Mesut Çetinkaya 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 temiz çıkma parça satan yerler biliyor musunuz arkadaşlar. adres telefon verebilecek olan varmı? Yorum bağlantısı
Mesut Çetinkaya 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 arkadaşlar bi yardım bekledik ama hiç cvp alamıyorum. Yorum bağlantısı
Mesut Çetinkaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 neyse bu sitede de cvp verilmiyor. herkese kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Mesut Çetinkaya 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 selamlar arkadaşlar. şu soruna bi el atın lütfen. temizleme yaptık. ama sorun hala devam ediyor. ne yapmamız gerekiyor. artık kapılar iyice kafayı yemeğe başladı. sadece sol kapıda sorun varken şimdi artık sağ kapıda da ara sıra sorunlar çıkmaya başladı. oda bazen sadece kendisini kapatıp açmaya yani diğer kapılara etki etmemeye başladı. zira anahtarla sağ kapıdan kilitliyebiliyordum kapıyı. şimdi anahtalada ne sol ne sağ kapıdan kilitleyebiliyorum. bazen arabayı ölece bırakıp gidiyorum. nedir ne yapmam gerek. çıkmacılara soruyorum. yok diyolar. 500+500 TL verip yeni kilit motorları mı alacağız. iyi geceler herkese. bir el atmanız ümidiyle. Yorum bağlantısı
Mesut Çetinkaya 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 evet hocam temizlendi. hatta temizleme işlemini ford yetkili servisten ayrılma bir usta ile beraber yaptık. ama kış geldiğinden beri iyice berbat oldu. bulamadık bi çare. Yorum bağlantısı
Recommended Posts