İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2006 Ghia Tecno Paket Oem Bi-Xenon Far Ve Led Modifiyesi

Fatih Ada

Recommended Posts

Fatih Ada
(düzenlendi)

-

araç üstündeki halini ne zaman görücez Fatihim servet abiyi tanıyoruz zaten :D

Hava kararsın çekicem birazdan fotoğrafını kardeşim :)

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

ve işte sonuçlar :crazy: servet abi harika olmuş harikaa..

:)

servet abi smd plaka aydınlatmalarıda gece böyle görünüyor..

-

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Can Erkan eyvallah :D smd ledli aliminyum soğutuculu plaka aydınlatmaları almıştım baya iyilermiş gece bakmamıştım hiç arada ekliyim dedim..

Servet abi bu işte ordinalüs o kadar diyim size..Bugün kendisi ile bir gündüz farı üzerine konuştuk.. Yaparsa eğer Honda muhteşem olacak o kadar diyim..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Pozlar fenaa ;)

Ledlerin mi :lol2:

Servet abinin ellerine sağlık...Servet abi Ankaraya bekliyoruz seni... :D

İnşallah erkan.

Bugün kendisi ile bi gündüz farı üzerine konuştuk.. Yaparsa eğer honda muhteşem olacak o kadar diyim..

Fatih işlemin fikir babası sensin. Kırk sene düşünsem aklıma gelmezdi. Bu akşam keşif yaptım yerler müsait. Haftaya başlıyorum.

Aydınlatma güzel olmuş, beğendim. :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Fatih işlemin fikir babası sensin. Kırk sene düşünsem aklıma gelmezdi. Bu akşam keşif yaptım yerler müsait. Haftaya başlıyorum.

Aydınlatma güzel olmuş, beğendim. :D

Abi yapıma başlarken haber ver gelmek orada olmak isterim.. bakarsın çok daha farklı şeyler yaparız ;) yalnız şimdiden söyleyeyim,bakanın dibi düşecek o kadar yani.. heleki sinyalde beyaz sönmeden turuncu-beyaz turuncu-beyaz şeklinde olursa tadından yenmez..

Dergah yine ziyaretçi akınına uğramış :D

Ben öyle dergada mürit olurum Mehmet abi.. cennet cenneet :lol2:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)
Bu'dur :mangal:

Eyvallah :p

Servet abi farkettiysen parklardaki beyaz ledleri çıkardım daha güzel durdu böyle aynen dediğin gibi :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Dergah yine ziyaretçi akınına uğramış :mangal:

Mürid çok ne yapalım :p

@ Fatih fark ettim zaten. Böylesi daha iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Benim araba fabrikadan çıktığı gibi.Bu arabaları gördükçebizimki de arabamı diyorum.

Maşallah diyelim.Nazar değmesin :mangal: .Allah kazasız belasız cezasız sürdürmeye devam etsin hepimizi :p

Amin..

Daha iyileri sizlerin olsun..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fatih bide anlatsan. Ne yapıldı şimdi.. Ben bir şey anlamadım..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)
Fatih bide anlatsan. Ne yapıldı şimdi.. Ben bir şey anlamadım..

İlk başta adaptifin akımının etkilediği yükseklik ayar motorunu düzeltmek için çaba sarf ettik,pinlerini belirledik falan hatta motora gelen akımı dirençlere yönlendirerek hatayı engellemeye çalıştık olmadı.. netice alamadık,soketini çektiğimizde "far yön ayarlama hatası" diye hata aldık,servet abi bilgisayarla arabaya bağlandı belki hatayı silebiliriz diye ama bilgisayar hatayı görmedi..

benimde aklımda soketle oynayıp çift duylu ampül takacağıma sinyal kanallı olduğu için led fikri vardı,servet abiye bahsettim elinde olduğunu söyledi.. Önce ledleri bana vermişti al bunlarla çalışırsın diye sonra dayanamadı (aslında ben biraz ısrarcı olmuşta olabilirim) hadi yapalım dedik ve başladık..3 lü gün ışığı renginde smd ledleri parklara paralel bağlayarak özel yapıştırıcı bir hamur ile sinyallerin çamurluk kenarına gelen duvarlarına ledler karşıya bakacak şekilde değilde yan tarafta bununan reklektöre gelecek şekilde yapıştırdık.(yapıştırdık falan diyorum ama servet abi yapıyor bende ikram ettiği iceteayi içiyorum bu arada :jedi: ) daha sonra farları aldık arabanın başına indik.. sağ siste problem vardı servet abi değişik bi ara kablo ile kabloyu (5.sayfadaki son resim) ısıtarak lehimledi,farları taktık gayet şık oldu.. ellerine sağlık servet abi dedim bende..

bu arada yukarıda çalışıyorken servet abinin hazinelerine baktım bende.. honda ile ilgili fikir geldi aklıma yakın zamandada onu yapacak servet abi ve hepimizin dibi düşecek :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Çok şık olmuş,çok beğendim,güle güle kullan fatih,Servet abininde eline sağlık :jedi:

Teşekkür ederim Onur,daha iyileri sana inşallah..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

fatih hayırlı olsun güzel işler çıkarmışsınız maşallah

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
fatih hayırlı olsun güzel işler çıkarmışsınız maşallah

çok teşekkür ediyorum :p

Servet Bey'in telefonu buyrun :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

bugün güneş altında baktım nasıl görünüyor diye,çok güzel bir parlaklığı oluyor..

iyiki duyla oynama yerine bu şekilde yapmışız :D

Yorum bağlantısı
bugün güneş altında baktım nasıl görünüyor diye,çok güzel bir parlaklığı oluyor..

iyiki duyla oynama yerine bu şekilde yapmışız :fiuw:

Resim?

Ben üstteki resimlerden yaptığınızın anlatımınıdanda ne olduğunu anlayamadım yada ekli resimlerde göremedim.Yinede elinize sağlık.Servet usta elini degdi ise işe yaradıgına eminim.İyi günlerde kullan. :p:D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Oktay abi anlaşılmayan yeri neresi senin gibi led üstadı unu diyosa artık ne diyim :D

3 lü gün ışığı renginde smd ledleri parklara paralel bağlayarak özel yapıştırıcı bir hamur ile sinyallerin çamurluk kenarına gelen duvarlarına, ledler karşıya bakacak şekilde değilde yan tarafta bununan reklektöre bakacak şekilde yapıştırdık..

Yorum bağlantısı

Şimdi kavradım. :D Resimlerede baktım ama.

Kafam parçalı bulutlu normaldir.Fordclub olmasa dagıtırdım heralde.Ben biraz dışarda hava alayım geleyim. :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
teşekkürler hakan..

Sen ne yaptın far işini?

O iş tamamdır dahada uygun bir fiyata anlaştık ve aldım... :unsure2: taktım kullanıyorum bile,vakit olsun resimleri çekip koyucam..

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

olay gunu yanına gelmeye çalıştım aradım noldu naptın diye sordum başlığa bakmayı unutmuşum :):D eline sağlık Servet abi güle güle kullan Fatih ;)

senin aynalar otomatik kapanmıyordu değil mi :good1::D :D :D:good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...