Emre Demir2 2 Mart 2011 Paylaş 2 Mart 2011 eyvallah Emre.. yalnız ön ve arka tamponlara minilerdeki amerikanlardan yapmak lazım senin arabadaki gibi güzel dururmu bilmem ama yapmak lazım Benim arabadan biliyordun işte Abi neden olmasın yani güzel durur tabi. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Mart 2011 Yazar Paylaş 2 Mart 2011 (düzenlendi) Benim arabadan biliyordun işte Abi neden olmasın yani güzel durur tabi. Senin şimdi canın sıkılıyodur benim arabaya bişeyler yap bari paslanmazsın hem alana kadar 2 Mart 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Mart 2011 Yazar Paylaş 22 Mart 2011 arabamı verip üzerine bi kaç yüz bin euro daha vererek yeni arabama kavuştum Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Mart 2011 Yazar Paylaş 22 Mart 2011 zordaymış,fatihcim sen alırmısın dedi iyi alayım abi dedim.. çok hoşuma gitti bide bunu aldım Yorum bağlantısı
Sait Muti 24 Mart 2011 Paylaş 24 Mart 2011 Siyah olan kendinin beyaz olan oğlunun Yada ikiside kendinin oğlu babasının arabasını kaçırıp Ankaralarda sürtüyor :lol: Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Mart 2011 Yazar Paylaş 24 Mart 2011 Siyah olan kendinin beyaz olan oğlunun Yada ikiside kendinin oğlu babasının arabasını kaçırıp Ankaralarda sürtüyor :lol: yok öyle bişey ikisinide benim Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Mart 2011 Yazar Paylaş 27 Mart 2011 Dün itibari ile yeni farlarımı arabaya taktım, Resimlerde görmüş olduğunuz Adaptif H7 Valeo mercekli farlarım ve üzerindeki kısa , uzun xenon kitleri ile birlikte satılıktır.. Herhangi bir yere ilan açmadım henüz zaten resimlerdede görebileceğiniz gibi farlar temiz ve sorunsuz arkadaşlarım.. (bi farın arka kapağının sekmanlarında kırık var,sorun olarak görmeyin kapak 10 lira..) Fiyat ile ilgili her hangi bir şey belirlemedim,iki taraf içinde mantıklı olacak rakamlara açığım.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 sıra geldi sislere,3000k xenon ampül bulabilirsem ondan takarım belki değişiklik olsun diye,yada 4300 mü takayım? bu arada H11 xenon ampül nereden temin edilebilir desteklerinize açığım Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Çok güzel olmuş. sticker harika yere gelmiş... belki arkada mavi ampül fotoğrafda sırıtıyor gibi duruyor, yakın çekim olduğu için bilemiyorum. sanırım makinen kaliteli ama şu arabayı dikiz aynasında görsem çekilirim. kazasız belasız kardeşim Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Caner abi teşekkür ederim.. diadem arabaya çok güzel bi görünüm katıyor yanarken yine turuncu yanıyor fakat mavi duruşu çok hoşuma gitti benim,senin arabanada çok yakışacağına eminim dene mutlaka Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Caner abi teşekkür ederim.. diadem arabaya çok güzel bi görünüm katıyor yanarken yine turuncu yanıyor fakat mavi duruşu çok hoşuma gitti benim,senin arabanada çok yakışacağına eminim dene mutlaka hmmm ) tamam bu cuma yapacam . merak ettim hızlı gitme diyecem ayrıca sana ama bununla da yavaş gidilmezki be kardeşim ? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Diadem ampulün canlısını gördüm çok ilgi çekici ve çok güzel bir uygulama. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 sıra geldi sislere,3000k xenon ampül bulabilirsem ondan takarım belki değişiklik olsun diye,yada 4300 mü takayım?bu arada H11 xenon ampül nereden temin edilebilir desteklerinize açığım 4300 tak fatih illa takıcaksan toplantıdaki mavi focusu unuttun mu ne güzeldi arkamdan geliyordu iner inmez sordum gidip çok güzel olmuştu ve hiç göz almıyordu ... Anıl havalar ısınsında beraber bi cila günü yapalım senle görmemişim bunu olur sen malzemelerini tamamla kil almadan gelme ama ... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 4300 tak fatih illa takıcaksan toplantıdaki mavi focusu unuttun mu ne güzeldi arkamdan geliyordu iner inmez sordum gidip çok güzel olmuştu ve hiç göz almıyordu ...görmemişim bunu olur sen malzemelerini tamamla kil almadan gelme ama ... ya benim arabaya kil şartmış sende polisajda vardı dimi ama ben o konuda işçiliğime güvenmiyorum ellerinden öper.. sonax cilam var.. kil ne marka alayım nereden alayım? yakın zamanda yapalım şu işi tamam 4300 ampül alacağım takırız beraberde ampül nerden bulabilirim? hmmm ) tamam bu cuma yapacam . merak ettim hızlı gitme diyecem ayrıca sana ama bununla da yavaş gidilmezki be kardeşim ? yok abi mercedes olsa hızımla değil yıldızımla gidiyorum diyeceğim ama orta karar her zaman iyi oluyo Diadem ampulün canlısını gördüm çok ilgi çekici ve çok güzel bir uygulama. bauhauseda 12 yada 14 tl sanırım fiyatı.. senin arabada nasıl durur acaba merak ettim şimdi.. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 bauhauseda 12 yada 14 tl sanırım fiyatı.. senin arabada nasıl durur acaba merak ettim şimdi.. Senin stoplar şeffaf bende ki görünmüyor,senini araba da çok muazzam duruyor. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Senin stoplar şeffaf bende ki görünmüyor,senini araba da çok muazzam duruyor. ön sinyallere amerikan park ile ilgili bi çalışma yapıcam inşallah.. parklardan elektrik alarak sinyalin icine led koyacağım ampüle duya dokunmadan,güzel olursa seninkinede yaparız Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Sen dene bir bakalım adaş ev de yakın bakarız duruma göre. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 (düzenlendi) arkadaşlar yeni arabam clio 1.5 dci bir depoda 1000 km yol maşallah içi piano black kaplı.. mp3 cd player,klima,abs,sürücü ve yolcu hava yastığı,sis farı herşey mevcut.. hatta sinyal lambaları bile var lastikleri dunlop.. yol tutuşu falan güzel,konforluda ses yapmıyor.. gidişi kaçısı çok iyi sevdim ben bunu ya resimleride bunlar buyrun 30 Nisan 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Fatih hayırdır ? Hayırlı olsun. Yakıt yakma özürlüdür ve 50 lt ile 1300 km göreceksin sakin kullanım ile. Yanlız 65 bg ise turbo pek dayanıklı değil. Sert kullanım sürekli olunca 70-80.k da havlu atar. Ford ne oldu ? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 Fatih hayırdır ? Hayırlı olsun. Yakıt yakma özürlüdür ve 50 lt ile 1300 km göreceksin sakin kullanım ile. Yanlız 65 bg ise turbo pek dayanıklı değil. Sert kullanım sürekli olunca 70-80.k da havlu atar.Ford ne oldu ? duruyor abicim,ondan nasıl vazgeçerim daha servet abisinin yanına gelicek hem,gündüz farı olsun,far yükseklik ayarı olsun onlara bakıcak servet abisi bunu sağolsun şirket verdi geçenlerde gidip holding binasından teslim aldım otoparkta heryer 0 clio doluydu,kumanyada basa basa buldum valla yalnız çok tatlı bi araba,kullanımı gidişi falan iyi.. sadece emniyet kemeri ikazı delirtiyor adamı manyak gibi ötüyor.. illlaki takacaksın diyor Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Hayırlı olsun,kazasız belasız e sende tak işte kemeri bak düşünüyor araba seni. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 ben kemer takmadan kullanmam zaten.. sadece otoparkta falan kulağımı tırmalıyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Bunun motorundan benim arabaya taksak 2 tane taksak daha doğrusu 100 litre ile gidermiyim 1000 km Yorum bağlantısı
Recommended Posts