Fatih Ada 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 masallah cok temiz ve sık görünüyor .. mercekler sonradan mı ? aaa olmadı ama tecno paket diyorum,adaptif far diyorum Mekanikte zor yoktur da, zaman alan - daha önceden araştırılmamış - az sayıda bulunan bir ekipmana müdahele işlemi vardır, gözlerinde büyütürler vs. Liderlerden Osman usta yetkili servis halleder benim cihaz yapamadı dedi bakalım senin verdiğin numarayı arayacağım bayram sonrası zaten.. Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 aaa olmadı ama tecno paket diyorum,adaptif far diyorum fotoshop mu diye sormadığıma dua et abi ilk defa görüyorum cidden, ki hala gözüm alısamadı Yorum bağlantısı
Fatih Ada 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 fotoshop mu diye sormadığıma dua et abi ilk defa görüyorum cidden, ki hala gözüm alısamadı aslında dün çok güzel fotoğraflarını çektim ama imageshackle uğraşacak enerji bulamıyorum kendimde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 http://www.otoclubturkiye.com/forum/Ailemizin-...mp;hl=pekbidolu Artık sahibi olmadığım pekbidolu. Focus denince, donanım böyle olmalı dedirten bir modeldi tekno paket. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 hem ısıtmalı hemde ışın kıran filtresi var süper bi özellik,diğer aracımdada (clio hb) camı fabrika çıkış ışın kırma özelliği mevcut ama ısıtma sistemi mevcut değil,bitek ford yapıyo sanırım dediğiniz gibi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 Atermik camda , elektrikli ısıtma standart vardı? Vites önündeki arka cam rezistansı düğmesinin olduğu yere, ön cam ısıtma düğmesi yok mu Yorum bağlantısı
Fatih Ada 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 fordda var abi,clio da yok.. arkadaş sizin dediğiniz çağlar abi nin dediğiyle farklı demiş ya onun için yazdım.. zaten ön canmda dikine inen ısıtma çizgileri mevcut buğuyu hemen açıyo Yorum bağlantısı
Fatih Ada 13 Aralık 2010 Yazar Paylaş 13 Aralık 2010 maşallah hayırlı olsun çok şıkkaça aldınız acaba? 26000 e aldım ben baya bi aradım temiz ve km si düşük olsun diye.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 13 Aralık 2010 Yazar Paylaş 13 Aralık 2010 Kesinlikle bende aynı şeyi demiştim kullanınca. elde bez buğu silme derdi yok.. motor ısınsada ısıyı cama versem derdi yok.. inanılmaz bir konfor.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 (düzenlendi) Bugün yaptığım operasyondan sonra fotoğraflarını çekip koyayım artık dedim -Park Ampulleri: Philips Led-- şuan osram turuncu park ampülü var -Sinyal Ampulleri:Osram Diadem -Kısa Farlar: 6000k xenon-- 4300k osram bi-xenon oldu -Uzun Farlar: Osram Cool Blue Hyper White 5000k -Plakayıda cd kalemiyle boyadım güzel oldu -- app oldu Sabah erkenden kalkıp bi güzel yıkadım,arkasından sonax ince çizik giderici güçlü cila ile parlattım,sinyal ampullerimi ve uzunları değiştirdim,şimdi sırada bagaj aydınlatmasını silikonlu led ile güçlendirmek kaldı,bide belki camlara inceden bi film çekilebilir.. Yorumlarınıza açığım smile.gif Osramın maviliği hoş bi görüntü kattı, Kısa uzun açık, Osram renkli sinyal ampul, Osram renkli sinyal ampul yanarken, Cilanın parıltısı ve FCTR sticker, 1 Mayıs 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 (düzenlendi) yakıyor.ellerine sağlık gayet güzel olmuş.iyi günlerde kullan. osram mavi ampulleri iyi fikir gayet beyaz yanıyor.stickerda çok hoş durmuş. uzunlar nasıl oldu şimşekmi?tosbağamı? 22 Ocak 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Uygulamalar güzel olmuş; elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Temiz araç, maşallah. Bu tekno paket olunca neler oluyor acep? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 yakıyor.ellerine sağlık gayet güzel olmuş.iyi günlerde kullan. osram mavi ampulleri iyi fikir gayet beyaz yanıyor.stickerda çok hoş durmuş. uzunlar nasıl oldu şimşekmi?tosbağamı? Teşekkürler oktay abi.. sinyal lambaları aslında normal sinyale göre daha güzel bi turuncu veriyo ama fotoğraf makinasıyla onu yakalamak güç oldu uzunlar şuan tosbağa,yakında şimşek yaparım ama :) güle güle kirlensin abi... eyvallah kardeşim.. Uygulamalar güzel olmuş; elinize sağlık.. teşekkür ederim daha iyileri sizlere inşallah.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 Temiz araç, maşallah. Bu tekno paket olunca neler oluyor acep? Teşekkür ederim.. farlar ön cam falan değişik sanırım.. normalini bilmediğim için diğer farklarını bilmiyorum bende Çok güzel... Güle güle kullanın.. Teşekkür ederim mehmet abi daha iyisi sizlere inşallah.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Temiz araç, maşallah. Bu tekno paket olunca neler oluyor acep? Çağlar abinin eski pekbi dolusu oluyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Çağlar abinin eski pekbi dolusu oluyor Hah tamam şimdi oldu. Biz öğrendik bunu pekbidolu olarak, tekno mekno paket denilince bilmiyorum ben Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 maşallah ne güzel bakıyor güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Güzel duruyor maşallah kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Recommended Posts