Bahadır Çınar 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Yeni LCD TV alınca kablotv den dijital yayına geçelim dedik. Internette araştırma yaptım. Fiyat performans açısından Teledünya cazip görünüyor. Aranızda abone olan var mı? Memnunmusunuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Oldukça cazip, hatta interneti de dahil edebiliyorsunuz, bizim kablo üyeliğimiz apartmanca olduğundan , geçiş yapamadım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Hangi kanallar var ki?Bizde Digiturk var, hanım dizi seyrediyor sürekli dizimax ve dizimaxmore'da... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 teledünya alınca evdeki diğer tv.ler kablolu yayını izlemeye devam ediyor mu? birde tele dünya için ayrı kablo mu çekiliyor son olarak maliyet? Atlanta HDbox+server kiralamayı öneririm. bunun maliyeti nedir? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 yakında superonline ın da fiber üzerinden internet - tv ve telefon hizmeti başlayacak. Altyapı çalışmaları sürüyor ve tüm omurgayı superonline kendi kurduğu için ciddi bi rekabet ortamı oluşacak. fiyatlar bizim lehimize biraz daha kıpırdayabilir. Yorum bağlantısı
Bahadır Çınar 26 Ekim 2010 Yazar Paylaş 26 Ekim 2010 teledünya alınca evdeki diğer tv.ler kablolu yayını izlemeye devam ediyor mu?birde tele dünya için ayrı kablo mu çekiliyor son olarak maliyet? bunun maliyeti nedir? Diğer tv lerden kablolu yayın izlenebiliyormuş. 12 ay taahhüt edenler 9,5TL aylık ücret+7,5TL sinema paketi(mecburi)+8,75TLhd box (normalde kutunun yarı ücreti 105TL 12 ay a bölüyorlar). 30 ay taahhüt 9,5 TL veriyorlar. Görüntü kalitesi de digitürk ve d smart a göre çok daha kaliteliymiş. Internet te araştırırken genelde servis ile iglili sıkıntılar olduğunu okudum. Bazende kanallar gidebiliyormuş. O yüzden kararsız kaldım. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 Diğer tv lerden kablolu yayın izlenebiliyormuş. 12 ay taahhüt edenler 9,5TL aylık ücret+7,5TL sinema paketi(mecburi)+8,75TLhd box (normalde kutunun yarı ücreti 105TL 12 ay a bölüyorlar). 30 ay taahhüt 9,5 TL veriyorlar. Görüntü kalitesi de digitürk ve d smart a göre çok daha kaliteliymiş. Internet te araştırırken genelde servis ile iglili sıkıntılar olduğunu okudum. Bazende kanallar gidebiliyormuş. O yüzden kararsız kaldım. Peki diğer tv.ler için kablolu yarın ücreti vermeye devam ediyormuyuz? Yoksa bu rakamların içinde o da mı var? Yorum bağlantısı
Oskay Furtuna 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 yakında superonline ın da fiber üzerinden internet - tv ve telefon hizmeti başlayacak. Altyapı çalışmaları sürüyor ve tüm omurgayı superonline kendi kurduğu için ciddi bi rekabet ortamı oluşacak. fiyatlar bizim lehimize biraz daha kıpırdayabilir. Buna fazla güvenmemek gerekli ben haftada 4-5 saat en çok gerektiği anda evdeyken internet kesiliyor arıyorum müşteri hizmetlerini genel arıza diyorlar onların yüzünden birde yedek vınn almak zorunda kaldım yoksa işim aksıyor.Süperonline ile ilk 12 ay bittiğinde yollarımı ayırmayı düşünüyorum .20 mbit paketim var ölçüyorum 8-9 mbit in üstüne çıkamıyor 2 kere pirelli modem değişti ama sonuç aynı ... Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 yakında superonline ın da fiber üzerinden internet - tv ve telefon hizmeti başlayacak. Altyapı çalışmaları sürüyor ve tüm omurgayı superonline kendi kurduğu için ciddi bi rekabet ortamı oluşacak. fiyatlar bizim lehimize biraz daha kıpırdayabilir. Şuan bizim binada var ve kullanıyoruz Superonline fiber interneti, kesinlikle çok iyi, binalara switch yerleştiriyorlar ve binaya kadar fiber gelen internet katlara UTP kablo ile dağıtılıyor. Bugüne kadar Turktelekom un altyapı tekelini yıkacaklar bence yakın zamanda, bunun için tek tek sokakları kazıp fiber döşüyorlar, şuan kesinlikle zarardalar ama müthiş bir yatırım yapıyorlar ve önümüzde ki 5-10 yıl içerisinde müthiş bir ivme yakalayacaklarını düşünüyorum. Sadece internet olarak değil fiber üzerinden TV ve telefon hizmetleri de var ve bence çok mantıklı hatta şuan 0850 ön kodlu telefon numaraları var, hatta TT sabit hattınızı numara taşınırlığı kapsamında taşıyabiliyorsunuz. Buna fazla güvenmemek gerekli ben haftada 4-5 saat en çok gerektiği anda evdeyken internet kesiliyor arıyorum müşteri hizmetlerini genel arıza diyorlar onların yüzünden birde yedek vınn almak zorunda kaldım yoksa işim aksıyor.Süperonline ile ilk 12 ay bittiğinde yollarımı ayırmayı düşünüyorum .20 mbit paketim var ölçüyorum 8-9 mbit in üstüne çıkamıyor 2 kere pirelli modem değişti ama sonuç aynı ... Bunların hiç birini yaşamadık desem yeridir yani ne internet kopması, ne hız düşüklüğü ne de modem arızası, sanırım bu da Ford gibi biraz kısmet Yorum bağlantısı
Özgen Acar 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 Diğer tv lerden kablolu yayın izlenebiliyormuş. 12 ay taahhüt edenler 9,5TL aylık ücret+7,5TL sinema paketi(mecburi)+8,75TLhd box (normalde kutunun yarı ücreti 105TL 12 ay a bölüyorlar). 30 ay taahhüt 9,5 TL veriyorlar. Görüntü kalitesi de digitürk ve d smart a göre çok daha kaliteliymiş. Internet te araştırırken genelde servis ile iglili sıkıntılar olduğunu okudum. Bazende kanallar gidebiliyormuş. O yüzden kararsız kaldım. servis ile ilgili sıkıntınız olmasın,denizlide telefon açtıktan en fazla yarım saat sonra evde oluyorlar..istanbulda bu süre biraz daha değişebilir fakat servis işine çok önem veriyolar Yorum bağlantısı
Kayhan Kaynak 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 Teledünya amcamlarda var. Ankara Aşağı Ayrancıda yaklaşık 1 senedir sorunsuz izliyorlar ve çok memnunlar. Ancak tabiki bir Digitürk film ve dizi kanallarını beklemeyiz. İlker beyin belirttiği Atlanta HDbox veya Dreambox DM800 gibi linux tabanlı uydu alıcılarında şifre çözmek için server kiralayıp, Türksat-Digitürk-Hotbird uyduları ile 100 üzerinde HD kanal izleyebilirsiniz, ancak bunun yasadışı bir eylem olacağını unutmayın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts