Tansu Bayram 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 merhaba arkadaşlar..2004 model sedan focus sahibiyim.. aracı yıkadığımda sağ arka taraftan (kapı veya camdan) içeriye su alıyor..döşeme ıslanıyor..kapı fitillerini ve camı kontrol etmeme rağmen suyun girdiği yeri göremedim.. ne önerirsiniz... teşekkkürler.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 merhaba arkadaşlar..2004 model sedan focus sahibiyim..aracı yıkadığımda sağ arka taraftan (kapı veya camdan) içeriye su alıyor..döşeme ıslanıyor..kapı fitillerini ve camı kontrol etmeme rağmen suyun girdiği yeri göremedim.. ne önerirsiniz... teşekkkürler.. su tahliye kanallarını kontrol ettinizmi? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 Kapı üzerinde,alt kısımlarda bulunan su tahliye deliklerini kontrol edin.. Yorum bağlantısı
Tansu Bayram 18 Kasım 2010 Yazar Paylaş 18 Kasım 2010 evet arkadaşlar kapı altında 2 tane kanal var..ve ikiside tıkalı değil..açık.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2010 Paylaş 18 Kasım 2010 Tahliye ile alakası yoktur... Kapı üst fitillerinden su alıyordur.. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 18 Kasım 2010 Paylaş 18 Kasım 2010 Aracınız sağ tarafdan hasar aldımı? Büyük ihtimal kapı fitillere tam basmıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 18 Kasım 2010 Paylaş 18 Kasım 2010 Su işi gerçekten sinir bozucudur . Benim focus da su alıyordu , garibim su sorununu çözemeden pert olmuştu Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Kasım 2010 Paylaş 18 Kasım 2010 Su işi gerçekten sinir bozucudur . Benim focus da su alıyordu , garibim su sorununu çözemeden pert olmuştu Kesin çözüm Yorum bağlantısı
Tansu Bayram 19 Kasım 2010 Yazar Paylaş 19 Kasım 2010 kapıyı açık bırakarak dışardan hortum ile su tutup nerden sızdırdığını tesbit etmeye çalışıcam..başarılı olursam burdan paylaşırım.. Yorum bağlantısı
Tansu Bayram 25 Kasım 2010 Yazar Paylaş 25 Kasım 2010 kapının içerisinde..pandizotun altında sızdırmayı önleyen naylon benzeri bir kaplama var..daha önceden muhtemelen kilit yada cam motoru arızası sebebiyle açılmış..ve açılırkende alt taraftan yırtılmış.buradan su alıyor içeriye.. bir naylon parçasıyla yama yaptık..yapıştırıcının kuruması için 1 gün kadar beklemem gerekiyor.. orjinal sızdırmaz naylonun fiyatıda serviste 80 tl + kdv.. bilginiz olsun arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 kapının içerisinde..pandizotun altında sızdırmayı önleyen naylon benzeri bir kaplama var..daha önceden muhtemelen kilit yada cam motoru arızası sebebiyle açılmış..ve açılırkende alt taraftan yırtılmış.buradan su alıyor içeriye..bir naylon parçasıyla yama yaptık..yapıştırıcının kuruması için 1 gün kadar beklemem gerekiyor.. orjinal sızdırmaz naylonun fiyatıda serviste 80 tl + kdv.. bilginiz olsun arkadaşlar.. Tam olarak neresi anlayamadım, benim aracımda da benzer sorun var, bir fotoğraf koyabilmeniz mümkün mü? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Kapı döşemesini sökünce görürsünüz.. Kapı sacına yapıştırılı olur... Ancak; ben suyun ordan girmeyeceğini düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 O ses izalasyonu. suyun oraya girmesi için pandizotun sökülü ve camın açık olması lazım Yorum bağlantısı
Atilla Uğurel 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 O ses izalasyonu. suyun oraya girmesi için pandizotun sökülü ve camın açık olması lazım servise götür kesin çözüm. aynı sorun bende de vardı servise götürdüm anında çözdüler Yorum bağlantısı
Tansu Bayram 25 Kasım 2010 Yazar Paylaş 25 Kasım 2010 bu izalasyonu mu diyosunuz. evet bu resimdeki izolasyon...alt kısmında büyükçe bir yırtık var..onun değişmesi gerekiyormuş..bunu servis söyledi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 evet bu resimdeki izolasyon...alt kısmında büyükçe bir yırtık var..onun değişmesi gerekiyormuş..bunu servis söyledi.. Aracınız yine su alacaktır.. Buna hazırlıklı olun... Su ile alakası yok bu parçanın... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 o yalıtım malzemesinden su alması için kapının içi komple su dolmalı. Servis çok enteresan bir testipte bulunmuş. 80 lira da o malzeme için servis fiyatı olarak ucuzmuş müzik tesisatçılarında ses yalıtımı için benzer ürünler var. Onlar daha pahalı ama kaliteli yada yapı marketlerde benzeri bir yalıtım malzemiesi vardı ama o kadar ince değildi sanırım. Değişmediyseniz onlara bakın daha uyguna gelebilir. ama servisin tespiti doğruysa ben erken yaşlanacam Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Bence hiç bir alakası yok.Ses ve ısı yalıtımı bunlar...Su ile alakası yok. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 26 Kasım 2010 Paylaş 26 Kasım 2010 Aracınız sağ tarafdan hasar aldımı? Büyük ihtimal kapı fitillere tam basmıyor. Kapı fitillere basmıyor. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 bu izalasyonu mu diyosunuz. Bu süngerimsi parçanın üzerindeki kartonumsu parça ön kapılarda da mevcut mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 O da sünger. önlerde var mı a hatırlamıyorum sökmek lazım Ama model yılına göre o yalıtım tipi değişiyor olabilir. başka bir focusta 2 kat gibi değildi. Resmi vardı forumda Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 27 Kasım 2010 Paylaş 27 Kasım 2010 Aynı süngerlerden her ön 2 kapıda da mevcut, Ek olarak darbe önleyici galiba bir kaucuk gibi bir şeyde var kapılarda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts