Fatih Ada 13 Kasım 2010 Paylaş 13 Kasım 2010 Hep sorunlarımı paylaştım şimdide arabamı paylaşayım Yolda görürseniz selam verirsiniz Bugün xenonlarıda takıldı 6000k,Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 13 Kasım 2010 Yazar Paylaş 13 Kasım 2010 güle güle kullanın. Teşekkür ederim,daha iyileri sizlere inşallah.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Kasım 2010 Paylaş 13 Kasım 2010 Maşallah iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2010 Paylaş 13 Kasım 2010 Atermik ön cam, tüm markalarda standart olmalı, bu kadar konfor sağlayacağını, kullanmadan fark etmemiştim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 13 Kasım 2010 Yazar Paylaş 13 Kasım 2010 Maşallah iyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim abi.. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın inşallah Amin cümlemize inşallah.. Maşallah Teşekkür ederim.. Atermik ön cam, tüm markalarda standart olmalı, bu kadar konfor sağlayacağını, kullanmadan fark etmemiştim. İnanılmaz rahatlık sağlıyo,buğu yaptı aman nereden baksamda yolu görsem derdi yok en azından Yorum bağlantısı
Fatih Ada 13 Kasım 2010 Yazar Paylaş 13 Kasım 2010 Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. çok teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Kasım 2010 Paylaş 14 Kasım 2010 Güle güle kullanın. Çağlar Abi'dekine binmiştim, hala unutamam. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 14 Kasım 2010 Yazar Paylaş 14 Kasım 2010 Güle güle kullanın. Çağlar Abi'dekine binmiştim, hala unutamam. 2 aydır biniyorum ve maşallah gayet güzel uzun yoluda iyi,izmiri gördü kendileri Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 14 Kasım 2010 Paylaş 14 Kasım 2010 rengi çok güzel maşaallah ve ilk defa triptonik vites focus tdci görüyorum. Rabbim cümlemizi kazalardan muhafaza eylesin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2010 Paylaş 14 Kasım 2010 rengi çok güzel maşaallah ve ilk defa triptonik vites focus tdci görüyorum. Rabbim cümlemizi kazalardan muhafaza eylesin. tdci değil, benzinli motor. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 14 Kasım 2010 Paylaş 14 Kasım 2010 hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler bende2005 ağustos ayında dizelini 42000tl verip almıştım şuanda araçım 100000 e dayandı dizelin ve tekno paketin nimetlerinden fazlasıyla yararlandım şimdiye kadar aracım gık demedi. bence focusun şimdiye kadar ki en güzel kombinasyonu tekrardan hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Fatih Ada 14 Kasım 2010 Yazar Paylaş 14 Kasım 2010 tdci değil, benzinli motor. Keşke tdci olsaydı Allahtan benzin sıkıntısı olmuyor yoksa yakarı iyi.. Geçen izmire giderken kendimce bi ölçüm yaptım 0,256 kuruş yaktı km de ama şehir içinde 0,30 - 0,35 arası yakıyor sanırım. rengi çok güzel maşaallah ve ilk defa triptonik vites focus tdci görüyorum. Rabbim cümlemizi kazalardan muhafaza eylesin. Amin cümlemizi inşallah.. Benzinli motor ama tdci gibi yaktırmaya çalışıyorum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler bende2005 ağustos ayında dizelini 42000tl verip almıştım şuanda araçım 100000 e dayandı dizelin ve tekno paketin nimetlerinden fazlasıyla yararlandım şimdiye kadar aracım gık demedi. bence focusun şimdiye kadar ki en güzel kombinasyonu tekrardan hayırlı olsun Kesinlikle harika kombinasyon.. Dün xenon kit montajında,elektrik ustasına adaptif farları engellemez değilmi dediğimde bunda varmı o teknoloji ya dedi,ne sandın dedim bende Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 CVT hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Bu otomobil cvt değildir, klasik otomatik şanzımanın, ilave beyin ile tiptronik yapılmışıdır. Mesela 96 Mondeo da tiptronik olarak kullanılabiliyor, IDS cihazı ile Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Çağlar abi bizim arabaya da ilave tiptronik yapalım radyo direksiyon kumandası boş kalmasın Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Kasım 2010 Yazar Paylaş 15 Kasım 2010 (düzenlendi) aracınız çok güzel maşallah.Farları nerede kaça taktırdınız acaba Daha iyileri sizlere inşallah.. Farlar orjinal,ben taktırmadım ama siz taktıracaksanız çok güzel ledli mercekli farlar çıkartmışlar,ledleri Audi a5 gibi yananlar var,süper görünüyor araçta.. Bu otomobil cvt değildir, klasik otomatik şanzımanın, ilave beyin ile tiptronik yapılmışıdır. Mesela 96 Mondeo da tiptronik olarak kullanılabiliyor, IDS cihazı ile cvt olmadığı iyi olmuş performansı düşürüyor diyolar Çağlar abi teybin configurasyonunu yaptırıp arabaya tanıtmam gerekiyor nerede yaptırabilirim? Tavsiyen olursa sevinirim.. 15 Kasım 2010 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 IDS e sahip her yetkili serviste yapılabilir, tabii ilk anda uzaydan gelmiş gibi bakacaklar. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 16 Kasım 2010 Yazar Paylaş 16 Kasım 2010 IDS e sahip her yetkili serviste yapılabilir, tabii ilk anda uzaydan gelmiş gibi bakacaklar. Neden abi? zor bir işlemmi? Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 masallah cok temiz ve sık görünüyor .. mercekler sonradan mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 Neden abi? zor bir işlemmi? Mekanikte zor yoktur da, zaman alan - daha önceden araştırılmamış - az sayıda bulunan bir ekipmana müdahele işlemi vardır, gözlerinde büyütürler vs. Yorum bağlantısı
Recommended Posts