İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2006 Ghia Tecno Paket Oem Bi-Xenon Far Ve Led Modifiyesi

Fatih Ada

Recommended Posts

Fatih Ada

taşınıp gittiniz.artık ara sıra da olsa gözümüz şenlenemiyor :(

Abi yakındayız yine aslında,bi kahveye beklerim..

A ah, sen kablo ile mi uğraşıyorsun. Ben direk wireless ile bağlıyorum ledleri birbirine.. :)

Ben kabloları zaten wireless daha net çeksin diye kullandım Hüseyin,anten vazifesi görecek :)

petrol buharı çok fena, tarfie bak: silikondan artan kalanları temizlemek için parmaklarınız kullanbilirsiniz, bun işlemi yaparken nefes almayı da unutmayın .. da desinler bari :rofl:

Çağlar abi yorumunu çözemedim vallahi :)

Ledler hazırlandı,sadece montojı yapılacak :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

amerikanyalılar tam tarife bayılır, nescafe bardağına: dikkat içindeki sıcaktır yazandan ne beklenir ki?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

yeni adres neresi

Plazalar bölgesi varya ileride Garanti'nin o taraf.. Ordayız..

amerikanyalılar tam tarife bayılır, nescafe bardağına: dikkat içindeki sıcaktır yazandan ne beklenir ki?

ah be abi ben videoyu unutmuşum ondan anlamadım :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Çağlar abi amerikada yaşlı bi kadın içindeki sıcaktır yazmıyor diye eline döküp kendini yaktığı için mahkemeye başvurmuş ve milyoner olmuş,gibi bi hikayesi vardı o işin :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Nihayet tamamladım ve montajını yaptım bugün.. :) Montajını yaparken sigortayı attırdım,sonra Çağlar abinin desteği ile sigorta kutusunu buldum :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Getirseydin ben lehimlerdim,hatta ısı ile büzüşen makaron da takar ekleri izole ederdim. ;) Her ne kadar Servet Aydın'ın eline su dökemesemde :fiuw: ufak tefek işler gelir elimden :yes: Güzel olmuş :bravo: son hallerinin fotolarınıda isteriz.Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

ve işte led bagaj aydınlatmamın ve led plaka aydınlatmamın son hali :)

img5706ym.jpg

img5700d.jpg

img5701ll.jpg

img5702js.jpg

img5703h.jpg

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit
(düzenlendi)

Stadyum gibi olmuş. :p Elinize sağlık. :) Koca forumda bir ben çakamadım şu led işinden. :p O kadar bacanağın yanına gidip aynı kapdan kahve de içtim faydası yok. :p

tarihinde Hasan Tahsin Şipit tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Aslında basit bişey sadece lehimi ilk yaparken canını sıkıyor insanın ama elin alışınca keyifle yapıyosun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bende haftasonu Metrodan hazır led alıp yaptım bagaja ; ışıl ışıl oldu..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Metresini ne kadara aldin?

(tesekkur ederim baslik icin :) )

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Metresini ne kadara aldin?

(tesekkur ederim baslik icin :) )

Ben metreyle almadım hazır tak çalıştır vardı ; fotoğrafını çekerim bir ara ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

A ah, sen kablo ile mi uğraşıyorsun. Ben direk wireless ile bağlıyorum ledleri birbirine.. :)

:D :D :D :D

Hepsi gayet güzel ve kıvamında olmuş.Ellerine sağlık.Lehimler idare eder.Bu şeritleri kesince lehimlenecek yerler maket bıçagı ile kazınmalı pasta varsa verin havya ile güzelce yesin lehimi. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

Harika görünüyor valla...Abi insanın böyle şeylerden anlaması ve elinin yatkın olması ne güzel yaa. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Ledlerin rengi sıcak beyaz değil, dimi?

Sıcak beyaz değil,o sanırım biraz gün ışığına yakın..

Bu florasan beyazı gibi...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Ada

Ben metreyle almadım hazır tak çalıştır vardı ; fotoğrafını çekerim bir ara ;)

Hani fotoğraf?

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Arabaniz cok guzel, hayirli gunlerde kullanin!

Ama bir noktaya deginmek istedim. Farlariniz OEM bi-xenon degil, hatta xenon fari bile degil. Onlar OEM adaptiv halojen fari. Tabi onlara ayri balast ve xenon ampulu takildiginda OEM gibi oluyor... ama degiller. Sizinkiler yanilmiyorsam H7 ampul ile calisiyor.Ford OEM bi-xenon farlar D1S ampulu ile calisiyor.

Benim focustaki OEM bi-xenon farlarinin bir resmini koyuyorum. Mercekteki farklari goruyormusunuz?

15c4864d5c1432eb.jpg

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Arabaniz cok guzel, hayirli gunlerde kullanin!

Ama bir noktaya deginmek istedim. Farlariniz OEM bi-xenon degil, hatta xenon fari bile degil. Onlar OEM adaptiv halojen fari. Tabi onlara ayri balast ve xenon ampulu takildiginda OEM gibi oluyor... ama degiller. Sizinkiler yanilmiyorsam H7 ampul ile calisiyor.Ford OEM bi-xenon farlar D1S ampulu ile calisiyor.

Benim focustaki OEM bi-xenon farlarinin bir resmini koyuyorum. Mercekteki farklari goruyormusunuz?

Arabanın güncel hali OEM bi-xenon'ludur...aracın yeni sahibide yine forumumuzdan mehmet pınar arkadaşımızdır...aracın tanıtım konusu aşağıdaki linktedir...

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235086-2006-focus-ghia-techno-paket-ov/page__fromsearch__1

Ov7DI.jpg?1

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...