İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2006 Ghia Tecno Paket Oem Bi-Xenon Far Ve Led Modifiyesi

Fatih Ada

Recommended Posts

Fatih Ada

Tesekkur ederim arkadaslar.. Bugun yikayip cila yaptim ya yagmur basladi :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fatih Süper olmuş Maşallah :nazar:

kısa farlara ne kullandın, marka olarak?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Maşallah, Güle güle kullanmak nasip olsun abi. :(

eyvallah Emre.. yalnız ön ve arka tamponlara minilerdeki amerikanlardan yapmak lazım senin arabadaki gibi güzel dururmu bilmem ama yapmak lazım :)

Fatih Süper olmuş Maşallah :dance3:

kısa farlara ne kullandın, marka olarak?

Lokman abi karting buluşmasında olan xenonlar var üzerinde,bu volkswagenin kullandığı ince balastlı spacedi sanırım..

orjinalinde valeo mercek olduğu için performansı iyi oldu..

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Çok güzel Fatih güle güle kullan :( Ama duydum ki debriyajı yokmuş bunun eksik yapmışlar :dance3:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Çok güzel Fatih güle güle kullan :( Ama duydum ki debriyajı yokmuş bunun eksik yapmışlar :)

gizli debriyaj koymuşlar Cihan aldığım günden beri arıyorum neresinde diye :p trafikte sol ayak felcine neden olmuyo dediler :)

Güzel parlamış ,güle güle kullan Fatih.. :dance3:

Bende senin gibi bugün cila çektim akşama doğru yağmur yağdı.. :)

Sağol Erkan.. ben zaten arada kurak yerlere gidip araba yıkıyorum akşama kalmadan başlıyo :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şanzıman yetmemiş, yanına ilave beyin de konmuş, yarı mamül bırakılmamış sanırım :(

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

anladım Fatih voleo güzel mercek, ben değiştiriken düşündüm,İlker helladan büyük olduğu için oraya sığmaz dediydi vazgeçtik.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Tesekkur ederim arkadaslar.. Bugun yikayip cila yaptim ya yagmur basladi :(

Güle güle kirlensin.

Yağmurda lazım ama temizlikte şart :dance3:

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
(düzenlendi)

Gerçekten göz alıyor , Allah kazadan beladan korusun , iyi günlerinizde kullanmak nasip etsin... :D

tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

osram cool blue hyper white 5000k kesinlikle rezaletmiş :nazar:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

aracınız gayet güzel iyi günlerde kullanın bende sizinki gibi bir araç arıyorum bulamadım bir türlü

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
aracınız gayet güzel iyi günlerde kullanın bende sizinki gibi bir araç arıyorum bulamadım bir türlü

teşekkür ederim..

ben sahibinden.com dan bulmuştum ama uzun süre araştırmam gerekti temiz araç bulabilmek için..

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
teşekkür ederim..

ben sahibinden.com dan bulmuştum ama uzun süre araştırmam gerekti temiz araç bulabilmek için..

Bakalım bende buldum iki tane heralde ikisinden birini alacagım

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Bakalım bende buldum iki tane heralde ikisinden birini alacagım

varmı gelişme?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Fatih Ada
(düzenlendi)
osram cool blue hyper white 5000k kesinlikle rezaletmiş :)

bu yorumumdan sonra uzunları değiştirim onlarada xenon taktırdım,şuan gayet memnunum.. uzunlara xenon kit düşünen arkadaşlar için performansını değerlendirmek isterim, ilk sellektörde bi-xenon gibi bi performansı yok fakat halojen ve osram cool blue gibi mavi boyalı ampüllere göre çok daha iyi..

cool blue ile sellektör yaptığımı anlamazken xenon kit ile farkedilmemeniz imkansız.. uzun yolda kullanan arkadaşlar ise kesinlikle taktırmalı bi-xenon a göre daha başarılı sonuç veriyor,kısa+uzun kullandığınız için gündüz gibi ilerliyorsunuz yolda.. hele ısınmış ampülle sellektör yaptığınızda şimşekten öte bi durum söz konusu.. merak ettiğiniz bişey olursa sorun bildiğim kadarı ile yardımcı olurum..

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

fatih ne guzel parlamış ben geç gördüm ... havalarda öyle fena ki dayanamıyorum kirli olmasına gidiyorum su tutturuyorum çıkıyorum leş gibi.. e5 ne fenaymış ya çamura dönüyor araba içim gidiyor.

ah antalya ahh

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Anıl havalar ısınsında beraber bi cila günü yapalım senle :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...