Rahmi Çalışkan 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 arkadaşlar, 2 gün önce aracın yağını,bujilerini vs değiştirdim.değiştirirkende ustaya rolanti valfi ve gaz kelebeğini temizlettim.daha sonra rolantide dalgalanmalar arttı araç bi garip çalışmaya başladı.bugünde P0172 hata kodu çıktı.servise gittim koda baktırmak için,tüplü olduğu için yanmıştır dedi,şuan rolantide iken dalgalanma oluyor lpg de iken daha fazla oluyor dönüşlerde stop edecekmiş gibi bazende stop ediyor.ne dersiniz nerelere baktrmam gerekiyor.ne önerirsiniz..şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 Takılan bujiler orjinal mi?Buji kablolarının oturup oturmadığını kontrol edin-ettirin. Yorum bağlantısı
Rahmi Çalışkan 15 Kasım 2010 Yazar Paylaş 15 Kasım 2010 Takılan bujiler orjinal mi?Buji kablolarının oturup oturmadığını kontrol edin-ettirin. fomoco bujiler aldık,başka markada yoktu sanayide..buji ile nasıl bi bağlantısı olacak ki anlamadım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 P0172 System too Rich (Bank 1) zengin karışışm diyor galiba. lpgci ye gidip düzgün kalibrasyon yaptırın. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Kasım 2010 Paylaş 15 Kasım 2010 fomoco bujiler aldık,başka markada yoktu sanayide..buji ile nasıl bi bağlantısı olacak ki anlamadım bulabilirseniz motorcraft buji takın, temizlenirken rölanti valfi yada gaz kelebeği zarar görmüş olabilir, Yorum bağlantısı
Rahmi Çalışkan 16 Kasım 2010 Yazar Paylaş 16 Kasım 2010 bulabilirseniz motorcraft buji takın, temizlenirken rölanti valfi yada gaz kelebeği zarar görmüş olabilir, temizletirken başımıza iş mi aldık anlamıyorum,peki rolanti valfinin ve gaz kelebeğinin fiyatı nedi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2010 Paylaş 16 Kasım 2010 Temizlemeyle bişey olmaz o parçalara... Zaten bozuktur... Sorun belirmiştir.. Rolanti valfini değiştirip deneyin.. Yorum bağlantısı
Rahmi Çalışkan 16 Kasım 2010 Yazar Paylaş 16 Kasım 2010 Temizlemeyle bişey olmaz o parçalara... Zaten bozuktur... Sorun belirmiştir.. Rolanti valfini değiştirip deneyin.. mehmet abi öncelikle senin ve burdaki tüm üyelerimizin müslüman aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. araba şuan çalışmasıda garip motor sesi biraz fazla çıkıyor gibi sesli çalışıyor.daha önce lpg ciye gittiğimde enjektörlerinde değişmesi gerektiğini söyledi bayram girince değiştiremedim. arıza kodunun çıkması kesin rolanti valfinden mi kaynaklanır,başka göstrebileceğim yer varmı acaba cumartesi günü Ankaraya gidecem tanıdığınız bildiğiniz bir usta varmı?. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2010 Paylaş 16 Kasım 2010 Arıza kodunun sebebi rolanti valfi değildir.. P0172, büyük ihtimal klibrasyonla alakalıdır.. Ama rolanti dalgalanmanızın sebebi de bu kod değildir.. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 16 Kasım 2010 Paylaş 16 Kasım 2010 arıza koduna gauge testinden mi bakıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 ankarada yiğit oto servise gidin. sorumda arama yaparsanız adres ve telefon numaraları mevcut. ayrıca rölanti valfi temizlenirken , üzerindeki 8 rakamına benzer bi conta var, onu takmayı unutmuşlarsa oradan hava alıp da rölantiyi dalgalandırıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Rahmi Çalışkan 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 ankarada yiğit oto servise gidin. sorumda arama yaparsanız adres ve telefon numaraları mevcut.ayrıca rölanti valfi temizlenirken , üzerindeki 8 rakamına benzer bi conta var, onu takmayı unutmuşlarsa oradan hava alıp da rölantiyi dalgalandırıyor olabilir. benim lpg atiker marka,ankarada tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts