İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2006 Ghia Tecno Paket Oem Bi-Xenon Far Ve Led Modifiyesi

Fatih Ada

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

arkadaş 50tl ye depo fullemek tabiki hayal bile olsa güzel. ama 3.katlı otobanlar olunca :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
ve işte OEM bi-xenon 4300k farlar ve 4300k sisler.. :p

yap abi yap koy böyle videoları fotoğrafları sok bu kardeşini 300 400 tl masrafa sana başka bişi demiyorum... :( hayırlı olsun abi şahane olmuş :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Arabanız güzel olmuş allah kaza bela vermesin tekerinize taş degmesin filim konusuna gelince en incesi güzel durur

Allah razı olsun,daha iyileri sizlere inşallah..

yap abi yap koy böyle videoları fotoğrafları sok bu kardeşini 300 400 tl masrafa sana başka bişi demiyorum... :D hayırlı olsun abi şahane olmuş :good1:

eyvallah kardeşim :yahoo: seninkide güzel olacak :)

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Fatih Ada

Arkadaşım Honda Accord'una Sonax'da cam filmi yaptı muhteşem oldu,cam filmine çok para vermeyi boş bulan bir insan olarak şuan kararsız kaldım.. film sanki orjinalmiş gibi duruyor.. kafam karıştı 250 tl versem mi vermesem mi :)

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

valla maşallahı var süper bi konu olmuş bu renk zaten her zaman güzel duruyor maşallah

Yorum bağlantısı

Fatih abi Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan. Ancak plaka APP olsa daha güzel olur. Böyle çok sırıtmış. C-max vardı sanırım sende bunu ne ara aldın, ben bayağı bir forum'a uzak kaldım. Nerdeyse tüm arabalar değişmiş. :help:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

markalı ise 250 güzel. 550 lira çektiler ön can hariç zibart ta :help:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
250 lira çok uçuk değil aslında..100 liranın altında yapan yer yok,Sonax'takine benzer malzeme kullanan adı-şanı duyulmadık yer de 200 altına yapmıyor zaten.. :lol2:

Gökhan 40 tl yede yapan yer var ama özensiz yapılıyor.. arkadaşım sonax'ta 250 TL ye yaptırdı ve sanki orjinal siyah cam gibi duruyor bu sebeple acaba yaptırsam mı diye düşünüyorum :rolleyes:

valla maşallahı var süper bi konu olmuş bu renk zaten her zaman güzel duruyor maşallah

eyvallah Batuhan.. bak xenon ile ilgili sorularına cevap bulacaksın bu konuda :D

Fatih abi Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan. Ancak plaka APP olsa daha güzel olur. Böyle çok sırıtmış. C-max vardı sanırım sende bunu ne ara aldın, ben bayağı bir forum'a uzak kaldım. Nerdeyse tüm arabalar değişmiş. :D

Burak teşekkür ederim :) daha iyileri sana inşallah..

c-max bende yoktu :) başka fatih o :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
markalı ise 250 güzel. 550 lira çektiler ön can hariç zibart ta :lol2:

Sonax'ın 3m ürünleri ömür boyu garantili falan filan..

Zamanında 40 liraya yaptırmıştım ve 2 ayda filmler mor renk olmuştu :rolleyes: Yaptırmadığın sürece bu soru herzaman aklına gelecek Fatih,bence 250 lira ver kurtul derim,hem film hoşunada gitmiş,daha ne olsun...

yaptırıcam galiba Onur :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

orjinal ürün ise fiyat güzel.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Abi istanbul'a dondugumde bakicam artik.. Sonax hangi markayi kullaniyor net bilgim yok inanki..

Arkadasimin arabasinda gordugum iscilik cok iyiydi.. Film sanki fabrika cikis siyah cam gibi duruyor..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Sisteki sağ xenonun yanmamasını hep elektrik tesisatı mı güçsüz acaba diye yorumlamıştık.. geçen gün tesadüfen farkettim ki ampül bağlantısının xenon ballastına bağlanan kısmında meydana gelen temassızlık nedeni ile yanmamazlık yapıyormuş.. düzelttim ama sanırım ya bağlantı soketini değiştireeğim yada yeni bir ampül alacağım :nazar:

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

3m den şaşma , kısa gelirse 5m kullanırsın :D şaka biryana llumar iyidir. Koyuluktan ziyade uv olayına dikkat et mutlaka. Yesil civicimdeki filmleri hala ararım. Acayip koruyordu güneşten.

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayirdir ? Duruyor dimi araba...

duruyor Onur :D iftar fotoğraflarında görmüşsündür belki 2 teker daha ekledim :p

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...