Misafir 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Hayat ya siyahtır ya beyaz. Griler bana göre değil. onur çok harika olmuş bu defa sadeligi tercih etmiş gibisin.ellerine cebine saglık. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Onur güle güle kullan.. Elinde sihirli bir değnek var sanki dokunduğun araç bambaşka oluveriyor... Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Kasım 2010 Yazar Paylaş 15 Kasım 2010 Tekrar sağolun arkadaşlar, evet diğer aracım güzeldi ama acemiliğimi attım onda. Fazla dolandırarak en son ki haline getirmiştim. Bunda artık nokta nokta devam edicem. gri siyah ağırlıklı olacak. Janr lastiğe dokunmicam, sac jantlar boyanınca da güzel olucak, takarsamda en fazla siyah spoon jant takarım şu anda mevcut bir rolenti problemim var, avansı hafif kısık arabanın (kısık olmasına rağmen CUB gördü nasıl gittiğini) avansı açarsam rolenti fazla yükseliyor. Şuanda 1000-1100arası gözüksede 2saniye içinde 700e düşüp geri 900e çıkıyor ve sonra 700lerede kalıyor. Arıza lambamda yanık vaziyetteyim. Bayram öncesi yoğunlukta anca bukadar düzelttik bayram dönüşü birdaha el atıcaz. Sorunu çözemezsek gaz kelebeği ve r.valfini değiştirmem gerekicek ki buda hiç işime gelmez. O haddeye gelirse olay komple sağlam bir (daha sportif bir d serisi motora sahip) aracın emme manifoltunu takmayı planlıyorum. Ama inşallah gerek kalmaz Şuan Çanakkalede feribottayım. izmirde aldığım 27litre gaz bitmek üzere km saati 311km yi gösteriyor. Dengesiz bir rolantiyle ve yanan arıza lambasına rağmen güzel bir değer bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Sac jant kalsın derim, bu arada artık feribotlara rahat binebiliyorsundur umarım Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 (düzenlendi) 27 litre 311km uzun yol içinde olsa çok iyi deger. 15 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Kasım 2010 Yazar Paylaş 15 Kasım 2010 Şuan opetteyim depoyu yine fulledim ve çay içiyoruz Ceydayla. 27lt aldı yine depom. Toplamda 27tl ye 395km yapmışım Feribota rahat bindim, dahada alçaltmicam arabayı böyle iyi, sac jantlarada devam, conti ecolardan da gayet memnunum 150-170km yolum kaldı. Kendinize iyi bakın... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Hayırlı olsun Onur, gene döndün kürkçü dükkanına Çok eksiği var ama çok. CUB'un arabası ile dolaştır bol bol. Ondan şöyle 10-15 bg kapmaya bak. Hayırlı yolculuklar. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Maşallah, onur abi kazasız belasız iyi günlerde kullan. Can abi, izmir dolaylarına geçmiş orkestra bile yönetmişsin, civic'in egzoz sistemini beğendin mi ? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 NFS Undercoverdaki stock garaj fotoğrafları gibi çıkmış fotolar. Şimdi farkettim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Aralık 2010 Yazar Paylaş 5 Aralık 2010 Ufaktan el atmaya başladım dış görünüş konusunda, Panjur elden geçti biraz. Type-R ek takıldı ve coillerden birkaç cm indi. Ha birde jantları boyadım Yorum bağlantısı
Emre Demir2 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 Aynalarında çok büyük kalmış sanki Onur abi.. :( Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 Kepçe kulak misali olmuş demi Emre ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Onur abi, maşallah kazasız belasız kullanda ayna konusunda bende +26 diyorum. Bana da biraz büyük gözüktü. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Onur bu resimleri ben nasıl kaçırdım bilmiyorum ama Allah kaza bela vermesin umarım zevkle binersin.. panjur şimdi çok güzel olmuş güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler. ön lip şimdilik siyah kalıcak, aynalara ise kırılmadığı sürece ellemem(çok kullanırım aynaları ufakları yada bombelilerini sevmiyorum), type-r panjur alcaktım böyle ciddi hoşuma gitti kalabilir belki. Jant almayı düşünmüyorum, çünkü alacağım jantta siyah olucak o yüzden gerek yok konforlu ve masrafsız geziyorum. Arka ek e ihtiyaç var ve siyah spoon spoilere bu kasayı daha çok sevdim daha ufak dokunuşlarla daha güzel sonuçlar çıkıyor ortaya. Bu arada subap ve avans ayarı yaptırdım, güzel ve sıkıntısız şuanda. Neyse hepimize kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Kepçe kulak misali olmuş demi Emre ? Yok aslında öyle değilde, Onur abi ne demek istediğimi anladı Hakan abi. Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Yok aslında öyle değilde, Onur abi ne demek istediğimi anladı Hakan abi. Anladım da, anlamamazlıktan geliyorum Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Ufaktan el atmaya başladım dış görünüş konusunda, Panjur elden geçti biraz. Type-R ek takıldı ve coillerden birkaç cm indi. Ha birde jantları boyadım Hay Maşallah çok yakışıklı olmuş. Plaka desen tam benlik(S)Satılıkmı Hacı Abii Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Anladım da, anlamamazlıktan geliyorum Spoon takımı tamamla bence. Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Hay Maşallah çok yakışıklı olmuş. Plaka desen tam benlik(S)Satılıkmı Hacı Abii Sağolasın Abicim. S plakaya gelince, honda değilde hyundai olsaydı biliyosun kime yakışcağını Satılık konusuna gelince; istediğim rakamı veren olursa herzaman satılık. Araba bu sonuçta nüfusa geçircek değilim hertürlü satarım Spoon takımı tamamla bence. Hala anlamamazlıktan geliyoruum, anlayacak yerlerim ağrıyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Adamı hemen gazlamayın, yavaş yavaşşşş Yorum bağlantısı
Recommended Posts