Fatih Ada 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 Tesekkur ederim arkadaslar.. Bugun yikayip cila yaptim ya yagmur basladi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Maşallah, Güle güle kullanmak nasip olsun abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Fatih Süper olmuş Maşallah kısa farlara ne kullandın, marka olarak? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 Maşallah, Güle güle kullanmak nasip olsun abi. eyvallah Emre.. yalnız ön ve arka tamponlara minilerdeki amerikanlardan yapmak lazım senin arabadaki gibi güzel dururmu bilmem ama yapmak lazım Fatih Süper olmuş Maşallah kısa farlara ne kullandın, marka olarak? Lokman abi karting buluşmasında olan xenonlar var üzerinde,bu volkswagenin kullandığı ince balastlı spacedi sanırım.. orjinalinde valeo mercek olduğu için performansı iyi oldu.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Çok güzel Fatih güle güle kullan Ama duydum ki debriyajı yokmuş bunun eksik yapmışlar Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 Çok güzel Fatih güle güle kullan Ama duydum ki debriyajı yokmuş bunun eksik yapmışlar gizli debriyaj koymuşlar Cihan aldığım günden beri arıyorum neresinde diye trafikte sol ayak felcine neden olmuyo dediler Güzel parlamış ,güle güle kullan Fatih.. Bende senin gibi bugün cila çektim akşama doğru yağmur yağdı.. Sağol Erkan.. ben zaten arada kurak yerlere gidip araba yıkıyorum akşama kalmadan başlıyo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Şanzıman yetmemiş, yanına ilave beyin de konmuş, yarı mamül bırakılmamış sanırım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 anladım Fatih voleo güzel mercek, ben değiştiriken düşündüm,İlker helladan büyük olduğu için oraya sığmaz dediydi vazgeçtik. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Tesekkur ederim arkadaslar.. Bugun yikayip cila yaptim ya yagmur basladi Güle güle kirlensin. Yağmurda lazım ama temizlikte şart Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 (düzenlendi) Gerçekten göz alıyor , Allah kazadan beladan korusun , iyi günlerinizde kullanmak nasip etsin... 23 Ocak 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 osram cool blue hyper white 5000k kesinlikle rezaletmiş Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 aracınız gayet güzel iyi günlerde kullanın bende sizinki gibi bir araç arıyorum bulamadım bir türlü Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ocak 2011 Yazar Paylaş 24 Ocak 2011 aracınız gayet güzel iyi günlerde kullanın bende sizinki gibi bir araç arıyorum bulamadım bir türlü teşekkür ederim.. ben sahibinden.com dan bulmuştum ama uzun süre araştırmam gerekti temiz araç bulabilmek için.. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 teşekkür ederim..ben sahibinden.com dan bulmuştum ama uzun süre araştırmam gerekti temiz araç bulabilmek için.. Bakalım bende buldum iki tane heralde ikisinden birini alacagım Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Ocak 2011 Yazar Paylaş 27 Ocak 2011 Bakalım bende buldum iki tane heralde ikisinden birini alacagım varmı gelişme? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Şubat 2011 Yazar Paylaş 20 Şubat 2011 (düzenlendi) osram cool blue hyper white 5000k kesinlikle rezaletmiş bu yorumumdan sonra uzunları değiştirim onlarada xenon taktırdım,şuan gayet memnunum.. uzunlara xenon kit düşünen arkadaşlar için performansını değerlendirmek isterim, ilk sellektörde bi-xenon gibi bi performansı yok fakat halojen ve osram cool blue gibi mavi boyalı ampüllere göre çok daha iyi.. cool blue ile sellektör yaptığımı anlamazken xenon kit ile farkedilmemeniz imkansız.. uzun yolda kullanan arkadaşlar ise kesinlikle taktırmalı bi-xenon a göre daha başarılı sonuç veriyor,kısa+uzun kullandığınız için gündüz gibi ilerliyorsunuz yolda.. hele ısınmış ampülle sellektör yaptığınızda şimşekten öte bi durum söz konusu.. merak ettiğiniz bişey olursa sorun bildiğim kadarı ile yardımcı olurum.. 19 Mart 2012 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 fatih ne guzel parlamış ben geç gördüm ... havalarda öyle fena ki dayanamıyorum kirli olmasına gidiyorum su tutturuyorum çıkıyorum leş gibi.. e5 ne fenaymış ya çamura dönüyor araba içim gidiyor. ah antalya ahh Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Mart 2011 Yazar Paylaş 2 Mart 2011 Anıl havalar ısınsında beraber bi cila günü yapalım senle Yorum bağlantısı
Recommended Posts