İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2006 Ghia Tecno Paket Oem Bi-Xenon Far Ve Led Modifiyesi

Fatih Ada

Recommended Posts

:)

2 tekerin zevkide başkadır ;)

Lokman abi trafik diye bir şey varmış istanbul da doğru mu :) :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

restoran levhasından daha boldu ledler, ona lafımız yok, cam otomatik iniyor mu?

Yorum bağlantısı
restoran levhasından daha boldu ledler, ona lafımız yok, cam otomatik iniyor mu?

üstü açılıyor ;)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hasan Tahsin Şipit

Vay beee. :wub: Bi-xenon gibisi yok. :) Kullandıktan sonra anladım. :p

Muhteşem. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Senin plaka süpermiş abi şimdi farkettim. :D

Niye noldu :) altından ne çıkacak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Niye noldu :) altından ne çıkacak :)

Birşey çıkmayacak , hoşuma gitti. :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Fatih Ada

Bugün ne yapsam ne yapsam derken şerit led alıp bagaj aydınlatması yapmaya karar verdim,

Havya,lehim teli,makaron,kablo alıp başladım..

İlk defa lehim yapacağım için önce şerit ledi 3'lü olarak kesip deneme yapmaya karar verdim ve sonuç hüsran :)

Ne yaptıysam bir türlü şerit ledin minicik lehim boncuğu ile kabloyu birleştiremedim :) Sonra Servet abimi aradım sağolsun nasıl yapacağımı anlattı bana ve o şekilde denemeye devam ettim..

Deneme yanılma ile biraz daha denedikten sonra ledle kabloyu tutturmayı başardım.. Hazır 3'lü ledi tutturmuşken soğuk falan dinlemedim gittim arabanın plaka aydınlatmalarını söküp eve getirdim..

İkisininde içine ledleri yerleştirdim,kabloları plaka aydınlatmanın ampül tutucu ayaklarına dolayarak taktım ve çıkıp arabaya monte ettim..

Yapım aşamasında malesef fotoğraf yok ama bitmiş hali şöyle;

--

--

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sen aşmışsın kendini Fatih Servet'e rakipte olursun şimdi ;) güzel olmuş :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Teşekkür ederim Adnan abi :)

Yok abi olurmu,Servet abi idolüm :)

Aslında bi lehim yapma videosu bulsam (şerit lede yapılan lehimi gösteren) yarın çok iş var yapacağım :)

Birde şerit led için kaçlık kablo kullanmam lazım? Ben bugün 2x0.75 mm lik kablo kullandım..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bu arada o kablolara su falan gelse problem olur mu ki acaba?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

plaka aydınlatması içine şerti led neden takıldı? hazır led ampul varken?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

İşte buldum nasıl yapılacağını ve problem teşhisime hayran kaldım :D Evet benim kablom kalınmış :p

http://www.youtube.com/watch?v=Z0CAyhn14mA

plaka aydınlatması içine şerti led neden takıldı? hazır led ampul varken?

Hazır ledler çok çabuk bozuluyor Çağlar abi,sanırım giren su etkiliyor.. Ben sürekli değiştirmekten bıkıp en son sarıları geri takmıştım :) Bugün can sıkıntısı kendim yapıyım dedim :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Ya şimdi fark ettimki evde bir dünya 2x0.25 mm kablo varmış boşuna 2x0.75 kablo ile cebelleşmişim :) yarın işim daha kolay olacak inşallah :)

Bagaj aydınlatmasını güçlendireceğim,acaba ayak aydınlatmalarımı lede çevirsem mi ki?

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Sanırım öğrendim lehim işini :) 4 tane 3'lü led hazırladım 5dk da :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ya şimdi fark ettimki evde bir dünya 2x0.25 mm kablo varmış boşuna 2x0.75 kablo ile cebelleşmişim :) yarın işim daha kolay olacak inşallah :)

Bağaj aydınlatmasını güçlendireceğim,acaba ayak aydınlatmalarımı lede çevirsem mi ki?

A ah, sen kablo ile mi uğraşıyorsun. Ben direk wireless ile bağlıyorum ledleri birbirine.. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

petrol buharı çok fena, tarfie bak: silikondan artan kalanları temizlemek için parmaklarınız kullanbilirsiniz, bun işlemi yaparken nefes almayı da unutmayın .. da desinler bari :rofl:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...