Misafir 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 bişe sormak istiyorum arkadaşlarOtomatik vites 4cü son vitese gecince hızım 80 lerde gibi oldugunda devir 1900 geliyor gaza basmayınca cok az basında 1800 düşüyor gaza bastıgımda yavaş yavaş yükseliyor araç boguluyor gibi ses çıkıyor, hemen bir anda yükselmiyor az az hızlanıyor bir anda yükselttigimde ise hemen vites düşrüyor. bu sorun ne olabilir Bujiler eskidi 15bin oldu sanyılır. buji kablosu yeni zaten şanzıman yagı değişmedi uzun zamandır. o olabilirmi? bence 4 vitesdeyken 2000 devirin altına düşmememsi lazım gibi geliyor.. bazende yapmıyor... hızlı gitmedigimde ortalama 80-90 la gittigimde 2000 devirden aşagı düşmüyor. bazende düşüyor.. Hız sabitleyici ile 70km hıza ayarlayın aracı. Devri kontrol edin. Bence sizin bu konuda sıkıntınız yok. 2000devrin altına düşebilir aracınız 4. viteste. Ama siz bu devirde gaza yüklenirseniz, 1sn düşündükten sonra ayağınızın gaz pedalına uyguladığı şiddete göre tepki verecektir. Yani siz gaza 1/3 oranında kuvvet uyguluyorsanız vites düşürmeden devri arttırmaya çalışacak, beceremezse vites düşürecektir. 1/2 oranında güç uyguluyorsanız 1 vites düşürüp hızlandanacaktır. Tam basınç varsa kick down durumuna geçecektir. Oranları ben rastgele verdim, örnek olsun diye. Şanzımanda vuruntu yoksa, durduğunuz yerde prnd geçişlerinde 1sn'den uzun beklemeler yoksa, vitese geçirdiğinizde geçirdiğiniz vites yönünde güç hissediyorsanız, hareket halinde vites geçişleriniz arasında uzun beklemeler olmuyorsa, şimdi vites büyütmesi veya küçültmesi gerekiyor dediğiniz durumlarda vites geçişleri gerçekleşiyorsa o şanzımanla pek oynamamak lazım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 yok değişmedi yetkili ford serivisinde fiyat aldım litresi 14 tl dediler yaklaşık 7 litre alır dediler 98 tl yağ işçilik 50 tl alıyorlar.. Yağ değişiminde :max 4 litre yağ alır...12*4 =48 lira wss-m2c 166 H ...50 lira işçilik çok çünkü yapılan hiç bir şey yok...Alttan tapa sökülecek 30 dakika kadar beklenecek ,tapa kapatılacak ,üstten yağ eklenecek, vites geçişleri yapılacak ve araba R de beklerken yağ çubuğu kontrol edilecek...bu işlem için 50 lira çok... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 kadir; hasan abi bu konuda uzman olmuş, ben onun dedigi dogrultusunda yagı degiştirdim, evet 4 litre alıyor, bi ara hasan abi yagın kodunuda yazmışdı aynısından alıp degiştirdim, gayette memnunum, ankara ya gelcem demiştin, kesin geliyosan eger ugraşma gel burda degiştirelim, 15 dakkalık iş, hem kafanda soru işaretide kalmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 kadir; hasan abi bu konuda uzman olmuş, ben onun dedigi dogrultusunda yagı degiştirdim, evet 4 litre alıyor, bi ara hasan abi yagın kodunuda yazmışdı aynısından alıp degiştirdim, gayette memnunum, ankara ya gelcem demiştin, kesin geliyosan eger ugraşma gel burda degiştirelim, 15 dakkalık iş, hem kafanda soru işaretide kalmaz. +1 katılıyorum. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 29 Mart 2011 Yazar Paylaş 29 Mart 2011 (düzenlendi) Hız sabitleyici ile 70km hıza ayarlayın aracı. Devri kontrol edin. Bence sizin bu konuda sıkıntınız yok. 2000devrin altına düşebilir aracınız 4. viteste. Ama siz bu devirde gaza yüklenirseniz, 1sn düşündükten sonra ayağınızın gaz pedalına uyguladığı şiddete göre tepki verecektir. Yani siz gaza 1/3 oranında kuvvet uyguluyorsanız vites düşürmeden devri arttırmaya çalışacak, beceremezse vites düşürecektir. 1/2 oranında güç uyguluyorsanız 1 vites düşürüp hızlandanacaktır. Tam basınç varsa kick down durumuna geçecektir. Oranları ben rastgele verdim, örnek olsun diye. Şanzımanda vuruntu yoksa, durduğunuz yerde prnd geçişlerinde 1sn'den uzun beklemeler yoksa, vitese geçirdiğinizde geçirdiğiniz vites yönünde güç hissediyorsanız, hareket halinde vites geçişleriniz arasında uzun beklemeler olmuyorsa, şimdi vites büyütmesi veya küçültmesi gerekiyor dediğiniz durumlarda vites geçişleri gerçekleşiyorsa o şanzımanla pek oynamamak lazım. Saygılarımla. bir kac gundur bu saydiklariniz olmaya basladi arabamda, gecis beklemesi sadece 2 den 3 de vardi bole dewam ed dediler, bakımı pahali gerek yok dediler, 6 -7 aydır bişi yokdu ama; simdi ise birinci vitesde 2 ye gecmeden bir vurma oluyor 2 den 3 e hemen gecior sonra 50-60 gibi 4 yapior, bunlari bazen yapior bazen de yapmior. bazen beklior bazen beklemior, devirsiz vites degistirior 1800 lerde falan. son zamanda sık yapmaya basladı moralim bozuldu aksam aksam.. arıza mı yaptiki şanzuman? sanzuman arıza varsa ne kadardır ki bakımı, tamiri?, eskisehirde ben iyi bir usta bulamadim, servisde lpg li die bakmıyor, bilen arkadas var mı? 29 Mart 2011 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 22 Eylül 2012 Yazar Paylaş 22 Eylül 2012 bu viteslerdeki gecis duzensizligide atesle bobinin kapagından olan arızdan kaynaklı imiş. diger sorunlarım gibi. bundan ayrı söyle bir durum var; 3 den 4 e gecerken devrini ve hızını almadıgında sanki 3 sonra 3,5 sonra 4 gibi oluyor onu cozebilmis degilim. daha detaylı soluyecek olursam; hafif rampa cıkıyorum 3 de 70 civarında 2500 devir de diyelim, sonra 4 e geciyor 2000 devire dusuyor arac 80-85 hıza geldiginde 1600 devire dusuyor sanki arada bucuk vites varmıs gibi. bir arkadasımda hyundai var O da aynı seyi soledi. merak ettim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts