İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2011 Collection Tdci Hb 90 Ps

İzzet Açıkel

Recommended Posts

İzzet Açıkel

Arabam Pazartesi günü teslim edilecek.Ben beyaz rengini tercih ettim.Fotolarını en kısa zamanda yükleyecegim. 35.750+sensör hediye...Metalik siyah renginde ise en son 36.400+sensör hediye olarak teklif verdiler.Daha önce hep siyah renk arabalar kullandım.Bu sefer beyaz olsun istedm...Beni tek düşündüren 90 ps olması.İnsallah cok düşük bir performansla karsılasmam...Onun dısında sabırsızlıkla bekliyorum teslim etmelerini.herkese keyifli sürüşler:))

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanırsınız inşaallah. 90 bg ile ilgili sitede yorum bulabilirsiniz, bg dizelin torku telafi eder, sizi üzmez. Yakıtı da sevindirir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

Hayırlı olsun, beyaz renk güzeldir, hele ki siyah renk araçlardan sonra.

Yorum bağlantısı
İzzet Açıkel

Hepinize çok teşekkür ederim degerli dostlar...İnşallah kazasız belasız... :)

Yorum bağlantısı
Tamer Ergen

Hayırlı olsun. İyi fiyata almışsınız. Geçen ay İzmir Arkas benzinli collection'a 36750 fiyat vermişlerdi.

Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan

Hayırlı olsun. Kazasız, sorunsuz ve keyifli seyirlerde kullanırsınız inşaallah

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Arabam Pazartesi günü teslim edilecek.Ben beyaz rengini tercih ettim.Fotolarını en kısa zamanda yükleyecegim. 35.750+sensör hediye...Metalik siyah renginde ise en son 36.400+sensör hediye olarak teklif verdiler.Daha önce hep siyah renk arabalar kullandım.Bu sefer beyaz olsun istedm...Beni tek düşündüren 90 ps olması.İnsallah cok düşük bir performansla karsılasmam...Onun dısında sabırsızlıkla bekliyorum teslim etmelerini.herkese keyifli sürüşler:))

Kazasız belasız inşallah :) Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler. aydın gibi yazı çok sıcak geçiren bir ilde arabaiçin kesinlikle tavsiye edilmesi gereken bir renk

Yorum bağlantısı
İzzet Açıkel
darısı başıma:)

İnşallah sevgili dostum...Allah bütün sevenlerini Ford sahibi yapsın:)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fotoğrafı koyduğunuz yepyeni kasayı mı 35.750TL ye alacaksınız :s

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun, resimdeki kasanın satışı başladı mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yeniyi boşvermeyi kabullendim, eskisi 35.750 ise, bir adet edinebilirim; hemen..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu paranın kaynağını acil olarak Tırtolla sahibine kontrol ettirmek lazım :s:p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

37ye sana satacağım, fazla finansman gerektirmez :s 2 günlük kredi...

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

35.750'ye dizel colection, çok iyi fiyat. Bu fiyatı nasıl alabildiniz?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Partikül filtresi olmadığından bence 90PS lik daha iyi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Bir de bir şey merak ettim; bu verdiğiniz temsili fotoğraftaki Focus, bizim memlekette satılan focuslarla aynı mı? Yoksa sadece ufak tefek görsel farklılıklar var mı? Çekim açısından kaynaklı bir şey mi? Yoksa tamamen ben yanılıyor muyum?

Yorum bağlantısı
İzzet Açıkel
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Bir de bir şey merak ettim; bu verdiğiniz temsili fotoğraftaki Focus, bizim memlekette satılan focuslarla aynı mı? Yoksa sadece ufak tefek görsel farklılıklar var mı? Çekim açısından kaynaklı bir şey mi? Yoksa tamamen ben yanılıyor muyum?

Resim 2011 focus collection a ait bir temsili resim,yani 2012 falan değil.bana teslim edilecek arac da böyle.ama yine de belki cok ufak degişiklikler vardır bilemem,kendi arabamı teslim alınca fotolarını hemen yükleyecegim.bu fiyata nasıl aldıgıma gelince valla sadece sıkı pazarlık yaptım o kadar.zaten 2012 de kasa değişecegi için adamlar 2011 de mümkün oldugu kadar araba satıp ondan sonra 2012 ye odaklanmak istiyorlar...

35.750'ye dizel colection, çok iyi fiyat. Bu fiyatı nasıl alabildiniz?

sadece sıkı pazarlık :angry:

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

İzzet Bey bu foto sizin de dediğiniz gibi temsili. Hiç bir focus böyle olmadı olmayacak. Bir ara yeni focusun bu olacağı konuşulmuştu ama o da olmadı. Zaten heryerde fotoları var artık. Bir inceleyin isterseniz. Aracınızı Aydın'dan mı aldınız?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...