Sanırım sonradan akım değeri yüksek gelince transistörlerini yakmış. Çünkü tüm sigortalarını kontrol ettirdim. Eğer kolçak altında sigorta varsa bilemiyorum ona bakıtmadım. Servis masraf için bin liralardan bahsediyor. Forumda eski bir konuda 40 50 liraya tamir edildiği yazılmış. Sordum ama cevap gelmedi eski bir konu. Yaptıran ya da gönderebileceğim yapabilecek olan var mı? 50 100 liraya kadar karşılayabilirim. İstanbul içinde bir yer varsa götürebilirim perpaya yakınım. Şu an benim için elzem değil. Çift çakmaklık olduğundan aramıyorum ama takıntı işte. Şimdiden teşekkürler. Merhaba, Ben Karaköy Selanik paşajında 40₺ 100 vat yaptırmıştım. Daha önce özelden yazmıştım sanırım size. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 21 Haziran 2020 Yazar Paylaş 21 Haziran 2020 Yusuf Gürsoy yazdı: İyi ve kazasız günler. Aracım 2009 Focus Titanium Benzin+LPG Araçta bulunan prize biraz aceleci davranarak iMac bağlamıştım. Daha önce çalışıyordu. Sanırım sonradan akım değeri yüksek gelince transistörlerini yakmış. Çünkü tüm sigortalarını kontrol ettirdim. Eğer kolçak altında sigorta varsa bilemiyorum ona bakıtmadım. Servis masraf için bin liralardan bahsediyor. Forumda eski bir konuda 40 50 liraya tamir edildiği yazılmış. Sordum ama cevap gelmedi eski bir konu. Yaptıran ya da gönderebileceğim yapabilecek olan var mı? 50 100 liraya kadar karşılayabilirim. İstanbul içinde bir yer varsa götürebilirim perpaya yakınım. Şu an benim için elzem değil. Çift çakmaklık olduğundan aramıyorum ama takıntı işte. Şimdiden teşekkürler. Merhaba Sorun hala devam ediyorsa Karaköyde Selanik pasajında elektronikçiler yapıyor. Benim yaptırdığım dükkan kapatmış. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Recommended Posts